Home + 5x met deze cadeaus maak je mij heel erg blij!

5x met deze cadeaus maak je mij heel erg blij!

Mijn verjaardag was eind januari al, maar over niet al te lange tijd is het Moederdag en grote kans dat jij dit jaar nog jarig moet worden. Maar wat vraag je dan en welke cadeaus zijn altijd goed? Met deze vijf cadeaus maak je mij altijd blij, maar jou misschien ook!

Ik denk dat menig man weleens geeft gegoogeld op ‘verjaardag vrouw‘ in combinatie met ‘wat te kopen’. En dat valt ook niet altijd mee. Ik weet wel wat ik leuk vind, maar moet die specifieke items wel naar hem doorsturen. Als ik het heb over oorbellen, kunnen dat er zoveel zijn. Datzelfde geldt voor een sjaal of een tas. Aan de andere kant vind ik het andersom ook lastig om cadeaus te bedenken voor Patrick. We hebben al zoveel en hebben eigenlijk weinig wensen. Toch zijn er cadeaus die altijd goed zijn en waar je mij altijd blij mee maakt.

Niet alleen voor mijn verjaardag, maar ook voor Moederdag bijvoorbeeld. Misschien deel jij deze wel met mij en kun je je partner dit lijstje laten zien. Dan hoeft er niet meer gezocht te worden op ‘origineel verjaardagscadeau vrouw‘, haha.

1. Een kaart en een tekening

Het klinkt heel cheesy, maar de mannen maken mij echt het meest blij met een kaart en een tekening. Het idee dat er moeite voor je is gedaan door een leuke kaart uit te zoeken, mooie woorden op te schrijven of dat Floris een tekening heeft gemaakt. Dat is onbetaalbaar en meer is eigenlijk echt niet nodig.

2. Een boek en tijdschriften

Ik heb een e-reader met een Kobo abonnement, maar voor sommige boeken moet ik nog wel betalen. Een boekenbon kan je ook online activeren om daar een boek van te kopen, maar ook een fysiek boek is nog altijd favoriet. Zeker boeken die gaan over persoonlijke ontwikkeling en geld. Die bewaar ik dan voor rustige weekenden en vakanties.

Datzelfde geldt voor tijdschriften. Ik zie mij straks weer heerlijk zitten in de tuin met een paar tijdschriften. Lekker ontspannen!

3. Een uitstapje

Een dagje weg met het gezin of een bioscoop met Pat: supergezellig en weer een mooie herinnering. Dit soort cadeaus vallen dan ook altijd in de smaak. Zo boekt Pat ook altijd een nachtje weg voor onze trouwdag. We shoppen (meestal voor de kinderen, haha), eten lekker, wandelen en zijn na dat nachtje weer helemaal opgeladen. Herinneringen maken is altijd een goed idee.

Cadeaus uitpakken op mijn verjaardag

4. Een cadeaubon van mijn favoriete winkel

Dit cadeau is vooral heel praktisch, maar toch maak je mij er blij mee. Een bon voor het laten doen van mijn nagels, maar bijvoorbeeld ook van kledingwinkels waar ik graag kom. Allemaal even fijn. Zeker nu ik aan het afvallen ben, is dat een heel welkom cadeau, haha.

5. Iets leuks voor in huis

Een mooie bos (zijden) bloemen, een lekkere geurkaars, nieuwe plantjes, een mooie vaas of iets voor op je werkplek: als je iets vraagt voor in huis heb je daar heel lang plezier van. Tenminste, wel als je kiest voor bloemen die langer meegaan. Ik word altijd blij van nieuwe spulletjes, zeker nu het voorjaar wordt.

Ik zal Pat mijn lijstje even doorsturen voor Moederdag en zelf ga ik nog even nadenken voor mijn zus die binnenkort 50 wordt. Ze wil eigenlijk geen feestje of iets dergelijks, maar we laten het natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij gaan.

Wat zijn jouw all time favourite cadeaus? Klets mee in de comments hieronder!

 

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *