Home + Shoplog | Kleding voor mijzelf van Only Carmakoma, Vero Moda Curve en Exxcellent!

Shoplog | Kleding voor mijzelf van Only Carmakoma, Vero Moda Curve en Exxcellent!

De laatste tijd ben ik steeds kritischer op de items in mijn kledingkast. Wat staat echt mooi en welke merken passen het best bij mij wat betreft stijl en wat betreft de pasvorm. Dat ik een groot fan ben van Only Carmakoma is geen geheim, maar er zijn merken bij gekomen. Zo vind ik ZoSo echt te gek, maar ook Vero Moda Curve (zusje van Only Carmakoma) en Exxcellent zijn steeds vaker favoriet. Van Exxcellent ben ik vooral fan van de broeken van travelstof, maar ik heb er nu ook een mooi vest uit de nieuwe collectie van gekocht. Het heeft even geduurd, maar ik weet steeds beter wat mij écht goed staat en ben met een kleine wishlist gaan shoppen. Ik wilde items die ik met elkaar kon combineren, die niet alleen leuk zijn voor de zomer en ik was op zoek naar bepaalde kleuren zoals beige en terracotta. Kijk je mee naar deze shoplog?

Mijn kast bevat steeds meer items waar ik echt heel blij mee ben. Door de juiste merken te kiezen én goed advies te vragen weet ik dus steeds beter wat mij staat en wat niet. Ik vind het belangrijk dat mijn kast niet te vol raakt zoals voorheen, maar wil juist zo min mogelijk kleding die ik wel met elkaar kan combineren. Zo kreukt het minder (fijn!) en het is natuurlijk een stuk duurzamer. Van de week nam ik mijn kast kritisch onder de loep en realiseerde ik mij dat ik bepaalde stuks niet meer bij mij vond passen. Ik moest er weer eens goed doorheen en de kast aanvullen met twee goede jeans. Dit alles is niet alleen leuk, maar het het krikt ook mijn zelfvertrouwen op als ik op de foto ga voor Mamablogger of wanneer ik bijvoorbeeld een presentatie geef.

Omdat mijn afspraak gisterochtend niet door ging besloot ik met Floris in de auto te stappen en richting Schoonhoven te rijden. Hier zit de winkel ‘Stekelenburg by Dolce Vita’ waar ik sinds een jaar regelmatig shop. Dit is geen spon, maar ik ben oprecht blij met deze winkel omdat ze hier kleding verkopen van mijn favoriete merken, maar ook andere merken die ik nog niet ken. Ik ben er nog nooit met lege handen naar huis gegaan en krijg er altijd een goed advies. De verkoopsters doen geen wedstrijdje wie er het hipst uitziet, maar ze geven iedereen, ongeacht leeftijd of maat, gewoon een goed en eerlijk advies.

Voor het eerst geen skinny jeans!

Ik ging voor één of twee goede broeken en wat tops. Ik vond er een lichtgrijze skinny jeans van Only Carmakoma die ik ook heb in het donkergrijs en lichtblauw dus die ging sowieso mee. Ernaast lag een lichtblauwe ‘mom jeans’ die wel wat smaller valt, maar niet skinny. Zeker de pijpen niet. Ik besloot hem toch even te passen, maar vooral met het idee van ‘dit staat mij toch niet’.

Ik begon dus met die ‘mom jeans’ en wat bleek: hij is fantastisch! Niet heel skinny, wel smal en strak genoeg, lekker hoog in de taille en supertof met hoge gympen eronder.

Hierboven zie je deze jeans. Er zit stretch in en hij zit echt heerlijk. Hij kost €49,99. Het groene shirt is ook van Only Carmakoma en daar zat nu 30% korting op. De oorspronkelijke prijs was €16,99.

Hier zie je de grijze skinny die ook €49,99 kost. Daarop koos ik een terracotta shirt (Only Carmakoma) die in de sale was. De oorspronkelijke prijs was €16,99 en er ging 30% korting vanaf. Het beige vest komt uit de nieuwe collectie van Exxellent en is in het echt nog mooier. Dit was meteen het duurste item en kost €59,99. Gave set toch? Ideaal met dit druilerige weer en in het najaar.

De grijze broek is ook heel leuk en sportief met dit shirt en spijker gilet. Het shirt is van Only Carmakoma, kostte €16,99 en is nu te koop met 30%. Het gilet is van Red Button. Deze kostte €59,99, maar ook daar ging 30% korting vanaf. Witte sneakers eronder en je hebt een superleuke, hippe outfit!

Tot slot kwam de verkoopster met dit jurkje van Vero Moda Curve. Deze kostte nu een tientje. Ik dacht dat dit soort jurkjes mij niet stonden, maar hij staat best leuk! Ik laat hem je binnenkort nog wel zien als ik hem aan heb.

Acht fijne, nieuwe items

Ik heb acht fijne, nieuwe items gescoord van een mooie kwaliteit zonder er meteen heel veel voor te hoeven betalen. In totaal was ik hier €247,56,- voor kwijt. Dat is gemiddeld bijna €31,- per item en dat vind ik goed te overzien. Dat betekent dat ik ook acht items uit mijn kast weg ga gooien. En mocht je deze vakantie in de buurt zijn van Schoonhoven, breng dan even een bezoekje aan deze winkel. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Wat vind je van mijn nieuwe outfits?

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    15 juli 2021 / 05:39

    Wauw, wat een gave items weer! Die terracotta kleur kun jij goed in je gezicht hebben denk ik! En een fijne, goedzittende, ook nog mooi ogende broek is soms zo’n zoektocht.. fijn dat je er zo in geslaagd bent! Een spijkerbroek is de basis van een outfit, het valt vaak pas op als die niét goed zit, iets wat je juist niet wilt natuurlijk! Zo kun je weer even vooruit.. en ja, stiekem ben ik van alle items het meest nieuwsgierig naar de jurk ?