Home + Diary | Patrick werd deze week 40 jaar!

Diary | Patrick werd deze week 40 jaar!

Afgelopen week werd Patrick 40 jaar. Een hele mijlpaal die we gisteren (zondag de 23e) graag hadden willen vieren met de mensen om ons heen. Ik had hiervoor van alles geregeld, maar helaas gooide corona weer roet in het eten. We hebben dat feestje verzet naar februari en er uiteraard afgelopen week toch nog een leuke dag van gemaakt. Hoe we dat hebben gedaan en hoe de rest van de week verliep, lees je in deze nieuwe diary.

Maandag

Goedemorgen! Een nieuwe week en tijd om aan het werk te gaan! Ik vind het heerlijk om te fietsen. Even je hoofd leeg maken, lekker in de buitenlucht je bent natuurlijk in beweging.

Ik heb GIF-jes laten maken voor Mamablogger, en ben ze aan het uploaden in Giphy. Helaas krijg ik een paar dagen later te horen dat mijn aanvraag niet is goedgekeurd. Super balen, maar gelukkig kan ik ze wel gebruiken. Ik hoorde dat dat veel mensen overkomt en dat je misschien wel goed wordt gekeurd met een ander account op een ander mailadres. Daar heb ik even geen tijd voor, maar dat probeer ik later nog wel.

Dinsdag

Een van de kleuterjuffen is vandaag niet op school en haar vervanger is ziek. Er moet dus een klas vol kleuters worden herverdeeld over de andere kleutergroepen en school vraagt of we de kinderen thuis kunnen houden als dat kan. Normaal op de dinsdag geen probleem omdat ik thuis werk, maar vandaag moet ik naar kantoor voor twee overleggen. Gelukkig mag Floris even naar opa en oma en fiets ik met hem over een druilerige markt.

Hij is weggebracht en ik fiets snel naar kantoor. Dit is overigens meteen de laatste foto die ik maak vandaag. Het is een drukke dag!

Woensdag

Patrick wordt morgen 40 en omdat hij ’s morgens altijd vroeg de deur uit is, versier ik alvast het huis. Ik zet traktaties klaar voor op zijn werk en pak zijn cadeau in met ’40 jaar’ servetten bij gebrek aan ’40 jaar’ cadeaupapier. Dit ziet er toch supergezellig uit?

Daarna fiets ik naar de stad om een taart voor hem te bestellen en ik haal meteen kaas bij onze kaasboer.

Eenmaal thuis is dit mijn lunch haha en geniet ik nog heel even van de rust voor de kinderen uit school komen. Het huis is aan kant, de soep gekookt voor vanavond, er staan artikelen klaar op Mamablogger voor de rest van de week dus ik kan even ontspannen en niets doen. Er kwam zelfs nog een podcastaflevering online.

In de middag brengen Floris en ik Milan naar de musical. Daarna rijden wij even snel naar de Action. Dit is voor hij een mega driftbui kreeg in de Action. De volgende keer ga ik wel alleen als ze op school zitten ?.

Donderdag

Hieperdepiep hoera voor Patrick die vandaag 40 kaarsjes uit mag blazen. Alhoewel, het is een kaars met ’40’ erop, dat telt ook ?.

Omdat ‘ie wat later naar zijn werk mag kunnen de jongens hem zelf zijn cadeau geven. Ik heb deze toffe Nike’s voor de zomer voor hem gekocht.

En buiten wacht ook een verrassing, want mijn ouders hebben het stiekem buiten versierd! Dit is toch superleuk en lief?!

We werken vandaag allebei, maar na het werk vieren we zijn verjaardag met deze lekkere taart. Het echte feestje moet nog komen, maar thuis hebben we er in ieder geval alles aan gedaan om hem een fijne dag te bezorgen.

Vrijdag

Ik ben vanmorgen lekker op dreef: het huis is lekker schoon, de toiletten zijn schoon (is normaal, maar ik vind het zo lekker als het huis ’s morgens ruikt naar schoonmaakmiddelen haha), ik heb een extra blog voor Mamablogger geschreven en we zijn nog dik op tijd voor school. Ik dweil onszelf de deur weer uit. Als we dan vanavond binnen komen is het nog helemaal strak, hou ik van ?.

Met de auto vandaag. Ik ga liever met de fiets, maar als het koud en nat is, is dit toch ook wel lekker.

De enige foto die ik vandaag nog maak is van deze ondeugd als hij naar bed gaat. Wat maakt hij het ons soms lastig, maar wat is het een heerlijk kind!

Zaterdag

Floris is naar de kleutergym, Milan en Pat brengen hem weg en gaan gelijk tanken en ik ben even alleen in huis, heerlijk! Ik besluit ‘Over mijn lijk’ terug te kijken, want dat kijkt toch het fijnst als je niet wordt gestoord door van alles en nog wat.

En Milan neemt zijn Legotafel op zolder onder handen zodat er wat meer ruimte ontstaat voor zijn nieuwe Ninjago LEGO.

Na de lunch gaan we even naar de Sligro en de jongens mogen wat uitzoeken bij de Intertoys omdat ze nog cadeaubonnen hebben van hun verjaardagen.

Milan koopt Pokémonkaarten en haalt een VMax uit het pakje. Ouders van kinderen die Pokémonkaarten sparen, weten dat je kind daar heel blij van wordt!

Zondag

’s Morgens doe ik het één en ander in huis en blog ik weer flink vooruit voor Mamablogger. Tussen de middag rijden we voor Milan naar Tilburg. Er is weer een meeting van supercars die een route gaan rijden en het startpunt is bij Van der Valk in Tilburg. Hij wil er zo graag heen en we hebben geen andere plannen dus we besluiten er naartoe te rijden. Dat carspotten blijft bijzonder, maar de auto’s zijn prachtig! Kind bij, wij ook blij 🙂

Eenmaal thuis ga ik weer over tot de orde van de dag. Het rubber van de wasmachine moet worden schoongemaakt en dat ga ik nu eindelijk even doen. Daarna was ik de winterjassen van Floris en mij. In die van mij zie je vlekken van de regen en die van Floris is ook niet helemaal schoon meer. Typische zondagmiddag klusjes!

Dit was onze week. Ik hoop dat die van jullie ook goed was en wens jullie weer een fijne week toe!

liefs

 

 

 

EreadersEreaders

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *