Home + Diary | Jarige jongens, nieuwe iPhone, blessure en auto-event

Diary | Jarige jongens, nieuwe iPhone, blessure en auto-event

Afgelopen week vierden we drie dagen feest. Vorige week zondag de vierden we de verjaardagen van de jongens, maandag was Floris jarig en dinsdag Milan. De jongens hebben drie heerlijke dagen gehad en wij dus ook! Ook mocht Floris voor het eerst de uitnodigingen voor zijn kinderfeestje uitdelen, kocht ik een nieuwe telefoon, liep Milan bij Krav Maga een blessure op waardoor hij afgelopen weekend geen examen mocht en gingen we naar een auto-event. Zo dat was een lange zin ?. Kijken jullie weer gezellig mee naar onze week?

Maandag

Hieperdepiep Hoera, Floris is vandaag 5 jaar geworden! Hij keek zo uit naar deze dag. We hebben het afgelopen weekend al gevierd, maar vandaag mag hij op school trakteren. Feest!

De juf stuurde deze vrolijke foto’s door. Hij is zo jarig vandaag ?.

Pat en ik zijn deze middag vrij en Floris en Milan gaan met Patrick wat shoppen met gekregen cadeaubonnen. Floris kocht accessoires voor zijn nieuwe Gabby’s Poppenhuis.

Als Floris moe, maar voldaan op bed ligt en Milan op zijn kamer nog YouTube kijkt, kijk ik naar de allerlaatste aflevering van Chesapeake Shores. Ik ga het missen!

Dinsdag

En vandaag is onze lieve Milan jarig! 12 jaar alweer, waar blijft de tijd? Vandaag is het zijn beurt om te trakteren op school.

En Floris mag de uitnodigingen voor zijn eerste kinderfeestje uitdelen. Dat vindt ‘ie fantastisch zoals je ziet. Voor Milan willen we aan de het einde van het schooljaar iets organiseren omdat hij dan afscheid neemt.

Pat en ik zijn ook deze middag thuis en Pat bakt pannenkoeken. Deze rand lijkt heel donker, maar dat viel reuze mee. Ze waren heerlijk!

’s Avonds lees ik nog wat in mijn boek. Na vier dagen feest en visite zitten de verjaardagen er nu echt op.

Woensdag

Mijn to-lijstjes voor vandaag voor mijn werk en Mamablogger.

In de ochtend krijg ik nog even bezoek, daarna doe ik nog wat boodschappen en eenmaal thuis is het tijd voor de was en ik stofzuig en dweil alle verdiepingen. Moet ook gebeuren en ik vind het heerlijk haha.

Naar huis met alleen een rugzak, want Floris speelt bij een vriendinnetje. Hij heeft de smaak te pakken, zo leuk voor hem!

Donderdag

Boekenmarkt op school om de Kinderboekenweek af te sluiten. Dit is de buit van Floris.

Vrijdag

De jongens hebben al een studiedag, maar wij moeten werken. Gelukkig mogen ze weer naar opa en oma.

 

Op mijn werk hebben we de allerlekkerste latte’s. Kijk nou even naar dit melkschuim ?.

Na een drukke dag fiets ik weer naar mijn ouders om daar te eten en de jongens op te halen. Pat staat helaas in de file dus gaat het niet redden. Ik neem eten voor hem mee naar huis, wat een luxe!

Mijn nieuwe iPhone is binnen! Wij kopen de toestellen het liefst los omdat je anders een BKR registratie krijgt. In januari kocht Pat al een nieuwe en nu kon ik via een regeling op mijn werk voordelig een nieuwe kopen. Zo krijg ik een fiscaal voordeel waardoor de iPhone wat goedkoper is. Heel fijn!

Milan heeft zijn laatste Krav Maga training voor hij morgen examen mag doen, maar tijdens de training valt hij naar achteren. Hij valt hierbij op zijn pols en heeft ontzettend veel pijn. het is niet gebroken, maar waarschijnlijk wel flink gekneusd. We koelen het en hij gaat met een paracetamol naar bed. Het lijkt wat beter te gaan.

Zaterdag

Zijn pols en arm blijven dik en ik bel toch maar even naar de HAP om te overleggen. We mogen langskomen, maar omdat ze er niets verontrustends in horen is het advies het toch nog even aan te kijken. We doen rustig aan, maar wat is het sneu dat hij vandaag geen examen kan doen. Uiteindelijk horen we van de trainer dat hij die volgende week zondag in mag halen. Zo fijn voor hem!

We besluiten even de stad in te gaan, want ik heb nog een glasplaatje nodig voor over mijn nieuwe telefoon. Het is Zotte Zaterdag in Gouda en gezellig druk.

Met dit ventje is het altijd Zotte Zaterdag ?.

Milan heeft ondertussen mijn vorige iPhone gekregen dus deze komt te koop en wordt diezelfde middag nog verkocht. De rest van de dag blijven we lekker thuis en kan Milan zijn pols laten rusten. We koelen hem nog en proberen de pols een beetje hoog te houden.

Zondag

In alle vroegte al aan het werk voor Mamablogger, omdat we vandaag op tijd weggaan.

We gaan namelijk naar een auto-event in Ahoy Rotterdam: 100% Auto Live. Voor Milan fantastisch om te carspotten. Verder zet hij zijn naam in een velg en brengen we een bezoek aan de Max Verstappen fanshop. Leuk om wat spullen van Max te zien en er te kijken, maar het is ook wel enorm duur. Dat vind ik sommige dingen dan ook niet waard. Voor Milan was het echter weer top ondanks dat hij nog steeds last heeft van zijn pols.

Dit was onze drukke week. Komende week is het hier herfstvakantie en zijn Patrick en ik vanaf woensdag ook vrij. Er staan dan heel wat leuke dingen op de planning waar we erg naar uitkijken. Dat zie je allemaal volgende week weer. Fijne week gewenst!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Debora
  24 oktober 2022 / 06:58

  Goedemorgen, vind het leuk om te lezen wat jullie allemaal ondernemen met het gezin. Maar nu van mij de vraag hoe kom je aan al de inspiratie, hoe weet je waar je moet zijn… de autobeurs wist ik maar vond ik te duur met entree. Mijn zoons hebben 2 dagen buiten ahoy autoos staan spotten.

  • Marisca
   Auteur
   24 oktober 2022 / 07:18

   Goedemorgen Debora,

   Dank voor je reactie en wat leuk dat je meeleest! Welke inspiratie bedoel je precies? Voor het carspotten? Milan volgt veel specifieke accounts waardoor we weten wanneer er ritten en events zijn. Ik heb weleens een verzamelblog gemaakt van deze accounts: https://mamablogger.nl/carspotter-in-huis-zo-vind-je-alle-events-en-ritten-waar-je-heen-kunt/ Je zoons kunnen deze volgen op Insta (of jijzelf) en dan vind je regelmatig informatie.

   Wat betreft de Ahoy gisteren, het was niet heel vernieuwend of anders dan wat we hebben gezien bij andere auto-events. Zelf vinden we de events in Assen veel leuker. Voor het gevoel krijg je daar meer waar voor je geld, want de entreeprijzen zijn inderdaad niet laag.

   • Debora
    28 oktober 2022 / 07:37

    Goedemorgen, en bedankt voor je reactie. Ik bedoel de uitjes over het algemeen. Nu word het vandaag een mooie dag en zou graag buiten zijn met het gezin. Maar de standaard dingen zoals het park of scheveningen die hebben we nu wel gezien. Ben overigens van de wek naar een zorgboerderij vlakbij huis geweest waar je appels en peren kon plukken. Nou echt superleuk om dat met de jongens te doen.

    Fijne dag!

 2. Nancy
  24 oktober 2022 / 15:16

  Ohhhh ik heb zo zitten huilen bij de laatste aflevering van Chesapeake Shores :-). Vind het zo jammer, dat het klaar is, maar wat een fijne einde! Hopelijk maken ze ooit een comeback. Op naar de kerstfilms met deze acteurs.