Home + Money Issues | Dit gaven wij uit tijdens ons weekendje weg

Money Issues | Dit gaven wij uit tijdens ons weekendje weg

Vorige week waren we een lang weekend weg. We zijn naar Duinrell geweest op uitnodiging van Canvas Holidays en we besloten van tevoren daar flink van te gaan genieten. ‘Niets moet en alles mag’ was ons motto deze dagen. We werken heel hard en wilden nu zo weinig mogelijk doen. Alleen maar leuke dingen natuurlijk. Dat betekende dat we ook niet hebben gekookt en we hebben gedaan waar we zin in hadden. Daar hangt alleen wel een prijskaartje aan…

Eten en drinken

Het meeste geld is opgegaan aan eten en drinken. We kochten iedere ochtend verse broodjes in de supermarkt, haalden nog wat andere boodschapjes en zijn twee keer ergens wezen eten. Ook hebben we nog een terrasje gepakt, met bittergarnituur en hebben we ook een broodje en een ijsje gehaald in het attractiepark. En iedereen weet dat je dan niet het goedkoopst uit bent. Ach, moet een keertje kunnen. Zoals ik al zei werken we heel hard dus dit mag best een keer.

Kleding shoppen in Wassenaar

Verder besloten we het centrum van Wassenaar te gaan verkennen en die was verrassend leuk! We liepen een leuke winkel in waar de Levi’s shirts voor kinderen in de aanbieding waren. Het waren er twee voor €30,- Patrick zag ook nog twee toffe shirts van Jack & Jones en ik van Only. Hoppa, weer €72,95 in totaal.

Even later kwamen we een ontzettend leuke kinderkledingwinkel tegen. We kochten voor Milan en Floris een petje (voor Milan van Levi’s) en voor Floris nog een Tommy Hilfiger shirtje. Slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar toch is het een keertje leuk. Hier rekenden we €60,85 af.

Oeps, beddengoed voor Milan vergeten

Ik had beddengoed voor ons en Floris ingepakt en was in de veronderstelling dat Pat die van Milan had gepakt. En Pat dacht dat ik dat had ingepakt. Oeps, dat werd dus een pakketje huren op de camping. Zonde van het geld, want dit kostte €15,-

Met bowlen en nog een souvenir komt het totaalbedrag voor dit weekend op €332,51. Toen ik dat bij elkaar optelde schrok ik wel even, maar aan de andere kant hebben we daar wel flink van genoten met zijn vieren en zit daar ook de kleding bij.

Wat vinden jullie, is dit veel of weinig of misschien wel normaal? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 11 mei 2018 / 08:07

  Ik merk ook dat we meer geld uitgeven op de camping dan thuis. We hebben een seizoensplek. (Mrt t/m juni). We proberen zoveel mogelijk mee te nemen maar toch die extra ijsjes, keer eten halen enz.
  Dan wordt het al snel duur…

 2. Ad
  11 mei 2018 / 08:34

  Valt toch nog wel mee ! Alleen de kleding maakt het duur en je weet dat je op een attractiepark altijd de hoofdprijs betaalt

 3. Kees
  11 mei 2018 / 12:36

  Het belangrijkste is dat het fijn was! En de kleding had je ergens anders ook gekocht. Dus vind het meevallen.

  Zelf net twee weken met camper op pad geweest, denk dat ik maar niet zo’n lijstje zoals jou moet gaan maken 😛

  Groetjes

 4. Corieke
  11 mei 2018 / 20:03

  Valt mee je hebt ook nog kleding. Ik vind dat jullie het netjes hrbben gegaan