Home + Diary | Twee cursusdagen, bioscoop en naar Snelle

Diary | Twee cursusdagen, bioscoop en naar Snelle

We hebben een vrij drukke week achter de rug. Ik werkte, maar had ook twee cursusdagen. Pittige dagen, maar er was ook voldoende ontspanning. Ik ging met Chantal naar de film, Pat en ik gingen met Milan naar Snelle (dat was zo onwijs gaaf! ), we bezochten nog een tuincentrum in de buurt en ik werkte maar liefst drie Sinterklaas DIY’s uit. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

De tweede schoolweek voor dit kleine mannetje. Hij vraagt zich af of hij iedere dag naar school moet. Hij is het niet eens met het antwoord. “Nou, ik ga niet meer hoor, heb er geen zin meer in.”

Maar ‘hamertje tik’ leidt gelukkig af en zorgt ervoor dat hij niet verdrietig is als ik wegga.

Bijna thuis na een drukke werkdag, wat een mooie lucht!

Hoe leuk zijn deze LEGO Sinterklaasjes? Een eigen ontwerp van Play Today, een Legowinkel in Gouda. Ze worden verkocht in doosjes en er zit zelfs een handleiding bij, zo leuk!

Dinsdag

De jongens zijn enorm vroeg wakker en druk. Ik breng ze met de auto naar school, omdat ik daarna doorga naar mijn cursus. In de auto moet ik even een paar minuten op adem komen. Wat een ochtend en de dag moet eigenlijk nog beginnen.

Het was een pittige dag met veel opdrachten.

Wat een mazzel hebben we toch, we mogen bij opa en oma eten. En daar is het altijd feest!

’s Avonds halen we alle spullen tevoorschijn voor de Sinterklaas DIY’s die ik morgen ga maken.

Woensdag

Er wordt meteen op de Sinterklaasspullen gedoken.

Voor de jongens naar school gaan begin ik alvast met het lijmen van deze blokjes. Ik wil deze gebruiken als nepcadeautjes voor in het Pietenhuis, maar vind ze te klein. Door ze aan elkaar te lijmen kan ik er grotere cadeautjes van maken.

Ik ben de hele ochtend bezig met de Sinterklaas DIY’s en moet nog even naar de stad. Ik pak eigenlijk altijd de fiets als ik naar de stad rijd en nu dus ook, want het is heerlijk weer. Lekker om er even uit te zijn.

Omdat ik niet aan bloggen toe kom en ook dat gewoon door gaat, blog ik in de auto terwijl ik wacht tijdens de musicalles.

Donderdag

Weer een cursusdag! Vandaag moet ik al vroeg in Utrecht zijn voor de cursus ‘projectmatig werken’. Ook deze volg ik via mijn werk, dit keer bij de NCOI. Ook dit is een behoorlijk intensieve dag…

Bijna thuis en ja, ik zit op de bijrijdersstoel ?. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer, ik ben echt helemaal gaar.

Vrijdag

Het is al vroeg bedrijvig voor de deur. Weten jullie nog die verzakkingen op de oprit tijdens hevige regenval een aantal weken geleden? Dat wordt vandaag verholpen. Alles wordt daarna ook weer netjes gemaakt.

Nadat ik de jongens weg heb gebracht, fiets ik naar mijn werk. Mooi plaatje!

Na mijn werk fiets ik naar huis, eten we en daarna rijd ik weer naar de bioscoop, want ik ga met Chantal naar de film ‘Alles op Tafel;’. Wat een leuke film! Echt een aanrader wat ons betreft.

Zaterdag

Weer vroeg dag, want kapster Manon staat om 9.00 uur voor de deur om de jongens te knippen. Dat was na zes weken weer hard nodig.

Aan het einde van de ochtend gaat Floris naar de kleutergym. Daarna eten we even thuis en rijden we vervolgens door naar Schoonhoven naar mijn favo winkel voor een winterjas. Ik slaag er goed, shop er nog een teddy bodywarmer en een mooi, zwart shirtje.

Vervolgens rijden we door naar Gouda en gaan we in de stad op zoek naar nieuwe schoenen voor Milan. Hij wil graag weer Nike’s.

Floris wilde geld geven aan de orgelman ?.

Daarna gaan we door naar mijn ouders om pannenkoeken te eten. Mijn zus en haar gezin komt ook en zij nemen hond Moos mee.

Na het eten rijden we nog even naar huis om vervolgens snel weer naar de Schouwburg te rijden voor Snelle! Wat hebben we onwijs genoten! Op Instagram heb ik de filmpjes opgeslagen onder de highlight ‘leuk!’. We zaten op rij twee met allemaal wijk- en klasgenootjes van Milan, superleuk! Het was één groot feest!

Zondag

pat haalt Floris op tijd weer op bij opa en oma en we rijden even naar Zoetermeer. Hier zit tuincentrum De Driesprong en wat was het verrassend leuk! Hier waren we nog niet eerder geweest, maar het is leuk er even heen te gaan.

Bij de Mac halen we deze spulletjes voor een surprise. Ik zal hem binnenkort aan jullie laten zien.

Hoe leuk zijn deze schoenreepjes van Xenos?! Tip!

Eenmaal thuis worden er kruidnootjes gebakken, gezellig! In no time ruikt het heerlijk en ze zijn nog lekker ook!

’s Avonds ploffen we neer op de bank. Deze week zit erop op naar weer een volgende! Dit was een pittige, maar het concert van Snelle was toch wel echt een te gekke afsluiter. Fijne week!

liefs

 

 

 

Sint 2021Sint 2021

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *