Home + Diary | Nieuwe auto, een schuur kopen, naar de bioscoop en nog veel meer

Diary | Nieuwe auto, een schuur kopen, naar de bioscoop en nog veel meer

2020 is nu al een bijzonder jaar. De eerste twee weken zitten erop en er is zo ontzettend veel gebeurd. Nu al. Een raar begin. Hoewel het ook leuke dingen word ik er tegelijkertijd onrustig van. Ik snak namelijk naar rust, het jaar mag van mij wel lekker voort kabbelen zonder al teveel gedoe en poespas. Ach, we zien wel wat het wordt. In ieder geval was dit weer een drukke week en heb ik natuurlijk foto’s gemaakt. Kijk je weer mee?

Maandag

Goedemorgen! De kerstvakantie zit erop en Milan moet weer naar school. Normaal zitten ze niet zo rustig naast elkaar dus hier moest ik even een foto van nemen ?

Ik ben de hele dag aan het werk en als ik thuis kom zit Milan alweer aan zijn huiswerk. Ik moet zeggen dat ik even twijfelde of hij dit wel moest maken, want de sommen waren wel gemakkelijk voor groep 5. Toch was het zo en was hij in no time klaar. Zo kunnen ze er wel even lekker in komen.

Floris is onrustig en wil niet slapen. Ik ga daarom maar bovenaan de trap zitten.

Dinsdag

Floris ligt nog lekker in ons bed te slapen. Zo lief en wat lijkt ‘ie zo weer heel klein ? Als hij even later wakker wordt en we de ochtendspits hebben gehad lopen we in het donker richting opa en oma.

Ik ben weer thuis en deze twee dozen zij vanmiddag binnen gekomen.

Pat heeft vanuit zijn werk een chocolademousse voor me meegenomen. Precies wat ik nodig had en hij weet dat ik dit zo lekker vind. Heel erg lief van hem.

In één van de dozen zitten de Feestkoekjes waar ik al uitgebreid over heb geschreven. Lekker!

Woensdag

Ik ben onrustig en besluit maar even flink schoon te gaan maken in alle vroegte.

Vandaag ben ik een dagje vrij en ik neem mij voor om helemaal niets aan werk te gaan doen. Hooguit wat voor de blog, maar verder helemaal niets. Nadat Floris en ik Milan naar school hebben gebracht rijden we door naar de bakker. Floris heeft zijn keuze al gemaakt, maar we gaan toch voor wat anders.

De rest van de dag verloopt relaxt al moet ik tussendoor toch onverwacht wat telefoontjes plegen.

’s Avonds is het kijkles bij het zwemmen. We nemen er maar een lekkere warme chocolademelk bij.

Daarna rijden we naar huis. Het is de laatste keer dat ik in de Skoda rijd. Dit leggen we natuurlijk even vast haha.

Donderdag

Ik begin de ochtend met een donatie aan het Wereld Natuur Fonds voor Australië. Op het Instagram account van het WNF staat een link om via Tikkie een betaling te kunnen doen. Zo kun je dus heel eenvoudig een donatie doen. Dat geld is heel hard nodig voor dit werelddeel wat het enorm zwaar heeft te verduren vanwege de branden. We hopen op deze manier een steentje bij te dragen.

Daarna werk ik een ochtend thuis. Ik heb een lange to do list.

Ondertussen komt de verwarmingsmonteur omdat we graag een nieuwe ketel willen en we daar advies en een offerte van willen. De prijs valt ons mee en we gaan dan ook akkoord met de offerte. We kiezen voor deze cv-ketel.

In de middag maak ik foto’s voor Mamablogger. Onder andere van deze luiers. Ook halen Milan en ik de auto leeg.

Om 18.00 uur is het tijd voor mijn nagels. Je ziet het op de foto niet goed, maar ik kies voor een aubergine-achtige kleur.

Daarna loop ik nog even snel de stad in. Patrick is bijna jarig en hij wil graag een iPhone 11. Ik koop het toestel los voor hem. Voorheen namen we een toestel bij ons abonnement, maar dat willen we niet meer. Onderweg naar huis regent het enorm en breekt het papieren tasjes waar de telefoon in zit omdat deze te nat is geworden. De telefoon valt op straat, maar gelukkig zit ‘ie zo goed ingepakt dat er geen beschadigingen zijn.

Vrijdag

Wauw, deze blog doet het onverwacht heel erg goed!

De laatste dag van de week! Bijna weekend, maar ik moet nog één keer de jongens wegbrengen.

Het is een drukke dag op kantoor, maar thuiskomen bij mijn jongetjes maakt altijd alles goed.

Zaterdag

Hoogtepuntje hoor, want we mogen de auto ophalen! Ik heb van vandaag al een uitgebreide plog gemaakt, maar kan het toch niet laten om wat foto’s te laten zien ☺️

Daarna rijden we naar Waalwijk om voor een nieuwe schuur met overkapping te kijken. We hebben een mooie uitgekozen en willen hem in de eerste week van mei laten plaatsen. Ik heb dan een week vrij dus dat komt perfect uit. Kunnen we er daarna hopelijk een lange zomer van genieten. Over een tijdje vertel ik jullie alles over onze nieuwe schuur.

We hebben nog niet gegeten en besluiten het centrum van Waalwijk in te rijden om te lunchen. Ook spotten we een te gekke kinderkledingwinkel. Hier kopen we deze trui voor Milan en deze rugzak voor Floris. Er zijn namelijk peuterspeelzaal ontwikkelingen. Hierover vertel ik binnenkort meer.

’s Avonds haal ik vriendinnetje Chantal op met de nieuwe auto, want we gaan naar de bioscoop! We gaan naar April, May en June en wat is dat een prachtige film. Aanrader!

Zondag

Het werk voor Mamablogger gaat ook gewoon door en ik moet me echt even kunnen concentreren. Ik ga daarom twee uurtjes werken in de Chocoladefabriek. Ik ben er al om 9.00 uur en spreek met Pat af dat ik tussen 10.45 en 11.00 uur weer thuis ben. Kan ik even meters maken. Ik maak een opdracht, schrijf de diary, bedenk wat nieuwe onderwerpen, werk mijn mail bij, ruim mijn bureaublad op en zet nog het één en ander uit. Allemaal onder het genot van dit heerlijke drinken.

Daarna loop ik weer naar huis. Neefje Stijn komt vervolgens even bij de nieuwe auto kijken en daarna rijden we naar Rotterdam. We hebben cadeautjes nodig en willen er nog even op uit met de auto.

We rijden daarna nog een extra rondje en besluiten het weekend af te sluiten in Reeuwijk. We hebben het maar goed realiseren we ons nogmaals.

Dit was onze week. Komende week staat er ook een hoop op de planning. Zo gaan we kijken bij de peuterspeelzaal, gaan we naar de tandarts en staat er een leuk bezoekje op de planning. Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *