Home + Even binnenkijken; mijn favo hoekjes in huis!

Even binnenkijken; mijn favo hoekjes in huis!

Het blijft leuk, even binnenkijken bij een ander. Daarom gun ik je vandaag een kijkje in mijn huis en dan specifiek mijn favoriete hoekjes in de woonkamer. En oké, een tikkeltje in Kerst stemming natuurlijk 😉

Kom je gezellig bij ons binnenkijken? Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt en welke foto jouw favoriet is!

Riviera Maison, huis en inrichting, Marisca Kenter, mamablogger, KerstMijn tafelblad is van steigerhout, wat het geheel sowieso al een heel warm effect geeft. Deze foto is ’s avonds gemaakt dus dat zie je niet zo heel goed. Daarop staat een dienblad van Riviera Maison en uiteraard kunnen kaarsjes niet ontbreken. En om het af te maken een heel klein stolpje met een lichtroze voet. Op de achtergrond de Kerstboom en een houten Kerststal.

antieke beelden, Maria, Heilig Hart, mamablogger, Marisca KenterDeze staan er niet alleen met Kerst hoor 😉 Ik heb iets met oude “heilig beelden”. Vooral Maria beelden vind ik prachtig. Ik heb er nog meer hoor die wat kleiner zijn en in mijn kast passen, maar deze staan altijd op een antiek kastje wat ik van mijn oom en tante heb gekregen. En als een beeld wat beschadigd is vind ik hem alleen maar mooier!

parijs, Eiffeltoren, PTMD, plant, mamablogger, Marisca KenterDeze eethoek is ook van steigerhout en gemaakt door mijn broer. Een heerlijke tafel waar echt aan geleefd kan worden en dat doen we dan ook. De potten zijn van PTMD en hebben we al heel wat jaren. Het schilderij is gemaakt door mijn lieve (stief)vader die deze speciaal op verzoek heeft gemaakt. De boompjes zijn gewoon grappig en staan er natuurlijk voor Kerst 😉

foto's, Mamablogger, Marisca Kenter, binnen kijken, huis, landelijkDit is ons trappengat. Hier hangt een schoolfoto van M. En oude foto’s van mijn opa en oma en hun ouders. Ik hou van oude foto’s! Daarboven hangen tegels die we hebben gekregen van familie toen we net gingen samenwonen.

Windlichten, binnen kijken, Huis, huisjes, mamablogger, interieur, Marisca KenterDeze foto is gemaakt toen de gordijnen dicht zaten. Ik hou ervan om ’s avonds de kaarsen aan te zetten. In de windlichten staan nu mint kleurige kaarsen, liggen er houten sterretjes in en houten klosjes met lint (Action). De kleine huisjes heb ik deze week gekocht bij Intratuin en is een set van vier in totaal voor €6. Superleuk!

Karlsson, bookclock, mint, pastel, mamablogger, Marisca Kenter binnen kijkenDeze klok is echt favoriet! Deze staat sinds kort op mijn bureau en wat is hij toch leuk! Ik krijg er veel complimenten over. Je shopt hem o.a. bij Intratuin!

Hoe vond je het binnenkijken in mijn huisje? Ik hoop dat je het gezellig vond!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Ciska
  12 december 2014 / 10:03

  Leuk gedaan en war een gezelligheid

 2. gerda
  12 december 2014 / 10:08

  ziet er gezellig uit en leuk om het kaartje va Milan er tussen te ontdekken :))
  Ook leuk wat er allemaal bij staat geschreven geeft een heel ander idee achter de foto’s

 3. gerda
  12 december 2014 / 10:11

  De leukste foto vindt ik die van de heilig beelden :)) zeker in combinatie met het kleine boortje er bij

 4. Matgroep
  23 juli 2020 / 14:58

  Hi Amber,

  Ik was wat inspiratie aan het op doen voor het opknappen van mijn kantoor, toen kwam ik bij jou terecht. Leuk artikel. Hier kan ik weer wat mee.

  Groetjes felix