Home + Diary | Werken, genieten en een beetje carnaval

Diary | Werken, genieten en een beetje carnaval

En weer een week voorbij! Afgelopen week was gelukkig een betere dan de week ervoor. Ik heb lekker gewerkt (het was mega druk!), genoten van de kinderen en het weer en afgelopen weekend vierden we een klein beetje carnaval. Kijk je mee?

Maandag

Oké, ik begin maar meteen met de meest waardeloze foto van deze week, maar het geeft wel goed weer hoe ik tegenwoordig regelmatig achter de laptop zit. Ik had een ochtend gewerkt, haalde Floris op bij mijn ouders en werkte nog wat aan de blog. Zo werkte ik de homepage bij met de laatste DIY’s onder de header en werkte ik mijn mailbox bij. Ik had al vooruit geblogd tot en met zaterdag dus dat scheelde een hoop werk.

Daarna haalden we samen Milan op van school. De rest van de dag was lekker rustig.

Dinsdag

Ik had zowaar even de tijd om nog lekker op de bank te hangen met Floris! Mijn favoriete momentje van deze dag! Daarna was het weer spitsuur hoor en dit komt ook nauwelijks voor. Vandaar dat ik het wel even op de foto moest zetten haha.

Vervolgens bracht ik Milan en Floris weg en werkte ik de hele dag. Om 17.00 uur fietste ik naar huis, op naar mijn jongens!

Er werd nog even gespeeld, gegeten en Pat wilde nog even boodschappen doen. Toen de jongens op bed lagen ploften wij op de bank met een lekker toastje. Hmmm…

Woensdag

Ik werk een ochtendje, fiets snel door naar de bakker (want: woensdag = croissantjesdag), haal Floris op bij mijn ouders, haal Milan op uit school, we eten de croissantjes op en racen daarna weer door naar musicalles. Ze zijn nu bezig met het repeteren voor hun voorstelling in juni in de schouwburg. Dit jaar is het Peter Pan en Milan kreeg zijn rollen te horen en hij kreeg zijn script mee. Hij is bosdier 3 en kind 14. Megatrots, want hij heeft ook nog tekst en is al te zien in de eerste scene (volgens mij alle kinderen uit zijn groep, maar hij vindt het geweldig). Ik heb overigens al eerder geschreven over waarom musicalles zo goed is voor kinderen. Dat artikel vind je hier terug.

Als we thuis komen ligt dit fijne pakketje voor ons klaar van Canvas Holidays!

Daarna eten we en gaan we weer heel snel door naar de zwemles. Het is kijkles dus ik ga ook mee. Milan gaat vooruit!

Donderdag

We ontbijten lekker en Milan heeft zijn script voor zich. Hij is er al druk mee en neemt het heel serieus, zo leuk!

Ik werk vervolgens de hele dag en Pat is wat eerder thuis dan ik. Hij haalt de jongens op bij opa en oma en daarna is het etenstijd.

Zodra de jongens op bed liggen laat ik een bad vollopen, even helemaal niets! Daarna kijken we samen Riverdale op Netflix.

Vrijdag

Floris vouwt steeds zijn handjes in elkaar, zo ontzettend schattig. Misschien heel zoetsappig, maar ik moest er een foto van maken.

Ik ben een dagje vrij dus we kunnen Milan op het gemak naar school brengen. Daarna moet ik nog even pinnen en loop ik met Floris weer naar huis. Snel de autoruiten krabben en door naar de GAMMA.

Bij de GAMMA kostten deze potjes met plantjes en cactussen maar €3,95. Ik wilde er twee hebben voor… in het toilet… Ja, je kan er maar druk mee zijn haha.

Daarna nog even naar de Action en daar kocht ik mega gave DIY spulletjes en spulletjes voor handlettering. Morgen komt de shoplog hiervan online.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer, maar geniet ik lekker van mijn vrije dag en de jongens.

Zaterdag

Een ontzettend onscherpe foto, maar voor ons is ‘ie prachtig. Hiermee wakker worden is toch heerlijk? Dan is je dag bij voorbaat al goed.

Herken je deze tekst? Terwijl ik Floris de fles geef en we ontbijten, luister ik naar het nummer van Eminem en Ed Sheeran; River. Wat een onwijs goed nummer! Een keer maar hoor, maar hij zat in mijn hoofd en ik kon het niet laten hem even te luisteren.

We gaan al vroeg op pad, maar voordat we weggaan maken we snel deze foto’s.

Daarna rijden we naar een woonwinkel die gaat verbouwen en alleen vandaag nog een grote sale heeft. We kopen wat toffe accessoires en deze te gekke poef, die je naast de Legokast ziet staan, voor in de speelhoek van de jongens.

Daarna snel door naar mijn zus en zwager, want we gaan met hen naar de carnavalsoptocht. Voor Floris de eerste keer en hij bleef maar kijken haha.

We zijn ondertussen al in Lekkerkerk, Gouda en Reeuwijk geweest en rijden nu door naar Zevenhuizen omdat ik bij deze winkel met te gekke Louvreluiken foto’s wilde maken. Daarna is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Floris krijgt weer een fles en Milan en Patrick rijden nog even naar de supermarkt voor wat boodschappen.

Zodra zij thuis zijn rijd ik nog even naar de stad om iets te halen waar ik over wil schrijven. Wat dat is zie je van de week wel 😉

Dit is overigens een typische zaterdag bij ons, want wij rijden altijd van hot naar her en weten nooit hoe de dag er precies uit gaat zien. Heerlijk van die rommeldagen!

Zondag

Een heerlijke rommelochtend. We ontbijten uitgebreid, kijken naar het schaatsen en ik werk weer tot en met zaterdag vooruit voor Mamablogger. Op woensdag en donderdag komen er zelfs twee artikelen online net als gisteren. Verder heb ik Patrick gevraagd twee tipi’s voor mij uit te zagen voor een nieuwe DIY. Deze komt denk ik volgende week online.

We zouden naar een kinderverjaardag gaan, maar de jarige is ziek (super sneu). Milan is zelf nog steeds flink verkouden en Floris niest ook dus het was handiger een andere dag af te spreken. Vervolgens rijden we naar Bodegraven. Mijn vader ligt hier begraven en ik wilde het even netjes hebben. Even een pot met bolletjes neergezet, wat onkruid weggehaald en bekeken wat we eraan willen doen voor het voorjaar. Zo willen we de steen schoon laten maken.

Mijn moeder belde met de vraag of we kwamen eten. Hutspot met gehaktballen! Mijn zus en haar gezin aten ook mee dus zaten we met zijn tienen aan tafel. Gezellig! Floris vond het allemaal wel best, want die genoot van een gezichtsmassage van zijn nichtje.

En ik sluit af met de gehaktballen van mijn moeder.

Zo, dit was hem weer; onze week. Ik hoop dat jullie ook een lekkere week hebben gehad! Op naar weer een nieuwe!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Anna
  12 februari 2018 / 19:13

  Ik vind het heel leuk je op deze manier te volgen. Wat Ben jij Een schrijfster zeg. Chapeau!!

 2. Christine
  13 februari 2018 / 07:09

  Wat goed om te zien dat je deze week veel meer hebt kunnen genieten dan vorige week!
  Fijn dat je ook niet verder ziek bent geworden, joh!
  Weet je wat me ook opvalt? Dat Floris steeds meer een eigen gezichtje krijgt! Eigen en wat lijkt hij toch ook op z’n grote broer!! Heel leuk om te zien.. leuk dat Milan z’n musicalvoorstelling serieus neemt, dat doet je als ouders ook goed om te zien denk ik 😉

  • 13 februari 2018 / 08:14

   Ah lief, dankjewel! Ja, we zijn onwijs trots op Milan en hoe hij dat doet. We weten nu ook de datum van de voorstelling. Hij heeft er nu al zin in (is in juni haha) Floris krijgt inderdaad echt een eigen gezichtje, heel leuk om te zien dat hij zo op zijn broer lijkt. Het lijkt soms wel alsof we Milan hebben gekloond haha.