Home + Diary | Kleine blikseminslag, lekke band en naar de Efteling

Diary | Kleine blikseminslag, lekke band en naar de Efteling

Deze week was weinig spannend. Ik was vooral druk met werk en maakte daardoor minder foto’s. Ook sloeg de bliksem in bij de buren, had Milan een lekke band (komt altijd op het verkeerde moment) en gingen we afgelopen zaterdag naar de Efteling. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Vandaag werk ik weer een dag thuis en dit is de enige foto die ik maak (sorry, maar ik maak het later deze week goed). De jongens zijn naar school en ik start met een bak verse aardbeien uit de tuin. Het is een drukke dag. ’s Middags komt er nog een vriendje van Milan spelen en terwijl de jongens lekker spelen werk ik gewoon door.

Dinsdag

Ik ben vandaag de hele dag op kantoor en maak geen foto’s. Deze maak ik pas ’s avonds wanneer ik Floris de fles geef op de bank. We werken, zijn veel buiten en foto’s maken schiet erbij in deze dagen.

Woensdag

Floris en ik brengen Milan naar school en daarna ga ik thuis aan de slag. Ik maak een pan verse soep, maak het één en ander schoon en ben aan het werk voor de blog.

Ondertussen wordt er hard gewerkt in de straat. Er wordt glasvezel aangelegd. Wat werken die mannen hard in de hitte.

Foto’s maken in de tuin voor de blog over Mama’s Musthaves.

Nadat we Milan uit school hebben opgehaald, gaan we snel lunchen. Dit is mijn lunch, lekker fris!

De jongens en ik halen mijn moeder op en rijden naar Schoonhoven. Daar shop ik wat items bij deze fijne winkel. Hier verkopen ze Only Carmakoma en wat word je er fijn geholpen!

Even langs Pand 96 waar ik deze te gekke vlaggetjes voor onder de overkapping shop. Deze zijn gemaakt van vintage stoffen.

En ik sta ’s avonds weer op de parkeerplaats bij het zwembad. Lekker in de zon, maar wat is het warm. Gelukkig staat er wat wind…

Donderdag

Een collega wil graag twee ijslepels voor een cadeautje voor de juffen. Ik app haar deze foto zodat ze kleuren kan kiezen. Het worden een paarse en een roze.

Patrick is vrij dus de ochtend verloopt wat rustiger omdat we de taken kunnen verdelen. We kunnen nog heel even buiten zitten voor we naar school en naar kantoor gaan.

Deze foto krijg ik van de peuterspeelzaal. Er wordt lekker met water gespeeld. Floris is jongetje bovenaan de foto.

Floris vindt mijn haarband wel erg leuk en ik moet zeggen, het staat hem goed haha. Ik maak snel deze foto’s.

Ook maak ik ’s avonds deze foto voor het juffenbedankje met de weekplanners van Wibra.

Vrijdag

We lopen naar de schuur om de fietsen te pakken en het blijkt dat Milan een lekke band heeft. Shit, ik moet de hele dag werken en heb het druk. Geen idee hoe ik dit ga doen, maar we regelen het wel weer. Hij springt in de bakfiets, ik breng beide jongens weg en ga eerst aan de slag voor mijn werk.

Ik overleg met mijn manager of het oké is dat ik even snel heen en weer rijd naar de fietsenmaker. Dat was oké en dus propte zijn fiets in de bakfiets (vraag me niet hoe) en fietste zo naar de fietsenmaker die gelukkig om de hoek zit.

Milan uit school halen en ik nam voor de zekerheid een flesje water mee. Gelukkig maar, want Floris had flink dorst.

’s Avonds gaan we naar het ziekenhuis, want opa is geopereerd. Hij heeft een kamer voor zichzelf dus we mogen met zijn drieën komen.

’s Avonds begint het flink te onweren en slaat de bliksem in bij de buren een paar huizen verderop. Bij andere buren is de stroom uitgevallen en bij ons zijn twee lampen kapot. De klap was zo enorm hard, dat we allemaal flink schrokken. Gelukkig is de schade beperkt gebleven. Gezien de knal had het veel erger kunnen zijn.

Zaterdag

We gaan vandaag naar de Efteling! Het verslag hiervan heb je gisteren al kunnen lezen.

’s Avonds vieren we de verjaardag van mijn broer. Hij heeft op zijn terrein (klinkt wel heel decadent, maar weet niet hoe ik het anders kan omschrijven) een grote schuur met een bar. Mijn neefje heeft wat vrienden uitgenodigd en Milan vindt het allemaal wel heel gezellig en interessant. Floris zit achter die  bar te Netflixen 😂.

Zondag

De ochtenden beginnen heel schattig. Een half uur later is het lang niet meer zo gezellig haha.

Hard aan de slag voor de lijst met 42 gratis en low budget uitjes van 2020. Ik werk een deel uit en Patrick verzamelt alle adressen zet ze in de blog. Goed team zo!

Dit was onze week, hoe was die van jullie? Wij gaan komende zondag iets leuks doen, wat dat is lees je in de volgende diary.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *