Home + Efteling zoekt kids voor nieuwe musical en korting sparen!

Efteling zoekt kids voor nieuwe musical en korting sparen!

Ik ben groot fan van de Efteling, we zijn er onlangs nog geweest. Op de één of andere manier waan ik mij ook echt in een andere wereld en heb ik niet eens de behoefte mijn mail te checken etc. zoals mijn onrustige ik dat wel vaak heeft. Je bent er echt even uit en dat voelt als totale ontspanning.

Ik krijg er in ieder geval geen genoeg van en hoewel ik er al vaak ben geweest heb ik er bijvoorbeeld nog nooit gelogeerd (staat wel op mijn wishlist, want het schijnt erg leuk te zijn!) én ik ben nog nooit naar een voorstelling in het Efteling theater geweest.

In het najaar staat daar een nieuwe musical gepland: Pinokkio. Een echte familievoorstelling waar in iedere voorstelling 30 kinderen meespelen. Daarom is Efteling op zoek naar 1300 kinderen die het leuk vinden om een rolletje te spelen in deze musical!

Kinderen leren de basisprincipes van van het spelen in een musical op Pinokkio School, hoe stoer is dat?! Dus is jouw kind tussen de 6 en 13 jaar en staat het graag in de schijnwerpers? Klik dan hier voor meer informatie en om je kind aan te melden. Je kan tot uiterlijk 19 april reageren.

Pinokkio, musical, efteling, mamablogger, Marisca, Kenter
Bezoekt jouw kind liever de musical in plaats van dat hij of zij op het podium staat? Dan kan je dit nu weer voor flinke korting sparen op de toegangskaartjes bij Albert Heijn! Tot en met 29 maart krijg je bij iedere €5 aan boodschappen een Eftelingpunt en met vier punten heb je al een volle spaarkaart. En met die volle spaarkaart krijg je maar liefst €10 korting per kaartje! En dat scheelt toch flink wat geld. Want hoewel de Efteling geweldig is, is het niet goedkoop. Dit is dus heel mooi meegenomen en zo bij elkaar gespaard.

Wil je meer informatie over deze actie, bijvoorbeeld over het verzilveren van de volle spaarkaarten? Klik dan even hier.

Efteling, Albert Heijn, spaaractie, mamablogger, Marisca, KenterVeel plezier!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. ad van stijn
    17 maart 2015 / 21:47

    De Efteling is prachtig ! Het Eftelingtheater heb ik helaas alleen van de buitenzijde gezien. Ja de entree prijs als ook het parkeren is wel heel veel geld ! Maar met korting van de ANWB of met spaaracties bij Jumbo en AH wordt het nog een beetje betaalbaar. Maar misschien zitten wat vrijkaartjes er ook eens in ! Vooral als we al een aantal keren voor gesloten attrakties hebben gestaan en er wel de volledige entree prijs voor hebben betaald. Maar inderdaad een weekendje in het Eftelinghotel of een vakantiehuisje staat ook op onze to do list !