Home + Diary | Niet mijn week, eindelijk een ochtend vrij en pyjamadag!

Diary | Niet mijn week, eindelijk een ochtend vrij en pyjamadag!

Dit was eerlijk gezegd niet mijn week. Alles wat tegen kon zitten op werkgebied zat tegen. Hoewel ik altijd probeer daar niet in te blijven hangen, is dat soms niet anders omdat het de hele week beïnvloed, je er de hele week mee bezig bent en het je planning in de war schopt. Toch gebeurden er ook leuke dingen, want Pat en ik gingen alvast alle Sinterklaasinkopen doen en gisteren was het tijd voor een pyjamadag!

Maandag

Goedemorgen deze maandagmorgen! Ik ben vroeg en besluit alvast alle planten in de huiskamer water te geven.

Daarna vul ik alvast de maandplanning in voor oktober. Zo kan iedereen in één keer zien wat onze afspraken zijn deze maand. Inmiddels staat er nog heel wat meer op ?.

Het is een drukke dag op kantoor en deze foto maak ik pas als ik weer op weg ben naar huis.

Nooit gedacht dat ik ’s avonds onder een KnolPower kleedje zou belanden. Toch kruipen we met de jongens op de bank. Plaidje erbij en even niets doen behalve filmpjes kijken. Ik zet soms even mijn koptelefoon op om lekker muziek te luisteren. Deze hieronder hoort daar altijd bij. Zo onwijs goed en ik ben trouwens een onwijze fan van Slash.

Dinsdag

Rond 18.15 – 18.30 uur trekt Pat mij nog net niet achter de laptop vandaan. Ik heb de hele dag gewerkt en het ging niet soepel vandaag. Dat soort dagen zitten er weleens tussen, maar dinsdag vond ik het verschrikkelijk. We maken een rondje door de wijk en dat doet me goed. Daarna maak ik nog één klein dingetje af voor mijn werk.

En plof ik naast Patrick, én Bompa, op de bank.

Woensdag

Het is tijd voor de tweede wendag voor Floris! Kijk hem daar nou zitten aan dat tafeltje ?.

En dat betekent dat ik voor het eerst in héél lange tijd, misschien wel een jaar, weer eens een ochtend alleen thuis ben. Het zijn maar drie uurtjes, maar ik heb mij voorgenomen daar heel erg van te gaan genieten. Ik rijd na school meteen door naar de Action om alvast wat inkopen te doen.

Daarna kruip ik met een kop thee op de bank om de nieuwste aflevering van Chesapeake Shores te kijken.

Om vervolgens toch het gevoel te hebben dat ik wat nuttigs moet doen. Ik ruim wat op, maak nog snel het één en ander schoon, doe nog een was en ga daarna aan de slag om snel foto’s te maken voor Mamablogger.

In de middag is het weer tijd voor de musicalles. Ik ben even heen en weer gereden om Floris alvast thuis te brengen omdat Pat net thuis is gekomen. Dan hoeft Floris niet al die tijd te wachten op Milan en kan ik heel even op adem komen.

Eenmaal thuis zijn mijn ouders er, want die komen eten. Mijn moeder heeft bloemen voor me in de vaas gezet.

Donderdag

Ik werk vanochtend op kantoor en vanmiddag thuis dus zet alles alvast klaar.

Al staat er uiteraard wel weer een brug open als ik weer naar huis fiets.

Ik heb weinig foto’s gemaakt vandaag, het lukt allemaal gewoon even niet. ‘Mama Mia 2’ op Netflix is daarom het beste dat je nu kunt doen haha.

Vrijdag

In alle vroegte bouwen de jongens een toren.

Floris heeft zijn nieuwe jas aan voor op de bakfiets. Deze kochten we voor een prikkie bij Zeeman. Heerlijke en leuke jas!

Na het werk fiets ik door de stromende regen naar huis ?. De jongens blijven nog even bij opa en oma en Pat en ik rijden direct door naar Rotterdam om alvast alle Sint inkopen te doen. De reden daarvoor en wat we kochten zien en lezen jullie snel.

Alles staat veilig op zolder als de jongens weer thuis komen.

Zaterdag

Zaterdag is boodschappendag. De Appie staat vroeg voor de deur.

Daarna gaan we op tijd even op pad om wat herfstspulletjes te halen. Voor de deur maken we het gezellig, maar ook in de tuin en binnen.

’s Middags gaan we voor het eerst in lange tijd weer eens met zijn vieren naar de stad. Ik shop wat kleding voor mijzelf en we shoppen deze truien voor Milan.

Zondag

Vandaag is het pyjamadag!!

En op deze pyjamadag bouwen we een heel hoge toren en chillen we voor de tv.

Maar ondertussen ruimen we ook heel veel op. We hebben een appgroep met allemaal moeders uit de wijk. In die groep wordt kleding en speelgoed verkocht. Bijna alles wat ik in de appgoep zet wordt nog dezelfde dag opgehaald. Dat ruimt lekker op en we maken alvast wat plaats voor de feestdagen.

Ondertussen maak ik nog wat foto’s voor Mamablogger.

En bij een pyjamadag hoort natuurlijk ook wat lekkers!

Verder rommelen we gewoon lekker in huis en ik zet deze diary in elkaar. Heb heel veel inspiratie voor Mamablogger en heb al veel foto’s gemaakt, maar ik heb even wat minder fut om te schrijven. Ach, komt vast weer goed. Pyjamadag heeft me in ieder geval even goed gedaan.

Op naar weer een nieuwe week!

liefs

 

 

 

Bol 7-daagseBol 7-daagse

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *