Home + Christmas Countdown #3 | Kerst in ons huis!

Christmas Countdown #3 | Kerst in ons huis!

Zijn jullie al een beetje in de kerststemming? Ik wel! Ik heb er mega veel zin in en geniet zo van alle gezelligheid! Een paar weken geleden riep ik nog heel hard dat we er dit jaar niet zoveel aan zouden doen thuis, omdat we toch weggaan. Dat was een paar weken geleden… Inmiddels ben ik daar heel erg op teruggekomen en hebben we de Kerst volop in huis gehaald! Hoog tijd om jullie te laten zien hoe we dat hebben gedaan…

Toch een kerstboom

We kochten bij Intratuin een klein boompje met een terracotta pot. De pot wilde ik helemaal zwart spuiten, maar ik kreeg hem niet voldoende gedekt terwijl we genoeg spuitbussen hadden. Toch vind ik dit effect veel mooier en ben ik blij dat we de terracotta er nog doorheen zien. Dat geeft de pot een oud effect én het past perfect bij de goudkleurige ballen.

De grote bal op de bovenste foto is een kerstbal voor Floris. Deze is van Milestone en kregen we vorig jaar van Kleine Giraf. Hier zitten kleine briefjes bij met mooie, goudkleurige stickertjes. Ieder jaar schrijf je voor je kind een wens op een briefje en die stop je in de bal. Voor Floris zitten er nu twee in!

Verder zitten er LED lampjes in de boom met wat goudkleurige balletjes.

De kerststal

Hoe leuk is deze kerststal? We kochten deze afgelopen vrijdag bij Van Stoer Hout (ook online te shoppen) en wat is hij leuk! We hebben hem naast de kerstboom gezet.

Van tafelklem naar kerstklem!

Deze hebben jullie al gezien, maar kon nu natuurlijk niet ontbreken. Eigenlijk hadden we deze gemaakt als vervanger voor de kerstboom, maar ach… 😉 We genieten volop van de lampjes en de hangers. Dit is op en top Kerst!

De krans aan de deur

Deze stalen ring is bijna net zo breed als de voordeur en dat maakt hem zo mooi. De helft van de ring is opgemaakt met groen, dadeltakken en lampjes. Deze kochten we kant en klaar bij Intratuin voor €34,95. Niet goedkoop, maar wel heel erg mooi! Na de Kerst wil ik iets anders doen met deze ring.

Flessen in de vensterbank

Oké, op deze foto’s komen ze misschien niet helemaal tot hun recht, maar deze flessen zijn zo onwijs mooi! Ze geven heel mooi licht en zijn lekker groot waardoor ze ook echt opvallen. Verder wilde ik perse een notenkraker (want: echt Kerst), deze kochten we bij de HEMA.

Zo hebben wij het in huis toch gezellig gemaakt voor Kerst. Ik geniet er echt enorm van! Hoe hebben jullie het thuis versierd? Ik ben benieuwd!

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. Prscll
    16 december 2018 / 18:07

    Erg gezellig heb je het gemaakt. Vooral voor het raam. Erg knus.

    Wij zijn er dit jaar ook niet met kerst. Volgende week vertrekken we met mijn schoonfamilie om te skiën. Maar dit jaar toch ook een beetje versierd. Ik wou eerst geen boom maar mijn man wel dus we hebben een Kleiner boompje dan normaal en de kinderen hebben zoals elk jaar een mooie kerstbal uitgezocht. Toch een beetje kerst in huis. Toch wel erg blij mee.:)