Home + Diary | Kindertandarts, feestjes en Duinrell!

Diary | Kindertandarts, feestjes en Duinrell!

Goedemorgen! Dit was een ontzettend drukke week. Drie keer knipperen met je ogen en hij was weer voorbij. Zo ging ik met Floris naar de kindertandarts, gingen we naar de 112-dag in Gouda. Had ik zaterdag twee feestjes én we gingen afgelopen zondag nog naar Duinrell. Bomvol dus! Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Een klein voetje van Floris welke inmiddels ook niet meer zo heel klein is. We kunnen even moeilijk uit bed komen vandaag.

Je kind spaart plaatjes en jij houdt er een hele administratie voor bij, haha. Volgens mij herkennen meer ouders dit.

Dinsdag

Vandaag werk ik de hele dag thuis in plaats van alleen de middag, want ik moet aan het einde van de dag met Floris naar de kindertandarts. Maar voor het zo ver is, eerst een kop koffie en hard aan de slag.

Ik haal Floris op van school en samen gaan we naar de tandarts omdat hij een kies heeft die waarschijnlijk getrokken moet worden. In de wachtkamer kijkt hij in ieder geval zijn ogen uit. De tandarts is erg aardig en over twee weken gaat zijn kies eruit.

Deze liep binnen over de vloer en hebben we maar lekker buiten gezet.

Woensdag

Het is 1.15 uur en Floris komt bibberend naast ons liggen. We krijgen hem niet rustig en hoewel hij het erg koud heeft, heeft hij wel koorts. Na zo’n drie kwartier bellen we de HAP die live meekijkt met een videoverbinding. We hoeven er niet heen gelukkig, maar moeten hem een paracetamol geven en het nog even aankijken. Uiteindelijk slapen we weer rond een uur of drie, maar maakt hij verder wel een goede nacht.

Ik heb mijn twijfels, maar Floris wil perse naar school. Ik laat hem maar gaan en ga toch nog even naar kantoor. Mocht school bellen, ben ik zo weer thuis om hem op te halen. Dat gebeurt vooralsnog niet, dus ik fiets even lekker door de stad naar huis. Nadat ik Floris op de gewone tijd ophaal, kijken we nog een stukje Ajax-Feyenoord. Met uiteraard een mooi resultaat voor Feyenoord 🙂

En nu even helemaal niets behalve genieten van de zon, elkaar en bellen blazen. Hij is gelukkig weer opgeknapt!

Donderdag

Ik ben een dag vrij, want dat was echt even nodig. Toch gun ik mijzelf weer geen rust, want er moet nog van alles worden gedaan. Zo haal ik het onkruid van de oprit, bak ik weer eens een bananenbrood en shop ik alvast wat Coolblue bonnen voor Milan die hij krijgt voor Sinterklaas.

Er komt een vriendje van Floris spelen dus we zetten wat lekkers op tafel.

Vrijdag

Munt-en gemberthee, het is even nodig haha.

Als ik thuis kom van kantoor, staat er een mooi bosje bloemen op mij te wachten van Floris. Helemaal zelf geplukt en hij is er zo trots op.

Zaterdag

Van de zwemles even door naar huis voor de lunch om vervolgens weer door te gaan naar de 112-dag in Gouda. Superleuk opgezet en een klein mannetje dat zo enorm geniet.

Vervolgens rijden we naar huis en kunnen we eindelijk even zitten. Niet voor lang, want we hebben een feestje: mijn neefje Rick is 25 geworden! We blijven daar eten en ondertussen vermaken alle kinderen zich op de trampoline. Al moet nichtje Maud het wel ontgelden 😉

Na de verjaardag van Rick zet ik de mannen thuis af en rijd ik vervolgens door naar Zoetermeer voor een game night bij Patty die ze heeft georganiseerd voor haar verjaardag. Supergezellig en wat hebben we gelachen. Moe, maar voldaan stap ik weer in de auto naar huis. Pat en Milan hebben op mij gewacht, zo lief!

Zondag

Nog een leuke dag, want vandaag gaan we naar Duinrell! We hebben het zo onwijs getroffen met het weer. Het uitgebreide verslag volgt nog, maar we hebben in ieder geval een topdag gehad.

Hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad. Komende week vieren we het kinderfeestje van Floris. Dat zien jullie volgende week, maak er in ieder geval weer een mooie week van!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *