Home + Diary | Pokémon Nikes, mannenweekend en naar de bios met Floris

Diary | Pokémon Nikes, mannenweekend en naar de bios met Floris

Pas als ik de diary in elkaar zet, realiseer ik mij hoe druk sommige weken zijn en hoe snel alles gaat. Dat was deze week niet anders. Milan kreeg Pokémon Nikes, Hij en Pat gingen samen op mannenweekend terwijl Floris en ik naar de bioscoop gingen. Helaas werd Floris daarna ziek. Een bewogen, drukke week dus. Kijken jullie weer gezellig mee?

Maandag

Nog wat aardbeien over. Floris nog een bakje, Milan lust ze helaas niet, en ik neem er ook nog een paar bij het ontbijt. Goed begin van de dag.

Rond 17.00 uur fiets ik van kantoor naar huis in de stromende regen. Dan zit je niet te wachten op dit 😉

Dinsdag

Nog even snel een was ophangen voor we naar school gaan, maar het duurt Floris te lang. We moeten naar school!

Na een ochtend op kantoor werk ik vanmiddag thuis. Ik zit zo’n beetje de hele dag in overleg, ook thuis, maar gelukkig gaat dat heel goed met de jongens om mij heen.

Een collega van Pat heeft de witte Nikes van Milan onder handen genomen. Hoe gaaf zijn deze Pokémon Nikes geworden?! Perfect voor onze Pokémon fan.

Nog even wandelen met iemand uit de wijk. Dit was een redelijk sportieve dag haha.

Woensdag

Wat staan ze tof!

Ik werk nog even thuis voor ik naar de stad fiets om mijn nagels te laten doen.

Milans identiteitsbewijs is klaar en moet worden opgehaald bij het gemeentehuis.

Dat is tegenover mijn werk en we zijn nog veel te vroeg voor de musicalles. Daarom gaan we even mijn collega’s gedag zeggen en drinken we daar nog even wat.

Tijd voor de musical en ik wacht weer in de auto met mijn boek.

’s Avonds zitten we klaar voor dé wedstrijd, maat het mocht helaas niet zo zijn. Wat onwijs jammer!

Donderdag

Een luie Hemelvaart. Alhoewel… Er wordt flink opgeruimd! Allemaal voor de slaapkamerwissel.

De jongens gaan logeren bij opa en oma en wij besluiten samen een wandeling te gaan maken. Heerlijk!

Vrijdag

Wat is het stil in huis! Een ding scheelt wel: ik kan de vloer dweilen zonder dat ‘ie in no time weer bezaaid is met kruimels etc. Daarna ga ik naar kantoor en daar is het behoorlijk druk ondanks dat veel mensen vrij zijn. Ik maak verder geen foto’s meer.

Zaterdag

Neef(je) Stijn is vorige week in zijn eentje een week naar New York geweest en heeft wat souvenirs voor de jongens meegenomen, lief!

Kapster Manon is er al vroeg om de jongens en mij te knippen.

Aan het einde van de ochtend vertrekken Pat en Milan naar Venlo voor hun mannenweekend. Veel plezier mannen!

Daarna ga ik met Floris naar de bioscoop (‘Twee kleine kleutertjes’, heel erg leuk) en de stad om fruit en kaas te halen. Aan het einde van de middag wordt Floris steeds stiller en warmer en ’s avonds wordt hij echt ziek. Hij heeft keelpijn. Arm knulletje.

Zondag

De mannen vermaken zich goed in Venlo en België, daarover morgen meer. Ik ben ondertussen met Floris in de weer, want hij is nog niet opgeknapt. We hebben gelukkig wel een goede nacht gehad.

Gedurende de dag slaapt Floris veel, blog ik wat en lees ik lekker veel. Mijn ouders komen langs en eten mee en we kijken natuurlijk naar de Formule 1. Ik had best wat plannen voor vandaag, maar misschien is het ook wel goed dat ik even werd gedwongen zo min mogelijk te doen.

Voor komende week hoop ik dat Floris weer snel opknapt en verder zien we het wel. Fijne week!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *