Home + Diary | Veel verjaardagen, Roze Zaterdag en Sjors van der Panne!

Diary | Veel verjaardagen, Roze Zaterdag en Sjors van der Panne!

 

We gingen van het één naar het ander deze week. Van veel werken naar de huisarts en van verjaardagen naar Roze Zaterdag. En dan gingen we ook nog naar een optreden van Sjors van der Panne! Wat een week! Ik neem je mee!

Maandag

Een hele nieuwe week ligt voor ons en wat voor één! Maar voor het allemaal zo ver is moeten we gewoon werken. Ik begin de week met mijn twee lieve mannetjes.

Als we helemaal klaar zijn brengen we Floris naar opa en oma en daarna breng ik Milan naar school. Hoe tof is deze regenjas van Go Soaky?! Ik kocht deze afgelopen zaterdag in de uitverkoop en wat staat hij gaaf!

Na een lange dag werken moet ik nog even snel foto’s maken op één van onze centra. Milan wil graag mee dus daar gaan we, samen op pad!

Na het eten ben ik nog even bezig met Milan voor de zomerfair op school. Hij heeft dit bord gemaakt, kleine handelaar!

Als Pat daarna Floris en Milan in bad doet, breng ik alvast de bakfiets bij mijn ouders. Morgenochtend loop ik er dan weer met de buggy heen en pak vanaf daar dan de bakfiets om Milan naar school te brengen en naar het werk te gaan. Wat een organisatie hè? Na het eten edit ik de weekendvlog en kijken Pat en ik een docu op Netflix over de aanslagen in Parijs. Erg indrukwekkend!

Dinsdag

Normaal is dit lieve kleintje heel vroeg wakker, maar nu moet ik hem echt wakker maken. Alleen niet voordat ik deze lieve foto heb gemaakt 😉

Na een lange dag werken en een receptie kom ik thuis. Milan leest zijn kleine broertje voor, zo ontzettend lief! Floris kijkt ondertussen voetbal, het is alleen niet helemaal duidelijk voor wie hij is haha.

Ik krijg regelmatig foto’s doorgestuurd van lezers die een DIY hebben gemaakt naar aanleiding van één van mijn blogs. Deze zie ik opeens op Instagram voorbij komen, zo onwijs leuk! Hier doe ik het allemaal voor! Ter inspiratie en plezier.

Als de jongens op bed liggen, gaat Pat een film kijken op Netflix en ga ik heel even in bad met een tijdschrift. Zo aan toe!

Daarna zie ik dat we de dvd’s en foto’s van Milans voorstellingen kunnen bestellen en dat doe ik dan ook meteen. Ik kan niet wachten tot we ze binnen hebben!

Woensdag

Levi’s united! Kijk mijn mannetjes eens even vrolijk zijn en chillen voordat we naar school lopen. Wat zijn ze toch leuk samen!

Als Milan op school is lopen Floris en ik naar de huisarts. Ik wil het hebben over de moeheid. Ik kom er binnenkort op terug.

Daarna lopen we naar huis en leg ik Floris lekker op bed. Ik werk ondertussen vooruit voor een klus zodat ik in de zomervakantie niets meer hoef te doen. Met de MacBook werk ik een stuk sneller, heerlijk!

Daarna is het alweer tijd om Milan uit school te halen en dus lopen we weer naar school. De rest van de dag is bommetje vol en maak ik nauwelijks foto’s. Milan speelt in de middag bij een vriendinnetje en ik ga lekker de stad in en shop nog wat kleding. Daarna is het tijd om te eten en weer door te rijden naar de zwemles.

Ik maak nog wel een foto van dit pakketje dat binnenkomt. Binnenkort zien jullie wat erin zit.

Donderdag

Goud is in de ban van deze opvallende verschijning en als we ’s morgens de gordijnen open doen zien we hem vlakbij ons huis! Ik besluit er toch maar even een foto van te maken. Waar hij nu is weten we niet, maar hij houdt de gemoederen flink bezig.

Daarna werk ik de hele dag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tijdens mijn werk ga ik tussendoor even bloed prikken. Vandaag of morgen kan ik bellen voor de uitslag. Er zijn 4 buisjes geprikt en ik ben heel benieuwd of er wat uitkomt.

Als ik uit mijn werk kom heeft Pat het eten al klaar staan en hij heeft lekkere gebakjes gekocht als toetje. Gewoon om het leven te vieren. Zo slecht, maar jongens wat lekker!

’s Avonds ploffen we op de bank en kijken we op Netflix ‘The Set Up’. Leuke film die lekker wegkijkt.

Vrijdag

Ik fiets rond 7.30 uur naar mijn werk en moet eerst nog wat foto’s maken van locaties. Ik werk vandaag een halve dag en ga daarna snel naar huis om de spullen te pakken voor een zomerfair op school. Milan verkoopt samen met een vriendinnetje armbandjes en de verkoop gaat goed! Ze verkopen een uur en hebben €30,- verdiend!

Eenmaal thuis is dit mannetje gefrustreerd. Hij wil zo graag terug rollen, maar het lukt hem nog niet.

Zaterdag

Het is Roze Zaterdag in Gouda, wat een enorm feest! De jongens dragen allebei een roze shirt en Pat een roze trui. Zelf heb ik een lichtroze colbertje aan. Met deze outfits lopen we rond 11.00 uur de stad in en we besluiten vroeg te gaan lunchen zodat we voor 12.30 uur klaar zijn voor de Pride Walk.

Ik neem eens geen carpaccio of geitenkaas, maar een lekkere uitsmijter met kaas. Mmmm….

Daarna wordt Patrick toch nog gestrikt door een bekende om als vrijwilliger mee te lopen met de Pride Walk dus hij gaat snel een hesje halen. Daarna sluit hij met Milan aan en helpen ze samen mee. Ze zijn redelijk snel weer klaar om alsnog van de middag te kunnen genieten. Het is één groot feest in de stad.

’s Avonds gaan Pat en Milan naar de verjaardag van mijn broer en blijf ik thuis met Floris. Als hij en Milan terug komen lopen ze nog even de stad in voor het eindfeest. Het was een geslaagde dag!

Zondag

Ik begin met een was en oh, wat kan ik er slecht tegen als er babysokjes in de rand blijven hangen. Ik weet dat ik ze in een zakje moet doen, maar daar heb ik dan weer geen zin in of ik vergeet het…

Ik moet bloggen, maar ik heb er heel even geen zin in. Daarom begin ik alvast met de voorbereidingen voor Floris’ eerste verjaardag op Mamablogger. Het was nog best een werkje dus we hoeven het nu alleen maar bij te houden. Da’s ook werk 😉

In de middag lopen we naar het park voor de opening van de nieuwe concertreeks van deze zomer. Vorig jaar was ik hoogzwanger en sloot Sjors van der Panne het seizoen af, wat een geweldig optreden was dat! Dit jaar opent hij het seizoen samen met Jim de Groot (ik kende hem al, maar ben nu fan!) en nog twee dames, maar Sjors is toch echt wel favoriet. Milan mag tussendoor nog even met hem op de foto en vindt het geweldig! Als Sjors dan ook nog eens op Instagram reageert is het feest helemaal compleet. Zeer gelukkige Milan hier 🙂

Helaas moeten we eerder weg van het optreden omdat Floris iedere keer enorm schrikt van het applaus en omdat we nog een verjaardag hebben. Neefje Stijn is 18 geworden en nichtje Maud 16! Ze wilden allebei graag geld, maar ik wilde er nog wel iets van maken. Daarom stempel ik snel nog even de envelopjes.

We sluiten de middag af met het feit dat Thomas Berge mij opeens volgt op Instagram. Geen idee waarom, maar wel een grappig feitje.

Wat een bomvolle week jongens! Er is alleen geen tijd om bij te komen, want vandaag zijn we gewoon weer de hele dag op kantoor. Fijne week allemaal!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 25 juni 2018 / 16:48

    Heel leuk om dit te zien! lief ook dat berichtje van Sjors haha.

    • 27 juni 2018 / 10:18

      Dankjewel en ja, heel erg lief! Hij had het niet hoeven doen en deed het toch.