Home + Diary | Korte week, kabouterbos en we konden de nieuwe auto ophalen!

Diary | Korte week, kabouterbos en we konden de nieuwe auto ophalen!

Afgelopen week was best een spannende, want het was de eerste schoolweek op de nieuwe school van onze oudste. Drie dagen, dus prima om mee te beginnen. Het was natuurlijk een korte week vanwege Hemelvaart, we brachten een bezoekje aan het kabouterbos en konden we onze nieuwe auto ophalen! Kijken jullie weer mee naar onze week?

Maandag

Eindelijk weer eens op de fiets na mijn quarantaine, heerlijk! Patrick heeft vrij genomen vandaag zodat hij zelf onze oudste naar school kon brengen en ik breng op de fiets de kleine man weg. Daarna fiets ik richting mijn werk.

Zijn we weer!

Ik was alleen zo eigenwijs om deze sneakers aan te trekken. Balen 😢. Gelukkig zijn ze weer aardig wit.

We hebben hem even moeten missen, maar daar is de ‘brug staat weer open foto’ van de week!

We hadden voor Floris dit Toet Toet Cory Carson huis besteld en deze kwam vandaag binnen, hij is er zo blij mee! Je shopt hem nu heel goedkoop bij de Bol.com en hij is echt groot. Misschien al leuk om te bestellen voor een verjaardag of voor de feestdagen.

’s Avonds kijken Pat en ik De Verhulstjes.

Dinsdag

Pat is vandaag ook nog vrij. Komt goed uit, dan kunnen we meteen even alle bedden verschonen. Ik vind dit zo heerlijk!

Ik vind het allemaal nog wat druk om mij heen en kan mij na mijn coronabesmetting nog steeds moeilijk concentreren. Tussen de middag gaan we daarom even een blokje om, wat is de lucht mooi zo!

Deze picknickbox van Kleenex komt binnen voor een campagne op Instagram.

In de middag gaat Floris voor het eerst bij zijn vriendje in de straat spelen, hoe leuk is dat?! Na een uurtje komt hij helemaal enthousiast en blij terug.

Omdat het een korte week is en ik nog heel veel moet doen voor mijn werk, maak ik verder geen foto’s meer en ga ik nog wat langer door.

Woensdag

In de ochtend is het tijd om eerst wat foto’s te maken voor de Kleenex campagne, hoe leuk is deze foto?!

Het is mooi weer en nu Milan op een school zit met een ‘vijf gelijke delen rooster’ hebben we wat meer tijd. We fietsen daarom lekker naar de stad.

We hebben het één en ander nodig en besluiten spontaan een terrasje te pakken. Quality time samen, kijk hem nou genieten 🥰.

Voor Milan wacht ook een verrassing als hij thuis komt. Hij heeft nieuwe sneakers nodig en hij wilde voor komend schooljaar graag de schoolagenda van Snelle (te koop bij HEMA), maar hij was in een ander filiaal al uitverkocht. Ik besluit deze daarom alvast mee te nemen. Dan hebben we die maar in huis.

Daarna snel weer door naar de musical.

Donderdag

Hemelvaart! Patrick vindt het een geschikte dag om lekker uitgebreid te ontbijten met afbakbroodjes.

In Alphen aan den Rijn is een kabouterbos geopend en we rijden er al vroeg heen om drukte te vermijden. Het is niet groot, maar wel ontzettend leuk voor kleine kinderen. En gelukkig heeft Floris een lieve grote broer die wel even kabouters wilde kijken.

Tussen de middag pakken we een terrasje met zijn vieren, wel zo gezellig!

Vrijdag

Ik werk nog een ochtend en heb daarna de middag vrij. Ik vergeet foto’s te maken, maar we zitten ’s avonds wel klaar voor Ferry!

Zaterdag

We mogen onze nieuwe auto ophalen! De jongens wilden er samen wel mee op vakantie haha. Het is een automaat, dat is heel even wennen dacht ik, maar na twee rondjes ben ik daar al aan gewend. We zijn er ontzettend blij mee!

We gaan even toeren met de nieuwe auto en rijden naar mijn broer en schoonzus om hem te laten zien. We nemen meteen even een kijkje bij de dieren. De lammetjes groeien hard en zijn zo leuk. Ook de pony en ezel kwamen even kijken.

Een rondje door de polder met dit nummer. Ik vind dit echt een heerlijk fout zomernummer!

Zondag

Ik ben bijna door mijn voorraad vooruit geschreven  blogs door en moet weer even aan de bak. ’s Morgens sluit ik mij op op zolder om wat vooruit te schrijven.

In de middag doen we een rondje Intratuin, daarna rijden we weer naar huis. Milan vliegt gelijk weer naar buiten en wij rommelen lekker in huis.

Tip! Ik spotte deze ice packs voor €1,99 bij Intratuin. Als je deze inpakt met twee drankjes erbij, dan heb je een heel leuk cadeautje, ook voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar.

Dat was onze week! Hebben jullie ook zo genoten van deze korte week? Fijne nieuwe week gewenst!

liefs

 

 

 

EreadersEreaders

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie

  1. Christine
    17 mei 2021 / 05:31

    Wat fijn om je zo actief weer terug te zien en dat je zo goed hersteld bent! Goed blijven luisteren naar je lijf qua conditie en concentratie, dan komt ’t wel goed.. ik dacht vorige week dat je een grapje maakte over de auto, maar jullie hebben hem écht ingeruild! Gedurfd hoor zo’n rode uitvoering maar ook overstappen naar automaat.. exterieur én interieur dus een flinke verandering!
    Hier heeft gisteren Jonathan de eerste vaccinatie gehad vanwege z’n medische achtergrond, dus hij heeft de tweede al eind juni. Ik ben benieuwd wanneer die voor mij zal volgen (ik denk niet op tijd voor de vakantie eerlijk gezegd 😊, maar ook dat is allemaal de vraag óf we wel kunnen reizen).