Home + Review | Het DUPLO® poolgebied!

Review | Het DUPLO® poolgebied!

Het is altijd een dingetje, wat geef je een peuter cadeau voor zijn of haar verjaardag? Bij Milan was het een hele lange tijd DUPLO®. Wij vonden het erg leuk om te geven en Milan was er super blij mee. En de reden daarvoor is best voor de hand liggend, want DUPLO® is gewoon ontzettend duurzaam, goed voor de motoriek en staat standaard garant voor urenlang spelen.

En als ik heel eerlijk ben werd ik ook altijd blij van de vrolijke kleuren. Het nodigt wel uit om mee te spelen. Maar ja, Milan speelt inmiddels met LEGO® en dus was er weinig DUPLO® meer te vinden in huis. Het ideale cadeau is het echter nog steeds, want we geven het vaak cadeau op kinderverjaardagen van peuters.

En als Milan dan zo’n cadeautje geeft is hij opeens niet meer te groot om ermee te spelen 😉 Ook als er een nieuw boekje uitkomt kijkt hij nog altijd bij de DUPLO®.

Er zijn nu 5 nieuwe sets uitgekomen waarmee je kinderen een trip rond de wereld kunnen maken in hun eigen huis. Leren over de verschillende werelddelen, dieren en leefgewoonten. En dat is wat alle ouders stiekem wel fijn zijn. Als je investeert in speelgoed wil je op zijn minst dat het duurzaam en leerzaam is.

De 5 sets hebben de volgende onderwerpen:

  • Jonge dieren (adviesprijs €9,99)
  • Savanne (adviesprijs €19,99)
  • Poolgebied (adviesprijs €34,99)
  • Jungle (adviesprijs €54,99)
  • Rond de wereld (adviesprijs 109,99)

Verschillende prijscategorieën en voor ieder wat wils. Wij mochten het poolgebied reviewen!

Review DUPLO® poolgebied

We gingen met deze set gewoon weer een paar jaar terug in de tijd en Milan vond het nog steeds heel erg leuk. Hij kon het nu heel goed zelf in elkaar zetten natuurlijk en hij speelt er weer lekker veel mee. Stiekem toch ook wel weer leuk. De adviesleeftijd is 2 tot 5 jaar, dus het kan nog prima!

De set bestaat uit veel accessoires en diertjes, maar de grote walvis is favoriet. Hij was ook groter dan ik had verwacht én er past een poppetje in. Verder kun je van de iglo ook een andere variant maken. Alles accessoires zorgen ervoor dat je kind er uren plezier van heeft!

Wij zijn er weer erg blij mee en Milan ook. Dus mocht je nog zoeken naar een cadeau voor een peuter, #GiveDUPLO!

Had jij de nieuwe sets al gezien? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 2 april 2016 / 14:16

    Wat een leuke sets van Duplo. Mijn kinderen zijn ook dol op Duplo. Zelfs mij dochter van 7 vindt het leuk om er bouwwerken van te maken.