Home + DIY | De Halloween traktatie met spulletjes van Action

DIY | De Halloween traktatie met spulletjes van Action

Afgelopen week vierden we Milans kinderfeestje en na afloop van een feestje geef ik altijd een kleinigheidje mee, meestal iets met een snoepje. Woensdag was het zo ver en ik had nog steeds niet bedacht wat hij na afloop uit kon delen en besloot even langs de Action te rijden. Daar vond ik te gekke Halloween lantaarns voor €0,79 per stuk. Daarnaast lag een Halloween verpakking met Mentos rolletjes. Deze nam ik mee, want hier kon ik wel een Halloween traktatie van maken!

Simpel idee, wel heel erg leuk

Ook dit idee is eigenlijk heel simpel. Ik kocht een aantal van deze lantaarns, stopte bij ieder van deze twee rolletjes Mentos en pakte dit in in cellofaan.

De lantaarns hebben de volgende afmetingen: 15 centimeter hoog en 7,4 centimeter breed. In de lantaarn zit een LED waxinelichtje die je aan de onderkant aan kunt zetten met een knopje. De lantaarn kan niet open waardoor het LED lampje er niet uitgehaald kan worden. Aan de zijkanten vind je leuke Halloween afbeeldingen.

De lantaarns zijn er in drie kleuren: groen, oranje en paars. De echte Halloween kleuren!

Inpakken en uitdelen

Het inpakken was nog even een dingetje. Ik had namelijk gehoopt dat ik de lantaarns in een cellofaan zakje kon stoppen, maar dat paste niet. Ook niet in de grootste zakjes die ik had. Daarom besloot ik ze in te pakken met gewoon cellofaan, we hebben altijd wel een rol in huis. Ik knipte langwerpige stroken af, wikkelde deze om de lantaarn en plakte de onderkant vast. Is altijd een beetje lastig wanneer hetgeen je inpakt niet overal even breed is. De onderkant is namelijk smaller dan de bovenkant. Als de onderkant eenmaal vast is geplakt kun je de bovenkant vastmaken met lint. Het lint even krullen met de schaar en klaar ben je! Het staat super vrolijk!

Vervolgens heb ik alles in een mand gedaan en kon Milan ze na zijn feestje uitdelen. Hij was er superblij mee en ook de kinderen vonden het leuk.

Wat vind jij van deze Halloween traktatie? Ik hoop in ieder geval dat ik je heb kunnen inspireren ermee. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder, op Instagram of op Facebook.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 27 september 2020 / 08:09

    Ziet er weer leuk uit! Eenvoudig maar helemaal prima.

  2. 28 september 2020 / 10:58

    Heel erg leuk! Mijn oudste was gisteren jarig maar die is nog te jong om Halloween te snappen of om überhaupt kinderfeestjes te geven haha. Maar dit moet ik wel onthouden!