Home + Even tussendoor| De eerste Vingino brandstore is geopend!

Even tussendoor| De eerste Vingino brandstore is geopend!

Vorige week kreeg ik een uitnodiging: of ik de opening van de eerste Vingino Brandstore wilde bijwonen. Amsterdam heeft de eer. En wat baalde ik dat ik die dag niet kon, want ik ken Vingino al een tijdje en M draag het ook. De stoere jeans en de vele kleuren en printjes staan hem zo leuk. Maar goed, de opening, ik kon dus niet en zag later wat ik allemaal had gemist.

De Vingino store is namelijk één grote snoepwinkel voor iedere moeder die er geen genoeg van krijgt om kinderkleding te shoppen!

Zoals ik dus ;-), maar toch wilde ik jullie wel vertellen van de opening. In deze winkel voor de totale collectie getoond waarbij alles draait om merkbeleving.

Het doel van Vingino het het neerzetten en uitbouwen van ‘brand identity’ zoals ze bij Vingino zelf zeggen. Je kan deze winkel dus zien als het paradepaardje voor het buitenland waar het merk Vingino nog in de opbouwfase is.

Vingino, brandstore, opening, Amsterdam, mamablogger, Marisca, kenter Vingino, brandstore, opening, Amsterdam, mamablogger, Marisca, kenter Vingino, brandstore, opening, Amsterdam, mamablogger, Marisca, kenter Vingino, brandstore, opening, Amsterdam, mamablogger, Marisca, kenter
En zeg nu zelf, als je deze foto’s ziet word je toch meteen blij? Ik kon vorige week niet, maar ga zeker een kijkje in de winkel nemen binnenkort!

Je vindt de winkel op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam.

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie