Home + Diary | Nieuw bed, LEGO kopen, visite en Feyenoord

Diary | Nieuw bed, LEGO kopen, visite en Feyenoord

We zijn weer terug van vakantie en hoewel ik allerlei plannen had voor deze week, waren we vooral veel thuis. De week vloog voorbij met gezellige visite, een heleboel LEGO, ons nieuwe bed werd bezorgd én we kochten een nieuwe koffiemachine. Na deze week moeten Pat en ik weer werken, maar voor het zo ver is, blikken we nog even terug op afgelopen week. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Onze eerste hele dag thuis na de vakantie. De boodschappen worden bezorgd en alle was is inmiddels gedaan. We blijven vandaag lekker thuis en lunchen met een gebakken eitje.

Het is duidelijk dat we weer thuis zijn, haha. De boel is weer zo’n beetje ontploft.

Dinsdag

Ik ga met Floris naar de fysio terwijl Pat en Milan even de route naar Milans nieuwe school fietsen. Even kijken of dat goed gaat en hoe lang hij er ongeveer over doet.

We fietsen elkaar vervolgens tegemoet en fietsen vervolgens naar de stad, want Floris wil heel graag een set van LEGO Dreamzzz kopen van zijn eigen geld. Hij is er helemaal weg van en we hebben dan ook een zielsgelukkig kind als we de winkel uit lopen. Wat hij echter niet weet is dat we een supertoffe verrassing voor hem hebben…

Er is namelijk nog een grote set naar hem onderweg vanuit een PR-bureau. Hij is helemaal door het dolle heen als hij het pakket openmaakt. Milan en Pat zetten de sets voor hem in elkaar. Daarna kan hij lekker spelen.

Ondertussen komen Milans nieuwe schoolboeken ook binnen.

Afgelopen weekend heb ik vanaf Kos deze Nikes besteld. Voor Floris nieuwe Jordans en voor Pat was er een goede aanbieding van deze Nike Air Max 1. Hier zat namelijk 25% korting op. Ik heb die van Pat besteld voor de feestdagen. Hij moet dus nog even wachten 😉

Woensdag

De jongens hebben gelogeerd bij opa en oma en blijven daar nog vandaag, want ze gaan nog met ze op stap. Ik ga met collega Lotte op kraamvisite bij onze andere collega, zo leuk!

Nu de jongens er niet zijn, kunnen we even aan de slag in huis. Ik ruim twee kledingkasten op en er gaan twee volle zakken kleding weg. Pat doet de tuin en oprit en ik haal het rek in de keuken leeg. Alle oude knutsels eraf en ruimte maken voor nieuwe.

Ook maak ik de Legokast van Floris schoon en zetten we alles weer netjes neer.

Donderdag

Zo slaap je nog in je oude bed en voor je het weet hebben Pat en Milan het bed uit elkaar gehaald. Vandaag komt namelijk ons nieuwe bed. Gelukkig zijn de mannen op tijd en wordt het bed snel in elkaar gezet. Ook nemen zij het oude matras mee. Daarna gaan Pat en Milan naar de stort en nemen ze nog veel meer mee, waaronder de kleding die ik gisteren uitzocht en weg kon. We zijn echt goed aan het ontspullen!

En hij staat! Nu nog opmaken met allemaal nieuw beddengoed en dan slapen we vannacht in ons nieuwe bed!

Vrijdag

Wij moeten volgende week weer aan het werk dus bak ik vast een bananenbrood om weer in plakjes mee te nemen.

Hoe leuk, één van mijn oudste vriendinnetjes komt op visite! We hebben elkaar via de socials wel gevolgd, maar hadden elkaar al jaren niet meer gezien. Vorige week besloten we dat we maar weer eens af moesten spreken. Zo gezegd, zo gedaan. We haalden wat lekkere dingen voor de lunch en het was super gezellig!

En natuurlijk zitten we ’s avonds weer klaar voor B&B Vol Liefde. We lopen vooruit op Videoland en gaan het nog missen straks, haha.

Zaterdag

Wat een grauwe dag vandaag. Gelukkig hebben we wel erg lekker geslapen in ons nieuwe bed.

De boodschappen zijn lekker op tijd en die kraskaarten actie van de Albert Heijn is wel heel erg fijn. We hebben al fijne, bruikbare producten gekrast.

Voor de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test mogen we Monkey Town Spijkenisse testen. We hebben er een topochtend!

Vervolgens rijden we naar Loetje in Reeuwijk voor een heerlijke lunch om de vakantie af te sluiten.

Tot slot nog even naar de stad voor nieuwe gymschoenen voor Floris. Deze zijn het niet geworden 😉 Daarna gaan we ons oriënteren op een nieuwe koffiemachine. Ik wil al heel lang een hele goede en we besluiten om bij de Kaldi in Gouda te gaan kijken. We hebben een lijstje met wat we zoeken en uiteindelijk komt deze Jura E8 eruit. Een rib uit ons lijf, maar de levensduur van deze machine is erg lang. Eenmaal thuis hangen we meteen de barista uit. Ik hoop dat we hier heel lang veel plezier van gaan hebben.

Zondag

Het is de afgelopen dagen al lekker druk op Mamablogger en voor een vroege zondagochtend is dit ook lekker. De blog die het zo goed doet is het vakantie kasboek van Kos.

Eindelijk echt lekkere koffie in huis, wat een luxe!

Begin van de middag rijden we naar Rotterdam voor de eerste wedstrijd van dit seizoen. Helaas niet de seizoensopening waar we op hadden gehoopt, maar de jongens vonden het fantastisch. Het is toch leuk om dit met elkaar te doen?

Dit was onze laatste vakantieweek en de jongens hebben nog één week voor de scholen weer beginnen. Daarna wordt alles echt anders. Gelukkig hebben we nog een week 😉 Fijne week gewenst!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *