Home + Diary | Happy New Year, interview, afscheid en première

Diary | Happy New Year, interview, afscheid en première

De eerste diary van dit nieuwe jaar! We begonnen het jaar goed en gezellig bij vrienden tijdens Oud & Nieuw en de dagen erna heb ik lekker kunnen werken aan Mamablogger. Er verscheen een interview met mij online en we gingen ons oriënteren op nieuwe meubels. Ook namen we afscheid van ons nichtje Maud die deze week naar Australië vertrekt. In ieder geval voor een jaar. We sloten de week af met de Samson & Marie show. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag | Nieuwjaarsdag

Happy New Year! Dit zijn de eerste foto’s van het nieuwe jaar! We vieren Oud & Nieuw bij vrienden en hebben een gezellige avond. Rond 01:30 uur liggen we in bed en rond 9:00 uur zijn we weer wakker. We doen niet veel vandaag. Ik doe vooral wat administratieve dingen en werk voor Mamablogger. Halverwege de middag gaan we naar mijn ouders. Mijn zwager, neefje, nichtje, broer en schoonzus zijn er ook en we eten er traditiegetrouw zuurkool met spek.

Dinsdag

Ik word vandaag wakker met dit interview op Vrouw (Telegraaf). Ik gaf dit interview een dag na kerst en vandaag staat deze online. Je kan het interview hier lezen. ’s Avonds hoor ik dat dit het best gelezen artikel van de dag was op Telegraaf/Vrouw. Hoe leuk is dat?!

Het is inmiddels traditie aan het begin van een nieuw jaar: Mamablogger een kleine make-over geven. Ik fris de kleuren op, geef mijn media kit een update en zie dat mijn DA waarde ook flink is gestegen. Heel erg fijn! Ik vind het altijd leuk om een beetje te knutselen aan de site, dit jaar kan het huisje in de header niet ontbreken. Zo’n mini make-over voelt altijd als een goed begin van het nieuwe jaar. En wil je misschien samenwerken met mij dit jaar? Mail me dan gerust op info@mariscakenter.nl.

Het is enorm slecht weer en we besluiten even op pad te gaan om ons te oriënteren op een nieuwe bank, een eetkamerbank en eetkamerstoelen. We weten wat we mooi vinden, maar dan nog is er zo enorm veel keus! We rijden daarna nog even naar de HEMA, doen thuis een spelletje en ik werk nog wat aan en voor Mamablogger.

Woensdag

Volgende week vertrekt mijn nichtje Maud voor een jaar (tenminste, dat is het plan) naar Australië. Mocht je het leuk vinden, je kan haar hier volgen op Instagram. Zondag nemen we echt afscheid, maar we vonden het leuk om nog even apart met haar af te spreken. Daarom gaan we met haar lunchen.

Budgettip! Hoe leuk is deze kinderkleding van Wibra. We lopen er langs na de lunch en ik maak meteen wat foto’s. Wat wordt rennen naar de Wibra!

Donderdag

Mijn eerste werkdag van dit nieuwe jaar! Ik werk vanochtend op kantoor en vanmiddag vanuit huis. Als ik koffie zet willen de jongens wel melkschuim. Dat is soms ideaal als ik de melk op wil maken. Dit ziet er toch heerlijk uit?

Vrijdag

We beginnen de dag met de weekboodschappen.

En met deze boodschappen komen we boven de €900,- aan koopzegels uit! Bij €1000,- willen we ze uit laten betalen en storten we het in een potje voor het nieuwe huis.

In het donker en de regen naar kantoor. Daar bereid ik wat dingen voor voor dit nieuwe jaar en ’s middags ruimen een collega en ik het voorraadhok op, op een andere locatie. Moest even gebeuren en we beginnen het nieuwe jaar meteen opgeruimd.

Na het eten even bij Milan zitten en kijken naar wat hij en een vriend allemaal hebben gebouwd in Minecraft.

Zaterdag

Onze kapster Manon is er weer. Altijd gezellig.

En weer even zitten voor de 100 enveloppen challenge. Milan mag deze week een lootje trekken. Deze week geef ik een update van hoe het met de challenge gaat. Ook rond ik een kleingeld challenge af.

Ook bak ik weer eens een bananenbrood. Floris vindt het lekker deze mee naar school te nemen en ik neem het mee naar mijn werk.

Verder pakken we de fiets en gaan we even met zijn vieren naar de stad. Onder andere voor deze Vondels hanger. Deze wil ik graag hebben vanwege het nieuwe huis.

Zondag

Lazy Sunday voor Bompa.

We zijn uitgenodigd bij de Samson & Marie show in Roosendaal en wat was het weer een feest. Milan vindt het nog leuk omdat we fan zijn van de Verhulstjes, haha. Voor Pat en mij is het toch een soort nostalgie en Floris is sowieso helemaal weg van Marie 😉 We hebben ervan genoten en dat we na afloop het podium op mochten, blijft toch bijzonder.

Met gierende banden weer terug naar huis om Maud gedag te zeggen. Dinsdag vertrekt ze voor minimaal een jaar naar Australië, dus we zien haar over een jaar pas weer. Zo’n raar idee! Floris gaat haar heel erg missen en wil nog even een dikke knuffel geven. Zo lief dit!

Dit was onze week. Het gewone leven begint weer en dat is ook wel weer lekker. Verder gaan we komende week naar de notaris voor het nieuwe huis. Fijne week!

liefs

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *