Home + Diary | Mega Sint Show, middelbare school en Toppers!

Diary | Mega Sint Show, middelbare school en Toppers!

Goedemorgen! Afgelopen week was een gezellige week en dat laat ik jullie natuurlijk zien. Zo gingen we naar de Mega Sint Show, bezochten we de derde en laatste middelbare school en ging ik met een bus vol collega’s naar de Toppers. Kijk je mee?

Maandag

Zin in een nieuwe week!

En voor mij is het weer tijd voor een dag op kantoor. Het wordt weer een drukke dag, maar er staan leuke dingen op de planning.

En als ik naar huis rijd, staat uiteraard de brug open, maar kijk eens wat een mooi plaatje!

’s Avonds moet Pat nog even terug naar zijn werk en Milan mag met hem mee. Ik werk ondertussen nog even aan Mamablogger terwijl zij weg zijn. Als Pat terug is kijken we ‘Even tot Hier’ terug. Het nieuwe seizoen is begonnen en het is weer briljant.

Dinsdag

Ik werk in de ochtend op kantoor en in de middag thuis, maar ik stop een uurtje eerder omdat we naar de Mega Sint Show gaan. Ook Pat heeft eerder vrij genomen. We hebben er zin in!

Maar voor het zo ver is moeten we nog naar school en aan het werk. Floris maakt op school de eerste drie letters van zijn naam van Legostenen.

Aan het einde van de middag gaan we eindelijk naar de schouwburg voor de Mega Sint Show. Wat was het ontzettend leuk. De voorstelling begint pas om 17.00 uur en is rond 18.30 uur afgelopen. We lopen snel naar de auto en verrassen de jongens door een patatje te halen bij de snackbar in onze oude straat (en de lekkerste van Gouda ?). Dit nemen we mee naar huis.

Tijdens de voorstelling riep Sinterklaas dat de kinderen vanavond hun schoen mochten zetten. Gelukkig ben ik op dit soort fratsen voorbereid haha.

Woensdag

Een heel lange to do lijst vandaag en omdat Floris toch vroeg wakker is (en Milan daardoor ook), sta ik voor zessen de bedden al af te halen ?.

Als ik Floris naar school heb gebracht, ga ik even tanken en rij ik naar de Action voor nog een paar cadeautjes. Daarna ga ik naar huis om te werken.

Na het werk ga ik als een malle het hele huis door: alle bedden weer opmaken, de wc’s schoonmaken en alle verdiepingen stofzuigen en dweilen. Heerlijk als dat weer gedaan is. Ook hang ik de poster die Floris gisteren kreeg op zijn kamer. Wij hangen alle posters op met van die posterstrips zodat we gene muren beschadigen, echt ideaal! Ik gebruik ze nu ook voor op de kast. Na Sinterklaas zie je er dan niets meer van.

Tussendoor werk ik ook nog aan de Playstation surprise van Milan.

Ik dweil mijzelf beneden de deur uit en moet om 12.45 uur op school zijn om te helpen in Floris’ klas. We gaan stoomboten knutselen! Daarna neem ik hem meteen mee naar huis. Ik ben kapot na deze ochtend.

De dag is nog niet voorbij, want we bezoeken de laatste middelbare school die we wilden bekijken. Ik ben hier ook heel enthousiast over, maar Milan iets minder. Ik denk dat hij zijn keuze al gemaakt heeft…

Rond 21.45 uur zijn we pas weer thuis. Klaar met vandaag!

Donderdag

De hele dag regen. Toch pak ik de fiets naar het werk. Even lekker in beweging. Ik heb een drukke ochtend op kantoor en fiets tussen de middag naar huis om thuis te werken. Tussendoor haal ik de jongens op. Dit keer wel met de auto, want het regent nog harder. We brengen nog een vriend van Milan thuis en rijden dan snel naar huis waar ik verder werk.

Zaterdag ga ik met mijn werk naar de Toppers. Met zijn allen in een grote bus. Iedereen neemt wel iets mee en Pat haalt dit onderweg naar huis. Zo slecht, maar zo leuk haha. Moeke gaat ook weer eens weg hoor ?.

Vrijdag

Ook vandaag weer een werkdag. Normaal werk ik op vrijdag de hele dag op kantoor, maar opa en oma zijn er niet dus werk ik vanmiddag thuis. Ik haal Floris uit school en in de poort komen we onze kat Bobby tegen. Floris wilde samen met Bob in de bakfiets. Bob wilde vooral eten haha.

En dit pakket van Waterdrop kwam binnen voor Floris. Ik laat deze later wat uitgebreider zien. ’s Avonds kijk ik een heerlijke kerstfilm en ik kruip vroeg ons bed in, want morgen wordt een lange dag.

Zaterdag

Het is pas zaterdag als de Appie voor de deur staat haha.

Intocht in Bergambacht! De afgelopen twee jaar gemist vanwege corona, maar gelukkig kon het weer, want ieder jaar staat er een bijzondere Piet op de boot. Wij kennen haar als ons nichtje, maar Floris had niets door haha.

Daarna rijden we door naar Schoonhoven. Ik ga vanavond met collega’s naar de Toppers en het thema is Flower Power. Ik had nog een flared broek en wilde deze aan, maar ook deze wordt echt te groot. Ik wil dus graag een andere en slaag altijd bij mijn favo winkel in Schoonhoven. Verkoopster Daphne weet inmiddels wat ik leuk vind en trekt deze zwarte flared uit een rek. Maar…. Hij is twee maten kleiner dan ik normaal heb. Een maat groter is er niet. Ze denkt dat ik hem pas en dat blijkt ook zo te zijn! Hij is iets te lang, maar gelukkig kan de coupeur aan de overkant hem meteen korter maken. Ik koop nog een skinny en twee jassen (Black Friday deal), ook twee maten kleiner!

Mijn outfit voor de Toppers vanavond in Flower Power thema. De broek die ik aan heb, heb ik vanmiddag gekocht.

Met een bus vol collega’s naar de Toppers, dat is natuurlijk één groot feest en wat was het leuk! Ik heb tig stories gedeeld op Instagram. Ik heb geen idee wat ik precies geplaatst heb, maar wat was het gezellig! Ik zal de groepsfoto’s hier niet delen (weet niet of iedereen dat zo leuk vindt), maar we hebben echt genoten. Om 2.15 uur kroop ik in bed.

Zondag

Het was een kort nachtje, want Floris wil natuurlijk weten wat er in zijn schoen zit. Milan is inmiddels ook uit bed en is natuurlijk ook benieuwd. Floris krijgt kralen en gaat meteen aan de slag. Milan heeft nieuwe oortjes gekregen voor zijn laptop.

En zo ziet mijn dag eruit: op de bank met een kop thee en een lekker simpel boek.

Dit was onze gezellige week. Komende week ga ik onder andere naar een congres. Tot volgende week en een fijne week gewenst!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *