Home + Bedankje voor de juf met de budget weekplanner van Wibra

Bedankje voor de juf met de budget weekplanner van Wibra

Het is de tijd van de cadeautjes voor de juf of meester en dat vind ik alleen maar leuk! Vorige week maakte ik er één met zakjes basismix voor ijs van Dr. Oetker. Dit keer eentje waarbij de juf in dit geval niets klaar hoeft te maken. Bij Wibra vond ik namelijk superleuke weekplanners waarmee ik een cadeautje maakte. Ook maakte ik een nieuwe versie van het ‘aju paraplu’ kaartje. De vakantie komt eraan dus het is tijd om leuke dingen te plannen!

De weekplanner van Wibra

Wibra verkoopt nu superleuke weekplanners voor maar €1,49 per blok. Ik weet niet precies hoeveel blaadjes een blok bevat, maar ik schat minimaal 30. Dat is nog eens een leuk koopje! Ook kocht ik gekleurde parapluutjes bij Wibra. Deze zijn er in twee maken. De kleintjes kosten een euro per zakje, de grote €1,49. De Kraft kaartjes vind je er ook, net als washi tape, het rood/witte trouw en cellofaan cadeaupapier.

De stempels heb ik al heel wat jaren en de houten scrabble letters had ik eerder al bij Action gekocht.

Aju paraplu kaartje

Met het blanco kraft kaartje en het parapluutje kunt je heel eenvoudig een persoonlijke kaart maken. Op de voorkant stempelde ik de tekst ‘Aju Paraplu’ en plakte ik de paraplu vast met washi tape.

Maar het kaartje en de weekplanner samen staat leuk, maar ik miste de verbinding, want waarom zou je een weekplanner cadeau geven? Daarom stempelde ik de volgende tekst in het kaartje:

Tadaa, daar is de verbinding en opeens vond ik het cadeautje kloppen ?. Je kunt ernaast nog een persoonlijke boodschap en afzender op kwijt.

Vervolgens pak je het cadeautje in met cellofaan. Op de voorkant plakte ik de houten scrabble letters. Je kunt de naam van de juf (of meester natuurlijk) ook op de voorkant plakken. Dat is vooral handig wanneer er twee juffen of meesters zijn en je voor ieder van hen een persoonlijke boodschap in het kaartje wilt schrijven.

Om het cadeautje feestelijk in te pakken, bond ik er een touwtje omheen. Vrolijk, praktisch, zo klaar, budgetproof én coronaproof. Wat willen we nog meer haha.

Ik vind dit echt een heel erg leuk cadeautje geworden en bedacht mij net dat je hem ook in kunt pakken voor een vriendin. Je zou dan het volgende op een kaartje (zonder het parapluutje natuurlijk) kunnen schrijven: ’tijd om weer eens een koffie/film/shopping date (of wat dan ook) te plannen’.

Ik ben echt gek op die kleine cadeautjes en zou van alles met de weekplanners kunnen verzinnen. Wat vind jij van dit cadeautje met de weekplanner? Laat het me weten in de comments hieronder.

Nog een leuk ideetje

Ik ben natuurlijk niet de enige blogger die schrijft over juffenbedankjes en leuke ideetjes verzint. Collega blogger Joyce van Joyce from Joyce publiceerde dit leuke en low budget idee. Laat je inspireren!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 23 juni 2020 / 06:41

  Weer een leuke tip! Al zoveel ideetjes opgedaan via jouw blog voor bedankjes.

 2. 23 juni 2020 / 08:18

  Wat een super leuk idee! Ik baal soms zo dat we hier geen Wibra hebben!

 3. Helma
  26 juni 2020 / 07:39

  Heel gaaf! Ga straks gelijk Wibra in. Dank je.
  Het regenboogbord is ook leuk. Waar komt die vandaan?