Home + Diary | Heel veel zon en heel erg toe aan vakantie…

Diary | Heel veel zon en heel erg toe aan vakantie…

Jeetje, er komt maar geen einde aan dit mooie weer en ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft, want ik heb pas vanaf 6 augustus vakantie. Kortom, ik moet nog twee weken werken en ik ben zo toe aan vakantie. Ik ben op, kapot, moe, en heb behoefte aan rust. Maar goed, we bikkelen nog twee weken door en gaan daarna keihard genieten. Hopelijk nog met zon, maar de afgelopen weken (en de komende twee weken volgens de voorspellingen) hebben we al in de pocket. Dit was Milans eerste week van de vakantie en die begon goed! Kijk je mee?

Maandag

Milans eerste vakantiedag en wij zijn nog niet vrij dus dat betekende dat beide jongens een dagje naar opa en oma gingen.

En ze hadden er zin in! Floris vond het wel gezellig dat zijn broer erbij was en “riep” hem de hele tijd. Ik bleef nog heel even en pakte daarna de fiets naar mijn werk. Voor mij was het tijd voor een nieuwe werkweek!

Nadat ik om 17.00 uur klaar ben fiets ik eerst naar mijn ouders om mijn fiets daar alvast neer te zetten. Pat heeft de jongens al opgehaald en ik breng ze morgenochtend met de buggy weer daarheen. Dan is het handig als mijn fiets er alvast staat. Hierna loop ik een paar minuutjes naar huis.

Thuis ligt dit fantastische pakket voor Milan klaar. Het is er nog veel te warm voor, maar hoe cool is dit setje van Quapi? Perfect voor het nieuwe schooljaar en lekker kleurrijk in de herfst. Binnenkort zien jullie hoe dit staat en vertel ik alles over de nieuwe collectie.

Dinsdag

Goedemorgen! Wij zijn weer vroeg wakker, want ik moet weer naar kantoor en dat betekent dat de jongens nog lekker een dagje naar opa en oma mogen. Floris is vandaag precies 9 maanden, wat gaat het toch hard. Het was natuurlijk ook weer tijd voor de maandelijkse update.

We lopen naar opa en oma toe en genieten van de kleine wandeling. Dit fijne terras nog geen 50 meter van ons huis, heerlijk hè?

Daarna laat Milan mij vol trots zijn sapjesbar zien die hij de dag ervoor bij opa en oma heeft gemaakt. Lees vooral even de tekst, zo ontzettend leuk! Milan is trouwens heel vindingrijk en ik denk dat er wel een echte ondernemer in hem schuilt. Hij is ook een goede handelaar. Wat hij ooit gaat doen weten we natuurlijk niet, maar het zou mij niets verbazen als hij iets voor zichzelf zou beginnen.

Woensdag

Woensdag was ik vrij en wat een heerlijke dag hebben we gehad! De ochtend begon in De Chocoladefabriek, met het terras wat ik eerder op de foto hierboven liet zien en wat bij ons om de hoek is. Dit is de bieb met hele gave werkplekken en een fantastische plek om er te eten en koffie te drinken. Ik had hier met vriendinnetje Chantal en haar twee zoontjes afgesproken. Haar oudste en Milan hebben heerlijk gespeeld en zochten boeken uit voor de vakantie terwijl Floris en haar jongste lekker bij ons bleven terwijl wij bijkletsten.

Terwijl we daar zaten kwam Patrick er ook bij, want die was vroeg uit zijn werk omdat we die middag naar het Stokke X Prénatal event zouden gaan.

We hebben er een fantastische middag gehad en ik schreef er afgelopen week al een uitgebreid verslag van.

Donderdag

Ik werk ’s morgens overal mijn profielfoto bij verander de oude in deze foto van het event in Zandvoort. Ik ben zo blij met deze vrolijke, zomerse foto. Geen zorgen, alleen maar keihard genieten. Daar staat deze foto voor. Ik ben hier zo ontzettend gelukkig! Kan ook niet anders met die twee kanjers naast mij en de kanjer die deze foto maakte (Patrick natuurlijk).

Daarna fiets ik snel naar mijn werk, want ik moet om 8.00 uur beginnen. Patrick is vrij en die is lekker in de weer met de kinderen. De buurvrouw zet een bad op en de buurjongetjes, Milan en het buurmeisje spelen er de hele middag, zo gezellig!

Aan het einde van de middag wordt Milan opgehaald door nichtje Maud, want Milan gaat bij mijn zus pannenkoeken eten. Pat heeft geen zin om te koken en appt wat ik wil van Thuisbezorgd. Ik ga voor een lekkere spaghetti met champignons.

Ook komt dit pakketje nog binnen van Little Rockstar. Voor Milan een toffe pet en voor Floris een trui voor zijn eerste verjaardag. Binnenkort ga je deze terug zien 😉

Vrijdag

Ik vergeet deze dag foto’s te maken, maar dat is ook niet zo gek, want ik werk van 8.00 tot 17.00 uur.

De dvd van Milans musical is de avond ervoor binnen gekomen en Milan wil ’s morgen meteen kijken, het is zo leuk om weer terug te kijken!

Ik kijk een stukje mee en ga daarna weer aan het werk. Pat is thuis en er komen twee vriendjes van Milan spelen. Het is dus weer gezellig in de tuin. Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar het is niet anders.

Pat besluit dat we een lekker kippensoepje eten en ik ben blij, want ik had echt geen trek in aardappels bijvoorbeeld.

Zaterdag

Weekend! We doen het ’s morgens rustig aan en ik werk aan de blog. Vooruit werken lukt mij momenteel echt niet, maar er staat wel iedere dag een artikel online en zelfs met dit warme weer heb ik mijn eigen record aan bezoekersaantallen per maand al verbroken. Mamablogger gaat nu richting de 40.000 unieke bezoekers per maand! Heel erg gaaf!

Ook wil ik naar het graf van mijn vader, want ik vrees met grote vrezen voor de planten en de buxus gezien de droogte. Wat we vreesden klopt ook, want alles moet eruit. Dit gaan we in onze vakantie doen. Ik baal als een stekker en terwijl ik daar sta zit nog iets anders mij niet lekker. Hier komt later deze week nog een blog over online en geloof me, het is een bizar verhaal…

’s Middags komt de pakketjesman en die brengt veel moois mee waaronder een nieuwe Samsung Galaxy Tab A6 voor Milan! Dit went nooit en blijft heel bijzonder.

Begin van de avond komt nichtje Maud haar hamster Bonnie brengen. Die komt gedurende hun vakantie bij ons logeren. Bonnie was vorig jaar ook al bij ons en nu weer. Milan vindt het geweldig!

Zondag

Wij gaan een dagje naar de dierentuin! Het is Artis geworden! We gaan er met vrienden heen en zijn hier allemaal nog niet eerder geweest. Het was een gezellige dag! De review komt later online.

Het was weer een druk weekje, maar we hebben ook heel veel genoten. Voor Milan een hele geslaagde eerste week van de vakantie! Op naar weer een nieuwe week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

 1. Christine
  23 juli 2018 / 17:17

  Leuke week weer!
  Dat strandevent ziet en zag er in je eerdere verslag heel goed verzorgd uit!
  Naar Artis ben ik ook nog nooit geweest, benieuwd naar je verslag.
  Voor jou hoop ik dat je straks heerlijk zonnig weer hebt met je vakantie, voor mij hoeft het als hoogzwangere allemaal niet zo warm nu.. :$ Tot overmaat van ramp is de airco van m’n auto stuk en waren er nog wat prijzige issues die verholpen moesten worden, dus moet ik het even zonder auto doen. Hier in de stad fiets ik alles, maar verder maakt die auto me wel een stuk mobieler voor daarbuiten, onze ouders wonen niet op fietsafstand en zijn beiden ook dramatisch met het ov te bereiken dus ik zal blij zijn als m’n autootje gauw gemaakt is voor ik op het laatst geen zin meer heb om nog ver weg te gaan.. zo, nu de klaagmodus weer uit 😉