Home + Diary | Wandelen, nachtje weg met Patrick en zomervakantie

Diary | Wandelen, nachtje weg met Patrick en zomervakantie

Afgelopen week was een drukke, maar super gezellige week! Ik ging wandelen met Chantal, pakte een terrasje met collega’s, shopte met Floris én Patrick en ik gingen samen een nachtje weg! Kijk je mee naar onze fijne week?

Maandag

In de ochtend werk ik op kantoor en in de middag thuis omdat mijn ouders er niet zijn. Toch fijn dat ik in zulke gevallen kan thuiswerken als ik geen afspraken heb.

De motivatie bij mijn collega is echter ver te zoeken ?.

Het is vandaag onze trouwdag en mijn zus staat voor de deur met deze mooie bos bloemen!

Na het eten wil ik even achter de computer vandaan en besluit ik onkruid weg te halen van de oprit en naast ons huis in de poort. We houden het wel bij, maar het groeit momenteel zo hard!

Dinsdag

Goedemorgen! Floris begint zijn dag met een boekje.

Als Milan naar school is gaan wij even snel wat boodschappen doen bij de Appie in de wijk voor ik weer aan het werk moet.

Ik krijg een bedankje door de brievenbus!

In de auto omdat we even naar mijn werk gaan. In de straat ben ik nog gestopt om deze foto te maken. Hier “belde” Floris met een collega ?.

Woensdag

Floris en ik gaan een ochtend naar Schoonhoven waar ik uitgebreid heb geshopt.

Eenmaal thuis maak ik een cadeautje voor een collega.

En er kwam een mooie planner voor mijzelf binnen!

Einde van de middag moeten Milan en ik naar de tandarts. We gaan om de paar maanden naar de preventie-assistent.

’s Avonds heb ik nog een wandeling gemaakt met Chantal. Het was fijn om nog even buiten te zijn.

Alle ringen vol gemaakt vandaag!

Donderdag

Floris naar school en ik fiets daarna door naar kantoor om daar een ochtend te werken. Vanmiddag werk ik dan weer thuis.

Tussen de middag fiets ik van mijn werk naar de school van Floris en ik moet nog een bloem halen voor de meester van Milan.

Deze prachtige Chromebook komt binnen. We hebben hem gekregen voor Mamablogger en gaan hem reviewen. Dit blijven de kersen op de taart!

In de middag komt een collega bij ons thuis werken en niet veel later krijgen we het bericht dat Peter R. de Vries is overleden. Wat een verschrikkelijk nieuws! We moeten even door, maar ik merk dat ik mij minder goed kan concentreren. Aan het einde van de middag gaan we naar het terras omdat voor een afscheidsborrel van een collega.

Eenmaal thuis zitten we aan de buis gekluisterd…

Vrijdag

Daar is ‘ie weer: een open brug foto!

En de laatste keer dit schooljaar dat we voor deze brug staan.

De collega die weg is heeft voor ons alle smaken Tony’s achtergelaten die er zijn. Ze heeft ons goed leren kennen ?.

Vandaag werk ik ook in de middag thuis, omdat Milan vroeg uit school komt. Het is feest bij hem op school als ik hem ophaal. Normaal haal ik hem niet meer op, maar zo’n laatste schooldag is natuurlijk wel bijzonder. Eenmaal thuis staat er een doos vol Oostenrijkse wijn op ons te wachten. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Zaterdag

Nog geen 6.00 uur ’s morgens en Floris wil in zijn Spiderman pak de wereld al gaan redden. De wereld heeft het nodig jongen…

Ik breng de jongens naar opa en oma die daar een dag en nachtje heen gaan.

Als ik thuis kom, is dit pakket binnen gekomen. We zijn deze week zo ontzettend verwend! Dit went echt nooit…

Daarna gaan wij op pad en genieten we van een heerlijke dag in en rond de Cantharel. De kamer is versierd, we krijgen een te gekke koetsrit aangeboden en spotten ’s avonds wilde zwijnen. En wat dacht je van de te gekke zonsondergang bij Radio Kootwijk, zo mooi!

Zondag

De enige twee foto’s die ik maak vandaag. We genieten van een heerlijk hotel ontbijt, pakken daarna alles in en rijden door naar mijn ouders om de jongens op te halen. Eenmaal thuis pakken we alles uit, ruimen we op en draaien we een was. Milan is alweer naar buiten en Floris is moe. Ik werk nog wat voor Mamablogger en kijkt naar het laatste seizoen van Suits.

Het was een heerlijke week al hield het nieuws rondom Peter R. de Vries en de watersnood in Limburg ons wel bezig…

Hoe was jullie week? Ik hoop fijn en wens jullie een heerlijk zonnige, nieuwe week toe!

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *