Home + Hier ben ik trots op…

Hier ben ik trots op…

Vertel jij weleens iets over jezelf waar je trots op bent of vind je het vanzelfsprekend? Afgelopen week besefte ik iets tijdens een gesprek met iemand. Diegene vond alles wat ze deed vanzelfsprekend terwijl dat helemaal niet het geval was… Die neiging hebben we allemaal. We zijn heel bescheiden en staan veel te weinig stil bij de dingen die we bereikt hebben. Vandaag doe ik het wel, want ook al zeg ik niet nauwelijks hardop, er zijn toch wel dingen waar ik trots op ben.

Trots op mijn kinderen

Dit is de enige die ik wel heel vaak uitspreek. Niet alleen tegen anderen, maar ook tegen de kinderen zelf. Ik ben zo ontzettend trots op ze! Floris snapt daar natuurlijk nog helemaal niets van, maar toch zeg ik het iedere dag tegen hem. Zij zijn het liefste en mooiste dat we hebben. Ze zijn zo leuk! En wij zijn trots op het feit dat wij hun ouders mogen zijn.

Trots op ons huwelijk

Pat en ik hebben samen al zoveel meegemaakt, maar één ding stond altijd als een huis en dat waren wij. Wat er ook gebeurde, we deden het samen. We kunnen altijd bij elkaar terecht, steunen elkaar en hebben bovenal ook heel veel lol. Dit jaar zijn we 14 jaar samen en 8 jaar getrouwd. Nu voel ik me oud 😉 Maar goed, als we dat ook samen doen is het het goed.

Trots op onze spulletjes

Misschien vind je het materialistisch, maar ik ben echt trots op onze spulletjes. We hebben alles zelf gekocht en uitgezocht bij de de winkels die wij leuk vinden. Hier hebben we hard voor gewerkt en daarom zijn we er juist zo blij mee.

Trots op het feit dat ik dit allemaal heb bereikt

Ik betaalde zelf mijn opleiding, mijn rijbewijs en we kochten zelf onze huizen. Ik kocht de eerste toen ik 20 was en daar ben ik best trots op. We hebben altijd doorgezet en hard gewerkt en dat heeft ons gebracht waar we nu zijn. We zijn gelukkig, de kinderen zijn gelukkig, ik heb een goede baan en ben mijzelf altijd blijven ontwikkelen. Ik zeg het nooit, maar ik ben er stiekem best trots op.

Trots op mijn werk & Mamablogger

Ik heb leuk werk, zowel op kantoor als de blog. Het is toch fantastisch als je iedere dag mag doen wat je leuk vindt? Misschien is de weg er naartoe wat lang, maar hé, zonder strijd geen overwinning 😉 Dit bereik je alleen door door te zetten. Er belt echt niemand aan die je zomaar de kans van je leven geeft.

Oké, klaar nu met mijzelf ophemelen haha. Waar zijn jullie trots op? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 22 mei 2018 / 09:23

    Heel goed om eens positief te reflecteren. We kijken vaak alleen naar wat we niet hebben. En inderdaad, ze komen het niet op een presenteerblaadje brengen!

  2. Paula
    24 mei 2018 / 18:10

    Mooi Marisca! Trots ben ik vooral op mijn positieve instelling, die me ondanks veel tegenspoed nog altijd op de been houdt. Ik put krachten uit de juiste mensen om me heen en daar ben ik het meeste trots op!