Home + Videoland tip | De Verhulstjes!

Videoland tip | De Verhulstjes!

De laatste tijd weet ik even niet zo goed welke serie ik moet kijken (dus mocht je nog tips hebben…). Ik heb het idee dat ik alles al heb gezien wat ik leuk vind en wacht op nieuwe seizoenen. En toen las ik over ‘De Verhulstjes’, de reallife soap over Gert Verhulst en zijn gezin. Patrick en ik waren wel nieuwsgierig en besloten een aflevering te kijken. Als het niet leuk zou zijn, zouden we kijken naar wat anders. Dat bleek niet nodig, want na één aflevering zaten we er helemaal in. Zodra de jongens op bed lagen keken wij naar De Verhulstjes. We vinden het geweldige tv!

Waar gaat De Verhulstjes over?

De Verhulstjes geeft een inkijkje in het privéleven van Studio 100 baas Gert Verhulst en zijn gezin. Gert is getrouwd met Ellen (niet de moeder van kinderen Viktor en Marie) en kinderen Viktor en Marie. Marie werkt ook voor Studio 100 en is nu het nieuwe maatje van hond Samson en is daarmee in de voetsporen getreden van vader Gert. Tijdens haar werk bij Studio 100 heeft ze haar vriend Jef leren kennen en ook hem zien we zo en nu en dan in de serie.

Van Viktor is het mij nog niet helemaal duidelijk wat hij precies doet, maar hij duikt best vaak op in diverse tv programma’s, ook hier in Nederland. In ieder geval kan Viktor heel hard lachen om de grappen van zijn vader (en Gert blijkt dus echt heel erg grappig te zijn) en die van zichzelf. Dat lijkt heet akward, maar wij hebben er ook onwijs om moeten lachen. Het is eigenlijk heel erg leuke tv!

We volgen dit gezin en zien onder andere dat ze een nachtje gaan proefslapen in het nieuwe Plopsa hotel. Ook zien we hoe ze Kerst vierden, hoe Gert zijn oogleden laat corrigeren en welke grote rol de honden Marcel en Leo spelen in het gezin. Hond Marcel moet bijvoorbeeld iedere ochtend ‘gesondeerd‘ worden omdat hij zelf niet meer kan plassen.

Warm gezin

Wat opvalt is dat het echt een heel leuk en warm samengesteld gezin is. Ze doen enorm veel samen, hebben ontzettend veel humor en ze gunnen elkaar de wereld. Ik werd echt heel blij van deze serie en vind het jammer dat deze uit maar zes afleveringen bestaat.

Zoek je voor komend weekend nog een lekkere serie om te bingen dan is De Verhulstjes echt een aanrader!

liefs

 

 

 

Films en seriesFilms en series

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Jacobs Liesbeth
  14 mei 2021 / 08:22

  Dag Mariska,
  Even een bericht vanuit België. Ik kan je, volgens de media, al vertellen dat er nieuwe afleveringen zouden aankomen. Deze keer vanuit hun buitenverblijf in Frankrijk.

 2. Debby
  15 mei 2021 / 08:12

  Leuke tip :). Heb je the bold type al gezien? Daar heb ik me lekker mee geamuseerd 🙂

  • Marisca
   Auteur
   15 mei 2021 / 08:48

   Jaaaa, die was ook zo leuk! Heb ik ook al over geschreven, zo jammer dat deze is afgelopen.