Home + Plog | Verslag van het Prénatal X Stokke event!

Plog | Verslag van het Prénatal X Stokke event!

De postbode bracht een week of twee, drie geleden een heel mooi doosje. Hij paste net niet door onze brievenbus dus gaf ze hem persoonlijk. Op dat doosje stond dat de inhoud niet tegen zou vallen. Ik opende het en er zat een klein flesje in met zand, schelpjes én een briefje, flessenpost! Dit was de uitnodiging voor hét Stokke en Prénatal event van dit jaar! Ik ga niet zo heel vaak naar events, maar natuurlijk ging ik hierheen!

Het eerste event voor Floris

Ik appte Patrick en hij regelde de middag vrij. Nu hadden we alleen nog maar mooi weer nodig 😉 Dat mooie weer kregen en dus reden we woensdag lekker binnendoor van Gouda naar Zandvoort. De zon scheen, we gingen naar een tof event en we hadden er heel erg veel zin in. Er zijn slechtere manieren om je middag door te brengen haha.

We zetten de auto in een straat achter de boulevard en liepen zo het strand op. We hadden meteen een vakantiegevoel, heerlijk! We liepen naar Hippie Fish en werden verwelkomt met bubbels en heel veel enthousiasme. We zijn alles gaan verkennen, Milan begon lekker te kleuren en we vermaakten ons prima. Eigenlijk was het gewoon heel relaxt.

We kregen tips voor je eerste vakantie met een baby (handig!) van MommyproofTV.

Ondertussen werden de lekkerste hapjes geserveerd.

Het Stokke vakantiepaspoort

Aan de kinderen was ook gedacht, want er was een hoek waar ze konden spelen en kleuren, ze konden worden geschminkt en konden een glittertattoo krijgen. Milan wilde geen van beiden haha, maar had het toch heel erg naar zijn zin. Hij vond de photobooth namelijk fantastisch en schoot er hele rolletjes vol 😉 verder heeft hij lekker buiten gespeeld in het zand, want jongens, wat hadden we fantastisch weer!

Daarna konden we de Stokke producten testen en zodra we dat hadden gedaan kregen we een stempel in ons Stokke paspoort. Bij een vol paspoort kregen we een mega goed gevulde goodiebag!

Wat hebben we allemaal gezien?

We hebben uiteraard de prachtige Stokke kinderwagens gezien. We hebben zelf laatst de Xplory V6 mogen testen en waren aangenaam verrast, wat een fijne wagen is dat! Verder hebben we de Stokke Flexi Bath gezien en ook deze hebben we in huis. Ontelbare keren gebruikt en nog steeds heel erg blij mee! We hebben nu ook de speeltjes erbij (zaten in die fantastische goodiebag), heel erg fijn!

Verder zijn we al heel enthousiast over Stokke en dat is niet veranderd. Wat wel heel leuk is om te vertellen is dat Stokke een nieuw meerijdplankje heeft voor aan de kinderwagen. Deze heeft de vorm van een skateboard, heeft een onwijs toffe grafische print aan de onderkant en je bevestigt hem in de lengte aan de wagen. Hierdoor blijft er voor jou ruimte over om lekker achter de wagen te lopen.

Tot slot hebben we nog kennis gemaakt met de producten van Goodiebox. We mochten een box vol mooie verzorgingsproducten en make-up vullen. Deze box staat volgens hen garant voor welverdiende me-time en dat klinkt toch ook wel erg lekker? De boxen hebben een waarde van €88,-, maar jij betaalt iedere maand €19,95. Iedere maand een cadeautje dus! Ik ben heel benieuwd naar de producten die ik heb gekozen en ga ze dit weekend uitproberen.

Foto’s maken in de photobooth

Vooral Milan kreeg geen genoeg van het maken van de foto’s en Floris vond het volgens mij allemaal maar raar 😉

Het was een feestje en een mooi eerste event voor Floris. We hopen dat er nog veel meer zullen volgen. Aan ons enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen! Stokke en Prénatal, bedankt voor deze heerlijke middag!

Ik hoop dat je dit kijkje achter de schermen leuk vond!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie