Home + Diary | TV opnames, een fotoshoot en helaas geen filmpremière!

Diary | TV opnames, een fotoshoot en helaas geen filmpremière!

Wat een bomvolle week was dit weer zeg! Zo vielen we afgelopen week opeens midden in tv opnames, hadden we een fotoshoot en zouden we naar de filmpremière van De Fabeltjeskrant gaan. Dat ging echter niet door vanwege de gladheid en wat baalden we daarvan zeg! Geen alledaagse dingen in deze diary al moest er tussendoor ook gewoon gewerkt worden hoor. En hoe! Zo zag onze bijzondere week eruit…

Maandag

Deze drie foto’s laten perfect zien welk ritueel steevast iedere ochtend terug komt. Ik sta in de keuken, houd Floris in de gaten en maak ontbijt voor ons drietjes. Als we ontbijten deel ik handmatig overal de blog van die dag. Vandaag dus de diary van vorige week 😉

Daarna lopen we weer naar opa en oma om Floris weg te brengen. Wat wonen we toch in een mooie omgeving!

Na een lange dag fiets ik door de stad naar huis. Wat een gezelligheid overal! Wij eten nasi en na het eten besluit ik alvast de kerstkaarten te schrijven. Wat zijn ze mooi geworden hè met de foto’s van de jongens?

De rest van de avond doen we niet veel meer en kijken we lekker burgerlijk een kerstfilm. Ach, ik vind het heerlijk!

Dinsdag

Dit blijft aandoenlijk; Floris en Bobby zoeken elkaar steeds op. Dikke vriendjes! Als Floris naar opa en oma is en ik Milan naar school heb gebracht, fiets ik weer naar mijn werk. Het is nu rond 8.40 uur.

Dit was niet mijn dag en ik baal dan ook flink. Als ik vervolgens de verlichte kerstbomen in de sloot zie denk ik ‘ach, het valt allemaal wel mee’. Dit is toch gewoon een heerlijke tijd? Te leuk om mij druk te maken over dingen die niet lekker lopen.

Als de jongens op bed liggen komt mijn pakketje met het colbertje voor Milans kerstdiner. Ook komt de Albert nog met de boodschappen en dan hebben we alles weer in huis. Tijd om samen een film te kijken!

Woensdag

 

Als Milan op school zit fietsen Floris en ik even naar de bakker om croissants te halen voor tussen de middag, lekker!

Ik maak die ochtend heel wat foto’s voor Mamablogger en deze samen van Floris en mij. Ik besluit dat ik toch weer selfielicht nodig heb 😉 Voordat we Milan ophalen, doen we de kerstkaarten op de bus.

Eenmaal bij school maak ik deze foto. Wat is ‘ie toch schattig!

In de middag ga ik met Milan en Floris even een warme, witte chocolademelk drinken bij De Chocoladefabriek. Dat is bij ons om de hoek en altijd gezellig. We vallen daar echter midden in de tv opnames van Joris’ kerstboom met Joris Linssen (van ‘Hello Goodbye’). We worden gevraagd of we mee willen doen en voor we het weten staan we met zijn allen opnames te maken bij de kerstboom. Dit wordt 23 december om 21.10 uur uitgezonden op NPO 2. Wie weet zijn we te zien!

Donderdag

Goedemorgen! Tijd om weer aan het werk te gaan!

Ik kon vanmiddag een paar uurtjes eerder naar huis en ik wilde de mannen verrassen. Dat gaat alleen lastig als ze niet thuis zijn en jij geen sleutel hebt… En dus moest ik ze bellen. Gelukkig waren ze al bijna thuis.

Omdat ik eerder thuis ben besluiten we een hapje te gaan eten in de stad. Gewoon een spontaan uitje. Milan vindt het fantastisch en Floris kan opeens kushandjes geven. Ik heb er eentje op de foto kunnen zetten, zo schattig! Daarna shoppen we nog even voor Pat. Hoe stoer is deze broek met witte streep aan de zijkant en dit shirt. Toffe Nikes eronder, colbertje erop en we hebben een te gekke outfit voor Kerst!

We sluiten de avond af met een nieuwe aflevering van Riverdale.

Vrijdag

Het is vroeg, maar ik moet weer aan de slag. Waarom zit mijn haar ’s morgens wel mooi? Zo jammer dat dit niet de hele dag zo mooi blijft zitten!

Vrijdag snackdag! Daar hoef ik verder niets meer aan toe te voegen denk ik 😉

Daarna volgt een drukke avond. Patrick heeft een kerstborrel met eten op zijn werk en in de binnenstad wordt Kaarsjesavond gevierd. Hele bussen vol toeristen komen kijken naar het verlichte stadhuis (prachtig plaatje!) en de kerstboom die wordt aangestoken. Overal is wat te doen en in de kerk is een winterfair. Daar zien we deze doeken met het Melkmeisje van Vermeer erop. We kopen er één voor boven de bank. Deze zal straks nog mooier staan bij de nieuwe bank!

Patrick sluit weer bij ons aan en we genieten van de gezelligheid in de stad.

Zaterdag

Ook deze kerststal hebben we gekocht op de winterfair. Hij van ‘Van Stoer Hout’ waar ook het bureausetje van Floris vandaan komt. Staat zo tof bij de groene muur!

Rond 8.45 uur stappen we al in de auto om richting Dongen te rijden. We hebben een afspraak bij Snoez Fotografie voor een fotoshoot. We waren daar op uitnodiging en werden onwijs leuk ontvangen. De shoot verliep heel voorspoedig en voor we het wisten waren we al klaar. Ik laat jullie binnenkort de resultaten zien!

Zondag

We zouden vanochtend naar de filmpremière van De Fabeltjeskrant gaan, maar de sneeuw gooit roet in het eten. Het is erg glad en we durven het toch niet aan om naar Amsterdam te rijden. We balen er zo ontzettend van!

Omdat we heel lang hebben getwijfeld of we naar Amsterdam zouden rijden, hebben we niet uitgebreid ontbeten. Dit hebben we maar verplaatst naar de lunch 😉

In de middag hadden we nog iets leuks in het vooruitzicht wat gelukkig heel dichtbij was. We gingen naar de voorstelling van ‘Tobias en zijn Kameel’. Een vriendinnetje van Milan speelde mee en het was een leuke voorstelling met orkest! Toch nog een geslaagde dag!

Dit was onze week! Komende week is de laatste week school van dit jaar, hebben we het kerstdiner, gaan we foto’s maken voor de blog, heb ik een kerstborrel op mijn werk en nog veel meer. Fijne week!

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *