Home + De tofste zwembroeken voor jongetjes!

De tofste zwembroeken voor jongetjes!

Ja hoor, we hebben een vakantie geboekt! Ik ben één van de weinige Nederlanders die niet perse op vakantie hoeft om het vakantiegevoel te hebben, maar nu gaan we toch echt weg. Daarover in een ander artikel meer. In ieder geval zochten we een plek met een zwembad en toen we daarnaar keken kwam de inspiratie voor dit artikel. Het lijkt namelijk wel alsof de zwembroeken steeds meer bij een vakantie outfit horen. Ik selecteerde mijn favorieten voor Milan!

Zo, ik dacht ik val maar meteen met de deur in huis met alle zwembroeken 😉 Ik heb er een collage van gemaakt zodat je ze allemaal in één keer ziet en je niet eindeloos hoeft door te scrollen. Ik heb er gewoon een aantal geselecteerd die ik heel erg gaaf vond, maar toen ik ze in de collage zette zag ik dat ze wel wat dingen gemeen hebben; de felle (maar niet te felle) kleuren groen, rood en blauw. Persoonlijk vind ik deze dus mooier dan de hele felle oranje en gele kleuren bijvoorbeeld.

De zwembroek als korte broek

En kleuren zijn nu dus steeds belangrijker, want zoals ik in de intro al zei wordt de zwembroek steeds vaker gezien als onderdeel van de vakantie outfit. Hij wordt gebruikt als korte broek en als je kinderen ouder zijn doen ze er ook langer mee omdat ze minder hard groeien. Van veel ouders mag hij dan ook wat meer kosten en wordt er steeds meer gekeken naar de kwaliteit van de zwembroek.

Wat kosten deze zwembroeken?

Van links naar rechts en van boven naar beneden;

Rij 1

  • Zwembroek met ananassen van WE fashion €17,99
  • Zwembroek rood, wit, blauw Tommy Hilfiger €44,90
  • Rode zwembroek Nik&Nik €59,99

Rij 2

  • Zwembroek met toffe print van Kenzo vanaf €38,50
  • Mijn favoriet! Zwembroek met toekan print Tommy Hilfiger €44,90
  • Lichtblauwe zwembroek met bekende Tommy Hilfiger print €49,90

Rij 3

  • Zwembroek met print en touwtjes van Protest €24,49
  • Rode Calvin Klein zwembroek vanaf €35,-
  • Groene zwembroek van Franklin & Marshall vanaf €17,50

Het zijn niet de goedkoopste zwembroeken, maar mooi zijn ze wel. Mijn favoriet is de middelste met de toekans van Tommy Hilfiger, maar ik wacht nog even en hoop er dan eentje te scoren in de uitverkoop. Sommigen zijn al in de uitverkoop dus goedkoper dan de prijzen die ik heb vermeld. Even in de gaten houden dus! Ik heb er veel gevonden op de site van Bijenkorf (geen spon overigens).

Zit er eentje bij die jij ook leuk vindt? Fijne vakantie alvast!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *