Home + Diary | Vrije dag en Intratuin Duiven

Diary | Vrije dag en Intratuin Duiven

Afgelopen had ik maandag een extra vrije dag, maar was het verder een vrij rustige week met de gewone, dagelijkse dingen. We sloten het weekend wel af met de kerstshow van de Intratuin in Duiven. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Goedemorgen! Ik keek al even uit naar deze dag, want ik had eindelijk eens een dag vrij en was ook echt even alleen thuis. Hier had ik stiekem best even behoefte aan.

Nadat ik de jongens naar school had gebracht, rijd ik naar Bodegraven. Hier ligt mijn vader begraven en ga ik zelfs na 19 jaar nog heel regelmatig heen.

Daarna rijd ik door naar Reeuwijk voor een korte, maar fijne wandeling. Ik heb nog wel wat plannen vandaag, maar wil eerst een stukje lopen, omdat ik gisteren niet heb gewandeld. Uiteindelijk loop ik twee kilometer in ongeveer 24 minuten. Goed voor de stappen, maar vooral even om mijn hoofd leeg te maken. Heerlijk die stilte!

Volgende stop: Waddinxveen. Ik moet even naar de Xenos voor wat spulletjes voor de verjaardagen van de jongens en wil alvast Sinterklaas inpakpapier halen zonder dat Floris het ziet. Vorig jaar had Xenos superleuke Sinterklaashangers. Deze zijn er dit jaar weer, maar de hangers zijn uitgebreid met een Pietje. Die neem ik ook mee.

Op mijn werk heb ik verschillende projecten en arbeidsmarktcommunicatie is daar één van. Ik ben dan vooral bezig met alle communicatie uitingen. Zo check ik de teksten, adviseer ik, bewaak ik de huisstijl, etc. Dekt niet helemaal de lading, maar even in een notendop. Ook ben ik bezig geweest met de teksten op deze 2-signs borden en de abri’s in de bushokjes. Het is dan wel heel leuk om het eindresultaat te zien hangen in je wijk. Enne, wil je werken bij de leukste werkgever in de zorg van Gouda en omstreken? Kijk dan vooral even op werkenbijzorgpartners.nl.

Eenmaal thuis ga ik aan de slag voor Mamablogger, doe ik de was, lunch ik op mijn gemakje en bak ik een bananenbrood.

Floris is thuis, Milan speelt buiten en ik geniet van een koffie. Lekker dagje zo!

Dinsdag

Vandaag gewoon weer aan het werk. In de ochtend op kantoor en rond 13.30 uur ga ik fietsen om Floris op te halen en daarna werk ik thuis weer door.

En in de avond nog even door voor Mamablogger. Heel even maar, daarna sluit ik alles af.

Woensdag

Nadat ik Floris naar school heb gebracht, rij ik naar het winkelcentrum om een pakketje samen te stellen en een pakket te verzenden.

Eenmaal thuis doe ik nog het één en ander voor mijn werk, voor Mamablogger en ik ben lekker in huis aan het rommelen. Ik kook een pan soep, de verdiepingen moeten worden gedweild en gestofzuigd en ik werk een klein ’to do lijstje’ af. Na school mag ik kijken bij Floris in de klasse hij geeft mij een rondleiding. Ook de spin en babyspin die hij gemaakt heeft moet ik natuurlijk zien.

Donderdag

Drukke ochtend met alleen maar afspraken. Ik begin om 8.45 uur met een afspraak op locatie.

Na die afspraak heb ik een kwartier om naar kantoor te fietsen, mijn jas uit te doen, wat te drinken te pakken en in te loggen voor het volgende overleg. Dit keer via Teams.

Daarna duik ik in de mail en heb ik niet lang daarna weer de volgende afspraak. Tussendoor word ik gebeld en mijn collega legt een terugbelverzoek neer. Sinds kort heb ik een PA haha.

’s Middags werk ik thuis en heeft Floris ook een briefje voor mij geschreven op zijn tablet. Met hartje, een diertje en een smiley met een echt lach, “omdat je zo lief bent mama”. Zo lief!! ? ?

De rest van de middag is lekker druk en ik maak vandaag geen foto’s meer.

Vrijdag

De enige foto die ik vandaag maak, maak deze maak ik ’s avonds bij de Krav Maga.

Zaterdag

Vroeg op pad. Ik ga mijn nagels en wenkbrauwen laten doen en moet even de stad in voor schoenen en een zwart jurkje.

Aan het einde van de ochtend is het tijd voor de kleutergym. Deze foto’s krijgen we van de juf doorgestuurd.

In de middag gaan we even op pad. Onder andere naar de Intratuin.

Zondag

Vroeg op om naar de start te kijken van Max Verstappen in Japan. Daarna gaan we op pad, want we hebben een uitje gepland naar de Intratuin in Duiven. De komende weekenden zitten behoorlijk vol en we willen toch de kerstshow zien ☺️. Nou ja, ik ben de grootste kerstgekkie in dit huis haha. De race wordt echter stilgelegd en in de auto luisteren we naar Grand Prix Radio. Zo blijven we op de hoogte.

Na een ontbijt, spelen de jongens nog even en Milan gaat met Floris mee van de glijbaan omdat Floris het nog wat spannend vindt. Daarna gaan we naar de kerstshow. Een verslag daarvan volgt nog. En terwijl we daar lopen, horen we dat Max alsnog kampioen is geworden! ?

Dit was onze week. Fijne, nieuwe week gewenst!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *