Home + DIY | Last minute cadeautje voor Valentijnsdag!

DIY | Last minute cadeautje voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag. De één vindt het commerciële onzin en de ander pakt gigantisch uit. Ik zit er tussenin. Ik vind dat je die ene dag niet speciaal nodig hebt om iets liefs te doen. Dat kan het hele jaar door toch? Maar toch… Toch is het stiekem best een beetje leuk. Niet alleen ik wilde iets voor Patrick maken, maar Milan ook. En ik vind dat dat prima kan. Een geliefde kan namelijk ook een familielid zijn. Mocht jouw kind ook iets willen doen voor een vader, moeder, opa, oma, vriendje of vriendinnetje, dan heb ik een te gekke last minute tip!

Flessenpost

Ik houd niet van tierelantijntjes en rozenprintjes, maar ik vond bij HEMA (geen spon overigens) een heel leuk flesje met flessenpost. Hier hebben Milan en ik iets liefs op geschreven voor Pat (ook namens Floris haha). Dat briefje zit nu weer netjes in het flesje en hebben we ingepakt met een lief kaartje.

Ik vind namelijk wel dat het met Valentijn niet hoort gaan om over the top cadeaus, maar juist om lieve woorden. Gewoon om te laten weten dat je van iemand houd en dat je blij bent met diegene.

Valentijn kraskaartjes!

Ik schreef laatst al over de te gekke kraskaartjes van HEMA en deze zijn er nu ook voor Valentijnsdag! Een pakje bevat 5 kaartjes en kost €2,-. Ze heten scratch cards en je schrijft er een persoonlijke boodschap op. Daarna plak je het kraslaagje er overheen en is ‘ie klaar om te versturen of te geven. Milan schreef er één namens hem en Floris voor Patrick en die hebben we bij de fles gedaan. Daarna wilde hij nog twee kaartjes schrijven voor opa en oma. Dat is toch geweldig!

Ik vond het zo leuk en lief dat ik het graag met jullie wilde delen. Zoiets kleins en tegelijkertijd onbetaalbaar.

Fijne Valentijnsdag!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Christine
    11 februari 2018 / 20:57

    Ja, leuk deze kaarten!! Er is er eentje al speciaal gereserveerd voor manlief en de anderen heb ik gebruikt om vrienden op de hoogte te brengen van onze zwangerschap.. ze zijn zo leuk deze kraskaarten!! En de kraskaarten zijn ook super betaalbaar als je ze op andere webwinkels bekijkt..

    • 13 februari 2018 / 08:06

      Nou, betaalbaar zijn ze zeker en wat leuk om ze te gebruiken als zwangerschapsaankondiging! Goeie tip!