Home + Diary | Lekkere flow, verhuis nieuws en kinderfeestje van Milan

Diary | Lekkere flow, verhuis nieuws en kinderfeestje van Milan

Afgelopen week gebeurde er een hoop en ondertussen kabbelde alles ook gewoon door. Het was een beetje dubbel. We hebben in ieder geval verhuis nieuws, ik zit in een goede flow wat betreft content voor Mamablogger én we vierden Milans kinderfeestje alvast. Kijken jullie mee naar onze week?

Maandag

Kijk nou, hoe lief! Ik moest hier even een foto van maken ?

We zijn vroeg wakker en ik zit in een goede flow wat betreft content voor Mamablogger. Daarom schijf ik ’s morgens vroeg alvast weer een stukje. Er zijn de afgelopen week sowieso heel veel blogs online gekomen. Er komen veel samenwerkingsverzoeken binnen, maar het schrijven gaat ook lekker. De komende weken wil ik het wel beter gaan doseren hoor, maar het blijft fijn dat men mij weet te vinden.

Het is mooi weer dus ik hang snel nog even een was op buiten voor ik de jongens naar school breng en zelf naar kantoor ga.

Ik kan het soms echt niet laten een foto te maken. Blijft voor de echte Gouwenaar het allermooiste gebouw van de wereld haha.

De rest van de dag werk ik op kantoor en maak ik geen foto’s. ’s Avonds worden we gebeld door de makelaar met slecht nieuws. De koper van ons huis heeft zich om financiële redenen teruggetrokken, de bouwkundige keuring was ook nog niet geweest. Ons gevoel was al niet helemaal goed, dus onverwacht kwam het niet, maar toch hoop je op een goede afloop. We besluiten diezelfde avond nog ons huis opnieuw in de verkoop te zetten. Vol goede moed weer door!

Dinsdag

Vandaag werk ik de hele dag thuis voor mijn werk. Ik vind het soms wel lastig, want ik moet van 9.00 tot 17.00 uur werken en ondertussen Floris ook vermaken. Gelukkig is hij super makkelijk en lief en komt hij lekker naast mij spelen.

Ik schuif de tafels weer aan de kant zodat Floris de ruimte heeft om te spelen, kan ik weer even door ?.

Mijn collega heeft mijn handtekening nodig ?.

Milan heeft volgende week drie toetsen. Die zijn best pittig dus we beginnen al met overhoren.

Woensdag

Vandaag is Milans kinderfeestje! Omdat Patrick vrij is kan ik even alleen naar de Action om nog wat spulletjes te halen.

We vieren vanmiddag Milans kinderfeestje bij Jumpsquare. Ik vertel er later meer over, maar deel niet teveel foto’s. Het was een topmiddag en wat is ‘ie verwend. Het was echt heel erg gezellig en hij heeft er zo van genoten!

’s Avonds moet Milan nog zwemmen en daarna duikt hij doodmoe zijn bed in. Floris is echter onrustig en blijft maar hoesten. We halen hem nog even naar beneden en hij valt bij mij in slaap. Het is zo sneu, maar stiekem geniet ik wel van het feit dat ‘ie zo lekker bij mij ligt.

Donderdag

Die oneindige was, er komt echt geen eind aan en het lijkt steeds meer te worden. Ik werk nog snel even een witte was weg.

De jongens zijn naar school en ik fiets in het zonnetje naar mijn werk. Ik kan echt genieten van die fietsritjes ’s morgens.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Vrijdag

Voor het eerst de winterjassen aan naar school! Het is vanmorgen zo koud dat ik de jongens hun winterjassen aan laat doen. Ze hebben beide een aubergine kleurige jas. Floris een effen jas van Vingino en Milan een geruite jas van Seven One Seven.

Op mijn werk zie ik dat Floris weer wat foto’s heeft gemaakt met mijn telefoon waaronder deze.

Vrijdagavondborrel met de jongens! Milan en ik halen snel wat lekkere chipjes bij de supermarkt en de jongens genieten volop. Floris gaat niet te laat naar bed, maar met Milan kijken we nog The Masked Singer. Heerlijk die qualitytime.

Zaterdag

Vandaag zijn we weer in de IKEA te vinden omdat we nog wat advies in willen winnen over de vloer die we er hebben uitgezocht voor het nieuwe huis. Zo moeten we natuurlijk ook een ondervloer hebben, maar weten we niet welke geschikt is voor vloerverwarming. We krijgen een goed advies, alle kosten worden voor ons berekend en we gaan natuurlijk niet weg zonder Zweedse balletjes voor Milan en een hotdog voor Floris ?.

We doen nog wat boodschappen en halverwege de middag komen we weer thuis. Het regent dus we vermaken ons binnen. De jongens spelen en ik werk wat voor Mamablogger. Prima middagje zo!

Zondag

Milan logeert bij opa en oma dus wij ontbijten met zijn drietjes. Lekker simpel en zonder uitgebreid gedekte tafel (wat we normaal op zondag wel doen), maar wel met een gekookt eitje. Floris kan niet wachten!

Neefje Rick is jarig en ik pak alvast zijn cadeautje in.

We moeten even naar de Intratuin voor wat praktische dingetjes en ze zijn inmiddels begonnen met het opbouwen van de kerstshow. Ik kan niet wachten tot het af is! De eerste foto is in ieder geval al gemaakt haha.

In dit krukje ging mee naar huis voor op de nieuwe kamer van Floris.

Ook rijden we nog even naar de Kwantum om te kijken voor nieuwe raambekleding in de keuken van het nieuwe huis en leuke accessoires voor de kamers van de jongens. We hebben wel wat gave dingen gezien waaronder dit kleed! Eerst nog maar even kijken welke kleuren we precies gaan gebruiken ?.

Daarna rijden we richting de verjaardag van mijn neefje en de rest van de dag doen we niet zoveel meer.

Hoe was jullie week? Laat het me weten in de comments hieronder, op Instagram of op Facebook.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Christine
  30 september 2020 / 14:34

  Wat heb je een gave nieuwe layout met echte herfstkleuren, leuk!!
  En de diary opent gelijk zó lief met die slapende Floris, bij zo’n aanblik smelt je inderdaad!
  Voor mij zelf zou ik nooit de was buiten durven hangen zonder knijpers.. veel te bang dat het weg waait ? dus dat dacht ik toen ik jouw rekje zag ? nooit iets kwijt geraakt?? maar wel lekker dat het nog even kon!
  Leuk om Milan zo heerlijk op zijn feestje te zien genieten! Helemaal rood van de inspanning, hihi, echt genieten geweest dus zo te zien.. had ook al je blogpost over het feestje zelf gelezen en wel jammer dat een felicitatie of gewoon wat extra aandacht uitbleven.. dat verwacht je wel bij een kinderfeestje..
  Zo leuk die foto bij de Intratuin! Genieten hoor, hier staat al weer af en toe kerstmuziek aan ?
  Succes met het inrichten van de nieuwe woning zo! Fijn dat je bij Ikea goed geholpen werd!
  Wij hebben gisteren een Ikea bureau gehaald omdat mijn man morgen aan een nieuwe baan met volledig thuiswerken begint… benieuwd hoe dat gaat lopen!
  Het was me weer een week voor jullie.. ik hoop op spoedig goed verhuidsnieuws en duim voor jullie mee!