Home + Business Bloggen

Business Bloggen

Ik hoop dat je mijn schrijfstijl leuk vindt. Mocht dit zo zijn én zoek je iemand die kan bloggen voor jouw bedrijf? Zoek dan vooral niet verder. Je kunt mij namelijk ook inhuren als freelance blogger!

Bloggen is mijn grote passie hoe cliché dat ook klinkt. Ik doe het dagelijks en het verveelt nooit. Het voelt niet als werk. En dat is precies de reden waarom ik mijn werkzaamheden als blogger heb uitgebreid. Inmiddels mag ik mij bijvoorbeeld een trotse blogger noemen van Squla en terStal en dat smaakt naar meer.

Om dat kracht bij te zetten heb ik de website Business Bloggen gelanceerd. Op deze website lees je niet alleen wat ik voor je kan betekenen op het gebied van bloggen en social media, maar zie je ook in één oogopslag wat dat kost.

Bij veel tekstschrijvers en freelance bloggers is het zo dat je betaalt per woord of een offerte aan moet vragen. Ik vind het juist belangrijk dat je meteen ziet wat iets kost en heb daarom een menukaart gemaakt. Net als in een restaurant zie je wat je krijgt voor welke prijs. En natuurlijk kun je menukaart hieronder ook vinden 😉

Waarom ook aan het werk als freelance blogger?

Begin 2011 ben ik begonnen met mijn webshop. Door deze webshop ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in het zakelijk inzetten van social media en het schrijven van (web) teksten en blogs. Ik vond het leuk teksten te schrijven en bleek dit goed te kunnen. Ik deed dit vroeger ook met veel plezier en het zat er nog steeds in!

Vervolgens ben ik diverse cursussen gaan volgen (waaronder een SEO training), ben ik succesvol gaan bloggen en volgde ik de HBO opleiding Online Communicatie en Social Media. Zoals je ziet draait dit alles om het maken van goede content. Kortom, ik had mijn passie gevonden!

Mijn kennis en passie voor het schrijven wil ik graag voor jou inzetten. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan Business Bloggen of mail direct naar info@mariscakenter.nl.

Adverteren of samenwerken op Mamablogger?

Wil je op een andere manier samenwerken en bijvoorbeeld jouw winkel/product/merk onder de aandacht brengen bij de duizenden maandelijkse bezoekers van Mamablogger? Dit kan uiteraard ook. Bekijk voor meer informatie hierover mijn media kit en bekijk de mogelijkheden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. 4 december 2017 / 14:16

    Beste Marisca,

    We zijn geinteresseerd in een advertorial/samenwerking.

    Met vriendelijke groet,

    Reza