Home + Een paar dagen met het gezin naar Camping Duinrell!

Een paar dagen met het gezin naar Camping Duinrell!

Je hebt het misschien al een paar keer voorbij zien komen, maar we mochten een paar dagen naar Camping Duinrell op uitnodiging van Canvas Holidays. We mochten ook naar het buitenland, maar kozen toch voor een camping dichtbij vanwege Floris. Ik vertel jullie alles over deze camping en of hij de moeite waard is…

Camping Duinrell in Wassenaar

Nu wonen wij helemaal niet zo ver van Wassenaar vandaan, maar we komen er nauwelijks. Wel in de steden er omheen, maar Wassenaar kwam niet zo vaak in ons op. Toen Canvas Holidays (klik) ons uitnodigde bekeken we de campings en ze waren allemaal heel verleidelijk. Toch kozen we voor Duinrell omdat we opzagen tegen een lange autorit met een baby. Een goede keus bleek later, want we hebben er geen seconde spijt van gehad!

Voor ons heel dichtbij, maar we hebben wel een vakantiegevoel gehad door de locatie, de omgeving en het prachtige weer!

De stacaravan op camping Duinrell

Toen we het terrein van de camping op reden moesten we door de slagbomen. Daar staat beveiliging en je moet bepaalde documenten bij je hebben anders kom je het terrein echt niet op. Dat geeft meteen al een heel veilig gevoel. We hadden nog geen toegangskaartjes en een kaart voor in de auto dus de auto mocht het terrein nog niet op. Ik ben toen zelf naar de receptie van Canvas Holidays gelopen om dat in orde te maken. Dat was zo geregeld en daarna konden we met de auto het terrein op. Op naar ons huisje!

Ons huisje lag dichtbij de toegangspoorten van het attractiepark en dat was wel heel erg leuk, we liepen er zo in en uit. Het huisje zelf was ruim; twee slaapkamers, een toilet, een aparte badkamer, een ruime keuken en een kleine woonkamer. Het huisje bood ruimte voor 7 personen. Voor Floris stond er een campingbedje en een kinderstoel klaar.

Verder was het huisje heel schoon, voor mij heel erg belangrijk.

Camping Duinrell

Over de camping kan ik heel kort zijn; die is groot, groen en er is ontzettend veel te doen! Bij slecht weer is er voor de kinderen in de plaza genoeg te doen. Denk aan mini bowling, een kinderdisco (en de ouders kunnen dan lekker zitten op de loungebanken en gezellig wat kletsen etc.), een gamehal etc. Verder is er een ruime supermarkt waar je echt alles kan krijgen. Er is zelfs babyvoeding te koop!

De kinderen kunnen veilig rond de stacaravan spelen en Milan had in no time twee vriendinnetjes. Ze hebben samen ijsjes gegeten en Yathzee gespeeld, zo leuk!

Tot slot kun je ook eten op de camping; er is een snackbar en een een La Place restaurant.

Attractiepark Duinrell

Ja, dat was natuurlijk één groot feest! Dit is eigenlijk de grootste speeltuin van het park, want je mag hier de hele dag gratis in en uit lopen, heerlijk toch?! Zo kun je aan het einde van de dag toch nog even dat rondje in het reuzenrad maken zonder dat je in de rij hoeft te staan. Milan kreeg er geen genoeg van en ook Floris zat er voor het eerst op de schommel, zo leuk!

Zwemmen in het Tikibad

Duinrell staat ook bekend om het Tikibad. Dit zwembad heeft enorm veel glijbanen en is waanzinnig gaaf! Ik ben er ooit weleens geweest, maar nu ontbrak het ons helaas aan tijd om te gaan zwemmen. Daarnaast was Floris veel aan het niezen dus we durfden het toch niet helemaal aan. We gaan er zeker nog een keer heen met zijn viertjes. Als je op de camping verblijft krijg je trouwens een flinke korting op het Tikibad.

De omgeving van Camping Duinrell

Camping Duinrell (klik) ligt midden in de duinen van Wassenaar. Dat betekent dat je heel dichtbij het strand zit (Wassenaarse Slag en Scheveningen). Onze Koning woont in Wassenaar en mijn zus heeft hem daar wel eens met zijn gezin op het strand gezien. Ze waren daar op een zondag aan het wandelen met de hond. Het zou toch heel gaaf zijn als je ze daar tegen zou komen 😉 Verder is Wassenaar zelf echt verrassend leuk en ben je zo in Madurodam, het Louwman Museum, Scheveningen, Den-Haag, Rotterdam etc.

Bij de camping kun je heerlijk wandelen en om de hoek zit een pannenkoekenhuis.

Onze conclusie

Dat is wel duidelijk toch? We hebben het super naar onze zin gehad! Het weer zat enorm mee, maar zelfs als dat niet zo was geweest hadden we ons prima vermaakt. Of we de camping aanraden voor de komende zomervakantie? Ja, zeker! De kinderen vermaken zich wel, net als jullie.

Nu zeggen foto’s best veel, maar echte beelden zeggen nog veel meer. Bekijk hieronder nog even onze vlog over ons verblijf in Camping Duinrell.

Wil je ook nog weten wat wij hebben uitgegeven tijdens ons verblijf daar? Vorige week deelde ik deze kosten met jullie (klik).

Tot slot willen we Canvas Holidays heel erg bedanken voor dit fijne verblijf, we hebben het echt enorm fijn gehad!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *