Home + Mama Musthaves | DIY Scratch Cards van HEMA

Mama Musthaves | DIY Scratch Cards van HEMA

De meeste moeders hebben wel kaartjes in huis ‘voor het geval dat’. Die ene vriendin die wel een lieve boodschap kan gebruiken, een zieke collega of gewoon een lief kaartje voor je moeder die altijd voor je klaar staat. Ik heb ze ook standaard in huis en ze zijn al heel vaak van pas gekomen. Vorige week liep ik in de HEMA voor kettingspray voor de bakfiets (echt heel leuk om te kopen… not…) en daar zag ik opeens een pakje liggen met DIY Scratch Cards. Kortom, je kunt zelf kraskaarten maken waar je zelf een persoonlijke boodschap op zet! Ik nam een pakje mee om ze te testen (want: wel leuk om te kopen!) en wat zijn ze leuk! Daarom vind ik dat ze thuis horen bij de Mama Musthaves.

DIY Scratch Cards van HEMA

Een pakje met de kraskaarten kost €2,- en er zitten 5 kaartjes in met superleuke printjes zoals je van HEMA kunt verwachten. Op iedere kaart is ruimte om wat te schrijven met pen. Daarna plak je de gouden sticker erover en die gouden laag kan vervolgens open worden gekrast. Super leuk toch?!

Milan maakte een kaart voor oma en opa

Milan wilde graag een kaart voor oma en opa maken omdat ze zo lief zijn en altijd voor ons klaar staan. Hij schreef er zelf wat op namens hem en Floris. Zo lief!

Nadat hij het erop had geschreven, plakte ik de sticker erop en daarna ging hij hem bezorgen bij opa en oma.

Oma mocht hem open krassen en ze vond het echt heel erg leuk! Dit is overigens ook een heel tof idee voor Valentijnsdag! Geef de mensen om je heen een lief kraskaartje met een persoonlijk geschreven boodschap.

De andere kaartjes hebben we bewaard, maar Patrick is morgen jarig dus ik denk dat Milan er voor hem ook wel eentje wilt maken namens hem en Floris. Komt helemaal goed dus!

Wat vind je van deze DIY Scratch Cards van HEMA? Ik vind ze zo leuk dus ik ze wel met jullie moest delen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. Christine
  19 januari 2018 / 07:27

  Leuk idee voor Valentijnsdag, bedankt voor de tip!

   • Christine
    19 januari 2018 / 20:07

    Was ik vanmorgen op Bloemendaal, hadden ze daar bij de Hema speciale Valentijnskaarten met hartjes die je dus open kan krassen! Vond die van jou eigenlijk leuker, maar ach, deze zijn ook wel toepasselijk in onze situatie dus heb er al twee gemaakt om vriendinnen mee te verrassen die we ons nieuwtje op die manier kunnen vertellen 😉

 2. Ciska
  19 januari 2018 / 08:06

  Oma was verbaasd wat een leuk kaartje

 3. 27 januari 2018 / 20:38

  Wat een leuke kaartjes. Ik had ze nog niet eerder gezien bij Hema.