Home + Diary | LEGO, bakfiets kapot, ortho en première Buurman en Buurman

Diary | LEGO, bakfiets kapot, ortho en première Buurman en Buurman

Afgelopen week was best druk en ik merkte dat het soms een beetje teveel werd. Veel afspraken voor het werk, maar ook thuis gebeurde en moest er veel. Van een tienminuten gesprek tot de ortho en van een enorme hoeveelheid LEGO verkopen tot een kapotte bakfiets en een première. Alles kwam in ieder geval voorbij, haha. Kijk je weer mee naar onze week?

Maandag

De enige foto die ik vandaag maak is op school. Ik heb een tien minutengesprek voor Floris.

Dinsdag

Patrick is vandaag vrij, omdat hij met Floris zijn klas meegaan naar de boerderij. Ik dacht dat ik daardoor lekker vroeg naar kantoor kon om het één en ander te doen. Ik fiets op de dijk als de bakfiets begint te trillen en te schokken en de trapondersteuning ermee stopt. Even later kan ik de trapondersteuning niet meer aanzetten en dus fiets ik terug naar huis. Mega zwaar zo zonder enige ondersteuning. Eenmaal thuis pak ik snel de auto van Patrick (hij heeft namelijk die van ons mee) en rijd ik alsnog naar mijn werk, maar wel flink wat later. Wat een gedoe weer.

Ondertussen maken deze super schattige foto’s natuurlijk alles goed.

Snelle lunch en weer door!

In de middag werk ik thuis en is dit mijn uitzicht. Ik moet zeggen dat ik er een beetje onrustig van word, haha. Ondertussen app ik de mobiele fietsenmaker (we hebben nog geen fietsenmaker in de wijk) en gelukkig kan hij ’s avonds nog naar de fiets komen kijken. Babboe reageert overigens wel via Instagram, maar eerlijk gezegd heb ik daar niet zoveel aan.

Alle LEGO wordt in één keer opgehaald en wat is het veel. In al deze dozen zitten namelijk nog meer dozen. Pat en Milan hebben zoveel mogelijk gebundeld en het past allemaal maar net in de auto van de koper. Een kleine drie kwartier later is alles weg.

Woensdag

Extra ochtend naar kantoor vanwege de drukte. Maar wel heel gezellig!

Daarna door naar de stembus en ik haal de jongens eerder op van school. We moeten namelijk weer door naar de ortho.

Het gaat goed met de beugel, want er is weer 3 millimeter vanaf! Het gaat zo goed in tegenstelling tot de vorige beugel! Dat vieren we in de stad met een ijsje, want we moesten daar toch nog even zijn. Daarna gaan we snel weer door naar de musicalles.

Donderdag

Voor school snel nog even een brood halen bij de Appie. Ik zie daar deze leuke plantjes in pot voor maar €3,49 per stuk. Die gaan ook mee naar huis. Daarna rijd ik weer naar kantoor.

’s Middags neem ik heel veel tassen, maar geen kinderen mee naar huis. Milan heeft een project en Floris speelt bij een vriendje. Ik kan daardoor nog even doorwerken. Ondertussen is Pat ook voeg thuis, w art die heeft een nachtdienst én moet morgenochtend ook meteen weer door. Pittig, want hij heeft vanmorgen ook gewerkt dus maar een uurtje of twee slaap gehad.

’s Avonds werk ik nog even door voor Mamablogger en besluit ik toch nog wat mailtjes te beantwoorden voor mijn werk. Scheelt morgen weer, want dan staan er weer andere dingen gepland.

Vrijdag

Ik begin de dag met een afspraak in Bodegraven voor mijn werk, maar ben vroeg. Aangezien mijn vader ligt begraven in Bodegraven, ga ik daar nog even langs. Daarna rijd ik door. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer. Het is druk en ’s avonds moet Milan weer naar sport. Zo vliegen de dagen wel voorbij, haha.

Zaterdag

Milan mag van een deel van opbrengst van de LEGO verkoop uitgeven aan een game pc met toebehoren. De rest moet van ons naar zijn spaarrekening. We gaan naar de Coolblue in Den Haag (geen spon, was dat maar waar haha) en krijgen daar een enorm goed advies. Helaas is niet alles op voorraad, maar kan het morgenochtend worden opgehaald in het filiaal in Rotterdam Alexander, dat is vlakbij. Na een heel goed advies heeft Milan een heel mooi pakket samengesteld.

In de auto besluiten we weer eens te gaan lunchen. We rijden door naar Loetje in Reeuwijk. Vanuit daar halen we nog wat boodschappen en gaan we naar een bedrijf voor horren. We willen graag horren laten plaatsen. Woensdag wordt er ingemeten.

Hoe leuk is dit?! Wat doet Coolblue dit toch goed!

Zondag

Pat en Milan rijden vroeg naar Rotterdam om de game pc en toebehoren op te halen die Milan heeft gekocht. Hij is gaaf!

Begin van de middag gaan we naar de première van Buurman en Buurman in het Oude Luxor Rotterdam. Je ziet het niet op de ene foto hierboven, maar de zaal zat helemaal vol. Wij waren hier op uitnodiging en dat blijft toch bijzonder. Helemaal toen we zagen dat Richard Groenendijk en zijn man en Stefano Keizers met zijn vriendin voor ons zaten. Voelt dan toch een beetje speciaal of zo. In ieder geval was de voorstelling zo ontzettend leuk! Zeker een aanrader als de voorstelling in jullie buurt speelt. De voorstelling duurt een uurtje, perfect met jonge kinderen.

Na de voorstelling gaan we meteen richting huis voor dé wedstrijd. In de auto scoort Ajax de 2-1, ik kan daar altijd enorm van balen en dat is nog een understatement haha. Eenmaal thuis ga ik de was maar doen en Milan helpen met het installeren van zijn pc en apps, dat is beter voor iedereen ????. Ondertussen roept Pat dat het 2-2 is. Oké, dat stelt gerust. Dan maar met 1 punt naar huis, denk ik nog. Als ik even beneden kom wordt de 2-3 gescoord. Wat een feest!

Beging dit seizoen zei ik tegen iedereen dat Feyenoord kampioen zou worden. De meesten lachten me uit, maar inmiddels durven we echt te dromen. Zal het dan toch?

Het is in ieder geval een mooie afsluiter van deze week. Voor komende week hoop ik in ieder geval dat de bakfiets weer wordt gemaakt. Waar kijken jullie naar uit komende week? Wat het ook is, ik wens jullie een mooie week toe!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *