Home + Diary | Oceans 8, shoppen en voor het eerst zwemmen met Floris!

Diary | Oceans 8, shoppen en voor het eerst zwemmen met Floris!

Iedere week foto’s maken is niet zo zeer een uitdaging, maar iedere week een nieuwe en originele intro bedenken wel. Ik ga het dan ook niet eens proberen haha. Wel was dit weer een fijne week waarin de temperaturen opliepen tot een gevoelstemperatuur van 630 graden, want man, wat was het warm, maar wat was het ook weer genieten! Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Ik ben al om 5.30 uur wakker, maar de jongens voor de verandering eens niet. Ik ben ondertussen in huis aan het rommelen, maar nog worden ze niet wakker. Uiteindelijk maak ik ze om 6.30 uur wakker. En wat is het toch heerlijk om te kijken naar een slapende baby.

Als ze dan wakker zijn begint de ochtendspits en maken we ons klaar voor school/werk/opa en oma. Eerst brengen Milan en ik Floris bij opa en oma en onderweg maak ik deze foto van Milan. Ik ben gek op deze foto! Kijk hem daar nou, wat wordt hij toch groot!

Eenmaal op het werk ga ik meteen in overleg en ik neem mijn fles mee met citroen en verse munt uit de tuin. Zo komen we de ochtend wel door!

Maar na het einde van een lange werkdag verlang ik toch het meest naar mijn jongetjes. En naar deze heerlijke, kleine babyvoetjes!

Na het eten gaan de jongens in bad en maken wij alles weer klaar voor de volgende dag. Ik moet nog aan het werk voor de blog en edit de weekendvlog. Voor het eerst met de MacBook en wat gaat dat toch lekker snel! Ik probeer wat dingetjes uit en krijg zowaar plezier in het editen! Van de zomer wil ik hier meer mee spelen en iMovie nog beter leren kennen zodat de vlogs ook veel leuker worden.

Dinsdag

Deze ochtend verloopt grotendeels hetzelfde als die van maandag, maar het gaat allemaal iets minder soepel. Toch maak ik buiten weer een te gekke foto van Milan en eenmaal in de lift bij opa en oma kan ik het niet laten deze vrolijke foto van Floris te maken. Kijk dat koppie!

Hierna breng ik Milan naar school (die overigens met de trap naar boven ging) en is het weer tijd om naar kantoor te gaan.

Eenmaal thuis is Milan in de tuin aan het spelen, staat Pat al te koken voor ons en ligt Floris zo in de box. Schattig! Ook is de pakketjesman weer langs geweest met twee pakketjes voor Mamablogger en één zelf besteld pakket met kleertjes voor Floris. Milan heeft de afgelopen tijd een hoop gehad, maar nu is Floris weer aan de beurt, want die gaat richting maatje 80 alweer.

’s Avonds ga ik met vriendinnetje Chantal naar Oceans 8, wat een toffe film! Een goede manier om 18 jaar vriendschap te vieren! 18 jaar verder en allebei moeder van twee jongens.

Moe, maar voldaan kruip ik rond 23.00 uur naast Patrick in bed.

Woensdag

Dit is de kleding die gisteren is binnen gekomen voor Floris en ik sta te kijken wat hij vandaag aan mag. Uiteindelijk wordt het het broekje met de gitaren, het rode shirt ernaast en als jas het rode vest ernaast.

Milan wil perse al een korte broek aan en ik moet er een foto van maken haha.

Als hij op school zit loop ik met Floris even naar de stad en ik beland bij de HEMA. Ook daar shop ik nog wat zomerkleertjes. De  shoplog en try on komt binnenkort online, ook met de kleertjes die ik eerder liet zien!

Eenmaal thuis leg ik Floris op bed en hang ik de was buiten op, heerlijk! Daarna kruip ik achter mijn MacBook om wat mail bij te werken en wat vooruit te werken. Ook ontvang ik een mail dat Mamablogger is opgenomen in de lijst ‘ Top Mamablogs’ van Preparents. Ik neem een kijkje en zie deze tekst staan, wat een mooi compliment!

’s Middags komt er een vriendinnetje spelen van Milan en terwijl ze spelen horen we de traumahelikopter landen. Patrick is brief thuis en gaat met hen kijken. We hopen er nooit eentje nodig te hebben, maar het is altijd wel een spectaculair gezicht.

Donderdag

Vandaag staat de blog met de uitslag van het bloedonderzoek online. Nog voor ik hem heb gedeeld is de belangstelling erg groot.

Na een lange dag op het werk kroel ik ’s avonds met mijn mannetjes. Kijk even naar de lange wimpers van Floris! Milan heeft ook van die lange wimpers, zo mooi!

’s Avonds werk ik nog wat en daarna kijken Pat en ik een Netflix film. Dit keer is het Ibiza die trouwens heel erg tegenvalt.

Vrijdag

Ik begin de ochtend met deze foto en krijg meteen al heel veel reacties. Ik ga namelijk de kledingkasten van de jongens uitruimen en de kleding verkopen. Vooral de kleding van Milan is heel erg gewild. Ik verkoop alles in één pakket omdat ik helaas geen tijd heb om alles apart van elkaar te verzenden.

Ik begin om 8.00 uur en voordat ik wegga zijn Pat en Milan al bezig met dit poppenhuis, want waarom kan ik hier met twee jongens niet over bloggen? Binnenkort meer over dit supergave huis!

Vrijdag is snackdag op het werk en tussen de middag lopen we naar de snackbar. We zitten gewoon buiten op het terras!

Ik ben wat eerder thuis en we lopen nog even de stad in. Kijk Floris nou even cool zijn! Zo heeft hij trouwens de hele tijd gezeten haha. We besluiten daarna lekker op een terrasje neer te strijken en wat te gaan eten. Ik neem deze uitsmijter met kaas, lekker!

Thuis maak ik nog even deze foto, want onze komkommers beginnen te groeien! Zo leuk! Ben heel benieuwd of ze ook lekker zijn straks.

Zaterdag

Ik begin de ochtend met het uitzoeken van de kast van Floris, want die is het makkelijkst. Uiteindelijk haal ik er 45(!) stuks maat 68 uit. Ik wil het hele pakket verkopen voor €90,- dus mocht je interesse hebben…

We gaan nog even naar de stad in, shoppen nog wat kleding voor Milan in de uitverkoop voor de winter en een zwembroek voor Floris.

Dan wordt Milan plots niet lekker en vertroetel ik hem lekker op de bank. Hij valt in slaap en ondertussen begin ik aan een heeeeeeele lange to do lijst en werk dat gedaan moet worden.

Als Milan met oma in de stad is vraagt hij altijd of hij een bosje bloemen mag kopen voor mama. Zo onwijs lief! Oma vindt dat ook en dus kwam hij thuis met dit prachtige bosje rozen dat hij helemaal zelf heeft uitgezocht…

Zondag

Vandaag zijn we voor het eerst met Floris gaan zwemmen! Voor het eerst als gezin van vier naar het zwembad. We hebben een Babyfloat besteld (geen spon) en die hebben we eerst uitgetest in bad. Nu namen we hem mee naar het zwembad en Floris heeft 1,5 uur met veel plezier in het zwembad gedobberd.

Na het zwemmen kregen we trek en onderweg naar huis besloten we te stoppen bij een terrasje en daar hebben we even gegeten. Wat een heerlijke dag was dit!

En zo sluiten we dan deze drukke week weer af. Op naar weer een nieuwe, volle week!

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  4 juli 2018 / 09:15

  Wat een heerlijk lange plog weer!! Van mij hoef je geen origineel intro te bedenken hoor, het is zoals het is 😉
  Wat leuk dat Milan zo poseert in z’n outfits, zo stoer! Logisch dat iedereen z’n kleding wil hebben 🙂 En die rozen van hem.. zo lief en mooi ook! Dan smelt je moederhart uiteraard!!
  Ben benieuwd naar de post van Floris’ outfits, Dat gitarenbroekje heeft iig m’n hart gestolen.. wat een leuk ding!
  Leuk dat je blog zo in de picture is met zo’n mooie tekst, steek die maar in je zak!!!
  Zo’n lifeliner is minder om te zien, maar wel heel indrukwekkend! Wij wonen aan een plein waar hij een keertje recht voor onze neus landde! Brr, je hoopt nooit dat je zoiets nodig moet hebben hoor!
  Dat poppenhuis lijkt heel veel op een Barbriehuis dat ik als kind heb gehad. En reken maar dat de neefjes het ook heel leuk speelgoed vonden! Ze waren er alleen iets hardhandiger mee :S 😀

  • 6 juli 2018 / 21:00

   Lief van je, dankjewel! Ja, die rozen zijn echt fantastisch. Hij doet dat iedere keer weer en is dan zo trots als hij dat mag geven, dat koppie van hem!