Home + Vakantietip | Recreatie- en bungalowpark De Leistert

Vakantietip | Recreatie- en bungalowpark De Leistert

Terwijl ik dit typ is de herfstvakantie in onze regio net begonnen. En hoewel we deze vakantie niet op vakantie gaan, zijn we al wel aan het nadenken over komende vakanties. Gaan we bijvoorbeeld nog weg in de voorjaarsvakantie, wanneer willen we vrij in de zomer en kunnen we dat regelen op ons werk? Waar ik vroeger niet zo’n reiziger was, is dat nu heel anders en kijk ik er enorm naar uit om nieuwe plekken te ontdekken in binnen- en buitenland. Er is zo ontzettend veel leuks en voor het weer hoef je ook niet perse naar het buitenland, want hier was het afgelopen zomer net zo warm als in de Zuid-Europese landen. Misschien zijn jullie, net als wij, ook al aan het nadenken over de komende vakanties of een heerlijk weekend weg. In dat geval heb ik een superleuke tip voor jullie: Recreatie- en bungalowpark De Leistert in Limburg.

Een bungalowpark in Nederland

Als je Googelt op ‘bungalowpark Nederland‘ vind je talloze opties. Heel fijn, want dat betekent dat er heel veel keus is en er dus heel veel leuks te doen is in eigen land, maar vaak zie je door de bomen ook het bos niet meer. Ik begin dan met rondvragen in mijn omgeving en ik sla tips op. Bijvoorbeeld via Instagram. Als we dan concreet gaan zoeken, checken we die tips en gaan we eens kijken wat onze nieuwe bestemming wordt. Dit keer hoop ik jullie een goede tip te geven. Een tip die ik zelf ook geregeld krijg: De Leistert in Limburg. Zelf zijn we de laatste jaren een beetje verliefd geworden op Limburg en eenmaal daar voelt het echt als vakantie. Alsof je in het buitenland bent en dat in – voor ons – twee uurtjes rijden.

De Leistert is een bekend park waar je kunt kamperen, maar waar je ook kunt genieten van de luxe van een bungalow. Daarnaast heeft De Leistert het grootste aanbod faciliteiten van Nederland. Denk hierbij aan een buiten golfslagbad, een subtropisch zwembad, een waterspeeltuin, een strand, een grote binnenspeeltuin (erg gaaf!), hyperbowling en nog veel meer. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen. Tussen onze jongens zit een leeftijdsverschil van zeven jaar (we hebben een kleuter en een tiener) en dan is het soms wat lastiger om een plek te zoeken waar voor beide jongens genoeg te doen is. Daar hoef je bij De Leistert dus niet bang voor te zijn.

Wat we verder heel fijn vinden is wanneer we ons zowel binnen als buiten kunnen vermaken. De zomers worden steeds warmer, maar het is en blijft Nederland dus we moeten altijd rekening houden met regen. Gelukkig is er ook dan nog genoeg te doen met de kinderen.

Een (lang) weekend weg

Natuurlijk hoef je niet te wachten tot de zomervakantie om er lekker op uit te trekken met het gezin. Zo zijn campings open met Pasen, tijdens het lange Hemelvaartweekend en vaak hebben scholen nog geplande studiedagen rondom dit soort dagen waardoor het weekend nog langer wordt. Ook dat zijn heerlijke momenten om er op uit te trekken.

Zoals gezegd beschikt De Leistert over verschillende accommodaties. Als je van kamperen houdt, kun je je hart ophalen, maar er zijn ook luxe safaritenten (aanrader en dan heb je het beste van beide werelden) en prachtige huizen zoals luxe bungalows, vakantieboerderijen en lodges. Als je geen kampeerder bent zoals wij hoef je dus geen comfort in te leveren om het campinggevoel te ervaren en met het gezin te genieten van alle faciliteiten die een plek als deze biedt.

Heerlijk toch om alweer uit te kijken naar dit soort leuke dingen? Zijn jullie al bezig met het maken van vakantieplannen? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *