Home + Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #8 | Bounce Valley Delft

Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #8 | Bounce Valley Delft

Op een snikhete zondag een paar weken geleden, zochten wij de verkoeling op bij het onlangs verbouwde Bounce Valley Delft. En hoewel het daar best warm was, was het alsnog een stuk koeler dan buiten en hebben we ons er erg goed vermaakt. Dit was voor ons de tweede keer bij een Bounce Valley locatie. Hoe we dit bezoek hebben ervaren lees je in deel 8 alweer van de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test!

Binnenkomst

BoJe rijdt gemakkelijk naar Bounce Valley Delft toe. Parkeren kan gratis voor de deur. De vorige Bounce Valley die we bezochten, was bij binnenkomst al vrij donker. Dat is helemaal niet erg en past ook wel bij de setting. Daarom hadden we dat bij deze locatie ook verwacht. Niets was echter minder waar, want we kwamen binnen in een enorm ruime en lichte ruimte waar voldoende tafels en stoelen stonden.

Hier konden we meteen een tafel uitzoeken. Om te jumpen en te spelen loop je vervolgens een andere ruimte in.

Jumpen maar!

De ruimte waar je kan jumpen ziet er super uitnodigend uit en is eigenlijk één groot springkussen. Wil je je tas en telefoon opbergen voor je gaat springen en klimmen, dan kun je je spullen gratis in één van de kluisjes kwijt. Bounce Valley Delft loopt in een soort ‘L’ vorm en er is van alles te zien en te doen. We zijn er inmiddels achter dat je er ook heel goed verstoppertje kan spelen 😉

Niet alleen de jongens vonden het erg leuk, dat gold ook voor Pat en mij. We hebben ons helemaal suf geklommen en geklauterd, haha.

Eten en drinken

Het eten en drinken in Bounce Valley is wat je ervan kan verwachten: gewoon prima eten en voor ieder wel wat wils. Van een iets meer vullende snack/lunch als een tosti of pizza tot een lekker tussendoortje. Wat wij heel fijn vonden, was dat we onze bekers konden blijven vullen met limonade. Je kon telkens kiezen uit drie smaken en dat is heel fijn wanneer je dorst hebt van dat vele springen.

Samengevat: dit vinden we fijn aan Bounce Valley Delft

Hieronder een opsomming van wat ons het meest opviel en wat we fijn en leuk vonden aan Bounce Valley Delft:

 • Ruim en licht restaurant gedeelte
 • Gratis kluisjes voor waardevolle spullen
 • Ruime opzet waardoor je er lekker kan spelen, ook wanneer het druk is of je er zelf met een grotere groep bent (bijvoorbeeld voor een kinderfeestje)
 • Bounce Valley is geschikt voor alle doelgroepen. Zo vonden Milan en Floris het erg leuk, maar wij ook 😉
 • Gratis parkeren
 • Vriendelijk personeel

We hebben ons er heel goed vermaakt en onwijs gelachen met zijn vieren. Wat ons betreft is Bounce Valley Delft een heel leuk uitje met kinderen van verschillende leeftijden. En klim vooral zelf mee!

Praktische informatie

 • Adres: Kleveringweg 5, 2616 LZ Delft
 • Parkeren: gratis op het parkeerterrein voor de deur.
 • Entree: een uur jumpen kost door de week €9,95 en in de weekenden en vakanties €12,95. Wil je twee uur jumpen dan kost dat door de week €15,95 en in de weekenden en vakanties €18,95. Wil je als volwassene mee jumpen? Dat kan! Voor een uurtje betaal je dan €3,95 per  begeleider en voor twee uur €5,95. Tot slot is er nog mini bounce voor de kleintjes jonger dan 5 jaar. Voor een uur betaal je per kind dan €9,95 en voor twee uur €15,95. Begeleiders voor de Mini Bounce mogen gratis mee.
 • Openingstijden:

  maandagGesloten
  dinsdagGesloten
  woensdag10:00 – 18:00 uur
  donderdag10:00 – 18:00 uur
  vrijdag10.00 – 21.00 uur
  zaterdag10.00 – 21.00 uur
  zondag10:00 – 18:00 uur

In schoolvakanties zijn de openingstijden ruimer. 

ben jij weleens bij Bounce Valley Delft geweest? Zo ja, wat vond je ervan?

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *