Home + Action make-up adventskalender 2021, Max & More

Action make-up adventskalender 2021, Max & More

Twee weken geleden liet ik jullie de eerste beauty adventskalender van Action (van dit jaar) zien. Deze bestond uit fijne artikelen van de Spa Exclusives lijn. Inmiddels is de nieuwe Max & More make-up adventskalender ook uit en wat is die gaaf! Eigenlijk zijn beide adventskalenders echte musthaves en ik laat je zien waarom! Oh, voor je verder leest: alle make-up items uit de kalender zijn vegan!

Action make-up adventskalender 2021, Max & More

De kalender heeft een mooie koningsblauwe kleur en in plaats van vakjes bestaat deze make-up adventskalender uit kleine doosjes. Daardoor blijft ‘ie mooier dan wanneer je vakjes open moet scheuren. Je zou de doosjes zelfs kunnen bewaren om volgend jaar zelf een adventskalender te maken. Dan stop je de doosjes gewoon in een leuke mand en je kunt er iemand heel erg blij mee maken. Maar dat is pas volgend jaar, even terug naar dit jaar, want je moet natuurlijk wel eerst die vakjes open maken.

Wat zit in de Action Max & More make-up adventskalender van 2021?

In deze make-up adventskalender vind je uiteraard ook 24 doosjes. In het overgrote merendeel van deze doosjes vind je daadwerkelijk make-up. Daarnaast vind je ook make-up attributen zoals een pincet, een blendingsponsje en matterende doekjes. Wat er verder in zit zie je in het overzicht hieronder:

 1. Shaping lip liner
 2. Lip potlood
 3. Lippenbalsem 1
 4. Lippenbalsem 2
 5. Oogpotlood 1
 6. Oogpotlood 2
 7. Mascara
 8. Pincet
 9. 50 stuks matterende doekjes
 10. Oogschaduw palet met vier kleuren gewoon
 11. Oogschaduw palet met vier kleuren mini
 12. Blending sponsje
 13. Lippenstift mat
 14. Eyeliner pen
 15. Chubby lippenbalsem
 16. Matte vloeibare lippenstift
 17. Highlighter poeder
 18. Gezichtsstickers (glitters voor de Kerst)
 19. Blush poeder
 20. Wenkbrauwgel
 21. Potloodslijper
 22. Losse glanspoeder
 23. Oogschaduwpenseel
 24. Contour stick

Wat mij opvalt aan deze make-up adventskalender is dat er bijna geen mini’s in zitten. Je krijgt echt mooie make-up items waar je ook echt wat aan hebt. Althans, ik wel. De kleuren zijn of neutraal of heel erg geschikt voor de feestdagen waardoor je er alle kanten mee op kunt en er voor iedereen wel iets passends uit te halen is.

Deze kalender kost €15,95 en dat is hij wat mij betreft zeker waard!

Cadeautip!

Je kunt hem cadeau doen aan jezelf, maar ik weet zeker dat je ook heel wat tienermeiden blij kunt maken met deze kalender. Wat je ook kunt doen is make-up items uit deze kalender combineren met items uit de adventskalender die ik twee weken geleden liet zien en daar leuke, kleine cadeautjes van maken voor iemand in je omgeving.

Deze make-up adventskalender bewijst maar weer dat leuke adventskalenders niet schrikbarend duur hoeven te zijn. Wat vind jij van de inhoud van deze adventskalender van Action? Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 3 oktober 2021 / 18:07

  Ziet er zeker leuk uit, vooral leuk voor jonge meiden die net beginnen met make-up! 🙂

 2. Isa
  4 oktober 2021 / 07:43

  Is dit niet de inhoud van vorig jaar?

  • Marisca
   Auteur
   4 oktober 2021 / 15:08

   Oh jee, dat zou wat zijn ? Hij lag in ieder geval hier net in de winkels.

 3. N.Gerbecks
  10 oktober 2021 / 16:48

  Goedendag goede review van de adventkalender echter is dit die van vorig jaar die van dit jaar heeft een andere voor kant

  • Marisca
   Auteur
   10 oktober 2021 / 16:51

   Dank voor je reactie, dat vermoeden hadden we al, maar deze lagen toch echt dit jaar in de winkel ☺️. Ik vermoed dat ze nog wat oude collectie te koop hadden.