Home + Diary | Veel werken en lunchen met familie

Diary | Veel werken en lunchen met familie

Afgelopen week ging weer behoorlijk snel voorbij. Ik was vooral heel erg druk op mijn werk en ook voor Mamablogger liggen nog een aantal opdrachten die geschreven moeten worden. Het weekend was daarentegen heel relaxt: we gingen naar een kerstwinkel, maar ook lunchen met familie. Kijk je mee?

Maandag

Goedemorgen! Vanavond beginnen Pat en ik aan de cursus ‘In Control’ van PorteRenee en ik print alvast alles uit. Waarom we deze cursus gaan doen? We hebben alles in principe goed onder controle, maar we willen kijken of we meer kunnen sparen. Ik plan alles behoorlijk strak, maar doordeweeks sijpelt het geld er toch uit. Hier willen we meer grip op krijgen.

Zodra de jongens naar school zijn, fiets ik naar het werk. Koffie erbij en beginnen aan een drukke werkdag, want het is nog steeds ontzettend druk.

In de avond is dit ons uitzicht. We hebben net de eerste opdrachten van de cursus gedaan en hebben afspraken/plannen gemaakt voor deze week. Hierna is het verstand op nul en Chesapeake Shores aan haha. Pat kijkt ondertussen iets anders op zijn laptop.

Dinsdag

Wollen vestjes weer vandaag!

Onder andere vanwege dit ?.

Ik haal Floris op uit school, maar neem alleen zijn tas mee, want hij gaat spelen bij een vriendje. Ik heb ondertussen nog een belafspraak voor mijn werk en heb nog wat dingen af te ronden. Kan ik mooi even meters maken voor ik hem weer ophaal.

Hij krijgt een vriendenboekje mee en na het douchen moet deze meteen worden ingevuld. Hij neemt zijn taak serieus zoals je ziet. Zo lief!

Woensdag

Drukke ochtend. Ik werk voor mijn werk, maak foto’s en werk dingen uit voor Mamablogger en ik moet nog even naar familie toe. Eenmaal thuis, tussen de middag, werk ik nog even door en daarna doe ik alles uit, want ik heb een vrije middag.

Terwijl ik wat in huis rommel, zie ik dat onze container weer wordt gereinigd. Zo fijn!

Het is weer om lekker thuis te blijven met een kop thee en een boek terwijl de jongens spelen en gamen, maar Milan moet naar de musical. Zodra we hem daarheen hebben gebracht, rijd ik even door naar mijn werk om mijn parkeerpas in te leveren. Die had ik geleend en zou ik donderdag terugbrengen tot ik mij realiseerde dat ik donderdag niet op kantoor kom vanwege afspraken op locatie. Nu kan hij weer uitgeleend worden aan iemand anders. Floris is er ondertussen helemaal klaar mee.

Aan het einde van de middag komen mijn ouders eten en verder maak ik geen foto’s meer.

Donderdag

Nieuwe werkdag! Ik rijd naar mijn oude stekkie, want daar heb ik de hele ochtend overleg. Ik vind het altijd heerlijk om op pad te gaan voor mijn werk.

’s Middags werk ik thuis en wordt deze bezorgd. Wat is ‘ie leuk hè? Ik heb hem besteld via een LEGO Facebookgroep bij iemand die deze 3D print.

Tijdens het eten hebben Pat en ik het over Coolio die is overleden. Milan vraagt van welk nummer hij bekend is (nu worden we echt oud ?) en we laten Gangsta’s Paradise horen. Hij kent het gelukkig wel haha.

Milan gaat nog even met Pat mee naar het werk en Floris en ik kijken nog even naar de clip van Gi-Ga Groen. We hebben een Kinderen voor Kinderen fan in huis.

Vrijdag

De enige foto die ik vandaag maak, sorry! Ik breng Floris in zijn nieuwe jasje naar school en fiets dan snel naar kantoor. Het is weer een behoorlijk drukke dag en omdat ik maandag vrij heb genomen wil ik zoveel mogelijk afronden.

Zaterdag

Ik ben moe en een beetje leeg, maar moet nog wel even gaan lopen. Het is geen best rondje, maar ik ben toch blij dat ik ben gegaan.

 

Na het ontbijt en een heerlijke douche voel ik me wat beter en ga ik aan de slag voor Mamablogger. Ik heb weer acht opdrachten uitstaan die geschreven moeten worden, plus de gewone blogs van komende week, want ik wil dat de balans altijd goed is. Ondertussen brengt Pat Floris naar de kleutergym, maar we halen hem met zijn drieën op omdat we naar Scheveningen gaan. We nemen drinken mee, broodjes en kleden Floris natuurlijk om in de gymzaal.

We gaan namelijk hierheen! Er volgt nog een sfeerverslag met mooie foto’s, maar hè, het is Kerst en dan is het al gauw goed voor mij haha.

Mijn ouders zijn ook mee en we vinden na het shoppen nog een plekje bij Oma Toos aan de overkant. Hier zijn we vorig jaar ook geweest, zo’n leuke plek!

De rest van de dag rommelen we lekker en doen we niet veel meer.

Zondag

Vandaag is een vrij relaxte dag. In de ochtend werk ik voor Mamablogger en maak ik meteen een planning voor de komende twee weken.

Tussen de middag hebben we afgesproken met mijn broer, schoonzus, zus en zwager voor een lekkere lunch bij Loetje in Reeuwijk. Mijn zwager is pas 50 geworden en we deden hem een lunch cadeau. Was gezellig!

De rest van de middag deden we niet veel. Nog even naar de Action en we keken natuurlijk Formule 1. Ook kwamen mijn ouders eten.

Het was  vooral op werkgebied een drukke week, maar het was een heel gezellig weekend! Vandaag ben ik een dag vrij en ga ik even heerlijk genieten van een paar uurtjes alleen. Fijne week allemaal!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 19 oktober 2022 / 09:32

    Leuk om weer eens een blogje te lezen. Een week uit het leven van vind ik wel boeiend. Bedankt!