Home + Even bijkletsen; what’s going on in huize Kenter?

Even bijkletsen; what’s going on in huize Kenter?

Het is alweer vrijdag en de week is weer voorbij gevlogen. We hebben vorige week een heerlijk weekend gehad en het wordt dit weekend prachtig weer dus we hebben weer zin in het komende weekend. Even helemaal bijtanken, want daar zijn we wel aan toe. En daarom leek het mij wel weer tijd om even bij te kletsen, want waar ben ik dan allemaal zo druk mee en hoe gaat het verder, bijvoorbeeld met mijn gezondheid?

De dagen vliegen voorbij, maar dat zullen jullie vast wel herkennen. Zeker met kinderen lijkt de tijd nog sneller te gaan dan normaal. Soms vraag ik mijzelf aan het begin van de dag af hoe ik het allemaal weer rond moet breien, maar uiteindelijk lukt het toch allemaal weer. Net als wanneer je denkt iets later op school te zijn en dan kom je aan als één van de eersten 😉

Even bijkletsen dus, lees je mee?

Patrick is gestopt met roken!

Het is inmiddels alweer 5 weken geleden dat Patrick opeens uit zichzelf zei dat hij wilde stoppen met roken en hij voegde meteen daad bij het woord. Hij heeft bijna 20 jaar gerookt en stopte van de één op de andere dag helemaal en dat zonder hulpmiddelen! Ik moet zeggen dat ik mij eerst wel afvroeg hoe lang hij het vol zou gaan houden, maar inmiddels zijn we 5 weken verder en hij heeft geen sigaret aangeraakt, zo knap! Nu vieren we iedere week met lekker gebakje op zaterdag. Is een heel stuk goedkoper dan roken 😉 En veel lekkerder haha.

Gezondheid

Ik moet het waarschijnlijk even afkloppen, maar het lijkt de laatste tijd weer wat beter te gaan met mijn gezondheid. Vanaf maandag begin ik met bekkenfysio en ik drink iedere ochtend versgeperste sinaasappelen en een citroen. Vooral dat laatste is goed wanneer je veel last hebt van blaasontstekingen. Daarnaast begin ik de dag ook met een handje gedroogde cranberry’s. Ik heb nu al 2,5 geen symptomen gehad van een blaasontsteking, en dat is de langste periode sinds 2016 is begonnen, dus ik hoop dat dit doorzet.

Mamablogger

Jeetje, wat gaat het goed met Mamablogger! Het gaat de laatste tijd steeds beter en ik loop momenteel over van inspiratie. Er leuk dat ik ook steeds meer de vraag krijg om te bloggen voor bedrijven. Ik zou heel graag meer willen werken als tekstschrijver. Daarnaast zijn de samenwerkingen voor Mamablogger ook erg leuk en mag ik nog een jaar blijven bij het Netflix StreamTeam. Het is erg leuk dat bepaalde blogs zo aanslaan en dat die zo gewaardeerd worden. Zo werd mijn blog van gisteren over de jurkjes van Zeeman al 2000 keer gelezen op één dag! Bizar toch?

Ons gezinnetje

Milan zit erg lekker in zijn vel en is erg bijdehand. Daar binnenkort ook meer over. De afgelopen en komende weken hebben we allemaal leuke uitjes gepland voor de blog en met dat lekkere weer erbij kan zo’n dag al bijna niet meer stuk voor ‘ie goed en wel begonnen is. We genieten ervan en ondernemen zelf verder ook veel leuke dingen. Zo zijn we gisteren lekker in de stad gaan eten en gingen we afgelopen maandag naar het AH boeren lente feest. Wij genieten dan net zo hard als Milan. Ook op school gaat alles goed met hem en we kunnen haast wel een agenda voor hem bijhouden met speelafspraakjes. Ontzettend leuk!

Werk

Je zou haast nog vergeten dat ik nog een baan heb en ook daar is het heel erg druk. Ik nam je laatst mee tijdens een werkdag en we hebben het heerlijk druk.  Vandaag werk ik een hele dag, maar ook die vliegt weer voorbij. En dat is maar goed ook, dat soort dagen zijn het fijnste. Gewoon lekker bezig zijn en naar iets toewerken, ik houd ervan! Binnenkort heb ik wel een week vrij in de meivakantie en ook volgende week heb ik op vrijdag vrij vanwege een studiedag van Milan. Toch kan ik daar ook erg naar uitkijken. Op zulke dagen werk ik alles weer bij en kunnen we er weer vol goede moed tegenaan. Ik overweeg overigens wel een schoonmaakster voor één keer in de twee weken en dan alleen voor de grote dingen. De rest doe ik zelf wel, maar het is fijn dat ik daarin dan wat meer rust zou krijgen.

Altijd fijn, even bijkletsen en je bent weer helemaal bij. Hoe gaat het bij jullie? Laat het me weten in de comments!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 1 april 2016 / 11:43

    Leuke update en wat goed dat je man zo cold turkey gestopt is met roken. Petje af! Hopelijk blijft hij het volhouden. Wat fijn dat je al zo’n tijd geen blaasontsteking meer hebt gehad. Mijn week was heel erg druk, chaotisch en spannend. O.a. door een sollicitatiegesprek en de redactie van een krant waarvan de deadline vandaag is. Fijn weekend alvast!