Home + Black Bananas | Deze kindercollectie is iedere keer in no time uitverkocht

Black Bananas | Deze kindercollectie is iedere keer in no time uitverkocht

Heb je al gehoord van het merk Black Bananas? Ik tot voor kort tenminste nog niet. Ik zag het merk zo her en der voorbij komen, maar sloeg het niet echt op. Totdat we afgelopen weekend in Waalwijk waren. We spotten er een onwijs leuke kinderkledingwinkel en liepen er naar binnen. Voor Milan kochten we een Tommy Hilfiger sweater en voor Floris een nieuwe rugzak. Toch werd mijn aandacht het meest getrokken naar de items van Black Bananas. Het materiaal was echt prachtig en de kleding super stoer. Helaas hing Milans maat er niet meer bij. De verkoopster vertelde dat ze maar liefst 150 stuks aan kinderkleding binnen hadden gekregen en er hing nu bijna niets meer. Ook vertelde ze dat het online ook steeds is uitverkocht. Dat triggerde mij, want wat maakt dit merk dan zo bijzonder en is het echt zo moeilijk om items te bemachtigen? Ja, de verkoopster had gelijk. Black Bananas is ontzettend populair onder kinderen én volwassenen en dat is te merken!

Wat is Black Bananas en hoe ziet het er uit?

Black Bananas is een mix van street en casual sportwear en het zit vooral heel erg lekker. Momenteel bevat de collectie de volgende items: hoodies, sweaters, tracksuits (mooie pakken), joggers, shirts, maar ook petjes en jacks. Dit allemaal in mooie basic kleuren óf juist in gave neon kleuren. Kortom, basic items die toch net even wat anders zijn dan anders. Zo speelden zij in op de populaire anorak jassen (dat zijn jassen met een zak op de borst zoals de jassen van Napapijri) door er een hoodie van te maken.

Hoe komt het dat Black Bananas zo’n enorme hit is?

Afgelopen zomer werd de kleding van Black Bananas al veel gespot tijdens festivals en inmiddels is ook een flink aantal BN-ers in de kleding gespot. Daarna ging het snel. Het Nederlandse merk werd een regelrechte hit.

Black Bananas is een mix van street en casual sportwear en het zit vooral heel erg lekker. Momenteel bevat de collectie de volgende items: hoodies, sweaters, tracksuits (mooie pakken), joggers, shirts, maar ook petjes en jacks. Dit allemaal in mooie basic kleuren óf juist in gave neon kleuren. Kortom, basic items van een zeer goede kwaliteit met een herkenbaar logo en een mooie boodschap.

De boodschap achter de kleding

Het motto van Black Bananas is ‘Be the monkey of your own story’. Vandaar ook het transformer aapje als logo. Black Bananas wil anderen inspireren alles uit het leven te halen. Zij willen laten zien dat alles mogelijk is en dat als je wat wilt veranderen, jij de enige bent die dat kan doen. Een ander doet het niet voor je, jij creëert je eigen verhaal. Maak je dromen waar! Het merk heeft daar zelf het goede voorbeeld in gegeven. In no time werd Black Bananas ontzettend populair, ook onder wat oudere kinderen.

De kinderkleding is bijna overal uitverkocht

De kinderkleding vliegt over de toonbanken, dat hoorde ik in die kinderkledingwinkel, maar toen ik online ging kijken zag ik het ook. Veel maten zijn iedere keer al snel uitverkocht waardoor het lastig wordt om zelfs online een een hoodie of sweater te bemachtigen voor je kind. De pakken zijn er vaak nog wel, maar die zijn ook flink duurder dan de losse items. Al moet ik zeggen dat een hoodie ook niet heel goedkoop is. Een trui voor kinderen kost namelijk €69,95.

Kende jij de kinderkleding van Black Bananas? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *