Home + Shoppen in Gouda centrum | Dit zijn de leukste woonwinkels!

Shoppen in Gouda centrum | Dit zijn de leukste woonwinkels!

Vraag mij een artikel te schrijven over Gouda en ik ga los. Ik vertel graag over “mijn” stad en deel met alle liefde de leukste tips. Als geboren en getogen Goudse ben ik stiekem gewoon trots op mijn stad en het stadhuis is natuurlijk het allermooiste gebouw van de wereld ?. Ja, ik ben bevooroordeeld, maar Gouda is ook gewoon een heel leuke stad met veel leuke woonwinkels. Ik vertel je welke!

Decorette

Ik begin met Decorette in Gouda, want dit is al zo lang ik mij kan herinneren de meest stabiele factor in de Goudse binnenstad als het gaat om woonwinkels. Tenminste, dat is het beeld dat ik heb, want ik weet niet beter dan dat Decorette naast de apotheek aan de Lem Dulstraat zit. Hier vind je de mooiste vloeren, uniek behang, maar ook mooie woonaccessoires en je slaagt er altijd voor mooie tafelkleden. Handig om te weten nu de feestdagen eraan komen.

Adres: Lem Dulstraat 89 in Gouda

The Unique Store

In de Marktpassage (achter Decorette), vind je The Unique Store. Een klein winkeltje met unieke accessoires, maar bijvoorbeeld ook supermooie en unieke servetten. Verder vind je er leuke cadeau-artikelen en rond Kerst shop je daar de mooiste notenkrakers. Zeker een bezoekje waard.

Adres: Nieuwe-Marktpassage 5 in Gouda

Heb ik Via

Of je nu op zoek bent naar unieke vintage accessoires of de leukste nieuwe cadeaus: je vindt het bij Heb ik Via aan de Lange Groenendaal. Hier verkopen webshops en andere ondernemers hun gave spullen. Zij huren een stukje van de winkel en dat maakt Heb ik Via een winkel waarbij het bijna onmogelijk is om met lege handen de deur uit te gaan.

Adres: Lange Groenendaal 72A in Gouda

Duijvendijk Wonen

Nog zo’n mooie winkel net zo’n stabiele factor in de Goudse Binnenstad: Duijvendijk Wonen. Hier vind je unieke, design meubels, maar ook heel veel mooie accessoires die net even anders zijn dan anders. Als je op zoek bent naar een mooi cadeau, ga je hier hoe dan ook slagen.

Adres: Lange Tiendeweg 60-66 in Gouda

Grote woonwinkels

Ben je op zoek naar de grote woonwinkelketens? Dan ben je op het goede adres bij de Go Stores in Gouda. Wel minder gezellig dan de binnenstad en minder uniek, maar ook hier vind je mooie winkels zoals Kwantum, Pronto, Profijt, Henders & Hazel etc.

Dit is dé tijd van het jaar om je huis gezellig in te richten dus ik hoop dat ik je goede tips heb kunnen geven. En ben je na het shoppen wel toe aan iets lekkers? Dan vind je op de Markt meer dan genoeg horeca om lekker te eten en te drinken. Veel winkelplezier!

Welke woonwinkels zijn jouw favoriet?

liefs

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *