Home + Carspotter in huis? Zo vind je alle events en ritten waar je heen kunt!

Carspotter in huis? Zo vind je alle events en ritten waar je heen kunt!

Carspotten is helemaal hip en een wereld op zich. Daar kwamen we al snel achter toen onze oudste zoon begon met carspotten. Toch is het ook wel weer leuk en is het voor hem een heel leuke hobby. We gaan daarom ook regelmatig naar events. Soms is dat een korte rit waar we even zijn en waar hij lekker veel foto’s kan maken en de andere keer is het een heel groot event waar we een heel weekend van maken. Als ik dit laat zien op Insta, krijg ik weleens de vraag hoe we dan weten wanneer dit soort ritten en events plaatsvinden. Een goede vraag waarop ik dan steevast antwoordde dat onze zoon bepaalde accounts volgt op Instagram en zo weet wanneer wat is. Samen met hem heb ik nu een overzicht gemaakt van 20 accounts die waardevol zijn om te volgen zodat jouw carspotter ook supercars kan spotten!

Overzicht van Instagram accounts gerelateerd aan Supercars

Samen met onze oudste zocht ik 20 Instagramaccounts uit die interessant zijn voor een carspotter. Ik ken ze niet allemaal, maar hier wordt bijvoorbeeld op gedeeld wanneer er een rit of events is. Ze staan in alfabetische volgorde en degenen die dik gedrukt staan vinden wij het meest waardevol.

 1. 100% Auto Live
 2. Absolute Motors
 3. Bimmerpapa
 4. Boring Drive (een initiatief van o.a. YouTuber Boaz. Deze is vaak gratis te bezoeken)
 5. CCrally
 6. Day One World of Cars (te gekke events waaronder op het TT Circuit in Assen en Jaarbeurs Utrecht. Een idee van JayJay Boske en DJ La Fuente, op deze events zie je ook veel influencers en BN-ers)
 7. Day Drive
 8. Even Rijden (verzorgen ook kinderfeestjes!)
 9. Gräper automotive (autodealer in het luxe segment. Deze vind je vlakbij ons huis en er is vaak een hoop moois te zien. Voor de jonge aarspotters staat er zelfs een picknicktafel waaraan ze kunnen zitten. En met een beetje geluk spot je er ook een BN-er en influencer)
 10. GTRLeslie
 11. Kids and Cars
 12. Mclarentwins (deze familie heeft inmiddels maar liefst drie McLarens en delen ook petjes uit aan kinderen, heel leuk!)
 13. ProudPerformante
 14. ProudWheels (app waar je alle events kunt zien)
 15. RS6Beast
 16. Streetgasm

16. Supercar Madness (ook deze organiseert toffe events waaronder ook op het TT Circuit in Assen)
17. Supercars United
18. Supercarsociety__
19. Supercarsundaynl
20. Superfast Drivers Club

Tip: bezoek je een event op het TT Circuit in Assen? Dan is Hotel Assen een echte aanrader om te verblijven. Veel deelnemers van de events logeren daar en dat betekent dat de auto’s dan ook daar op het parkeerterrein staan.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan dit overzicht. Mocht je zelf nog leuke tips hebben horen wij ze ook graag.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *