Home + Een bizar leuk toeval!

Een bizar leuk toeval!

Vandaag wil ik een bizar leuk toeval met jullie delen. Zo’n situatie die je nooit in scene zou kunnen zetten als je dat zou willen. Iets met de app Timehop en een foto die ik eerder die dag maakte. Wij hebben echt tien minuten naar beide foto’s moeten kijken. Dit is bizar!

30 september 2011

Op 30 september 2011 was het mooi weer en we gingen voor het eerst met Milan naar de kermis. Nichtje Maud ging mee en we hadden een heerlijke middag. Milan genoot volop van alles om hem heen, maar het hoogtepunt was toch wel het ritje in de draaimolen. Hij zat voorin in een autootje met nichtje Maud naast hem. Ik zat voor de zekerheid naast het autootje. Hij vond het prachtig en genoot volop. Ik weet nog van het bestaan van deze foto, maar had hem al tijden niet meer gezien…

30 september 2018

Afgelopen zondag was het 30 september 2018. Precies 7 jaar later dus. Dit keer gingen we voor het eerst als gezin van 4 naar de kermis. Voor Floris de eerste keer en ook hij mocht voor het eerst in de draaimolen. Patrick betaalde aan de kassa en ging met Milan en Floris in de draaimolen. Ze vonden een plekje in een oranje autootje en zaten allebei voorin met Patrick op zijn hurken naar Floris. Ook Floris genoot ontzettend van dit ritje en huilde zelfs toen het was afgelopen. We hebben onwijs leuke foto’s gemaakt.

Dit kan niet waar zijn!

Ik deelde de tweede foto ’s avonds op Instagram Stories en was blij met de leuke foto’s van deze dag. We keken nog even tv en op een gegeven moment pakte ik mijn telefoon. Ik open Timehop niet dagelijks, maar besloot nu toch maar eens een kijkje te nemen. Ik kwam heel veel foto’s tegen van 30 september de afgelopen jaren en uiteindelijk kwam ik de eerste foto tegen van de kermis. Ik herkende hem meteen en dacht ‘ach, wat toevallig, hier gingen we ook op 30 september voor het eerst met Milan naar de kermis’. Terwijl ik het dacht keek ik naar het oranje autootje en ik haalde de foto van eerder die dag erbij. Ik zette de twee foto’s naast elkaar en was met stomheid geslagen.

Precies 7 jaar later maakten we dezelfde foto, in dezelfde draaimolen, in hetzelfde autootje, achter hetzelfde stuurtje!

Kijk maar goed naar de voertuigen rondom het oranje autootje. Ervoor is een voortuig met een paarse rand en links in de hoek zie je een paard en een fietsje. Achter het oranje autootje zie je een rode tractor. Dat is op beide foto’s hetzelfde! Alleen het fietsje is iets anders, maar het is gewoon dezelfde draaimolen!

Pat en ik hebben echt een tijdje stomverbaasd naar de foto’s gekeken. Dit is toch bizar?! Op de eerste foto heeft Maud zelfs iets aan met groen en wit. Kijk eens naar de tweede foto; Milan heeft ook een jas aan met groen en lichtgrijs!

Tot slot lijken Milan en Floris ook nog eens enorm op elkaar.

Wat een bizar leuk toeval! Of bestaat toeval toch niet? We zullen het nooit weten, maar bijzonder is het wel. Net als de bijzondere geboortedata van de jongens. Wie weet welke bijzondere “toevalligheden” ze later nog meemaken.

Wat vinden jullie van deze foto’s? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties