Home + Diary | Gymzaal op zolder, Editie NL en weekendje weg

Diary | Gymzaal op zolder, Editie NL en weekendje weg

Jeetje, dit was ons het weekje wel zeg! We dachten een rustige week voor de boeg te hebben, maar uiteindelijk bouwden we een kleine gymzaal op zolder, kwam Editie NL over de vloer en gingen we een weekendje weg! Ik neem jullie weer gezellig mee.

Maandag

Goedemorgen! We lopen in alle vroegte weer richting ons oude huis om de fietsen te halen en naar school en kantoor te fietsen.

De jongens zijn op school en ik rijd richting kantoor in dit heerlijke weer ?.

Patrick is al thuis met de jongens als ik ’s avonds thuis kom en deze boom staat bij ons om de hoek. Door de hele wijk zijn deze bomen geplaatst. Superleuk!

Favoriete momentje van de dag. Met de jongens op de bank de dag doornemen en Floris voorlezen.

Patrick heeft kerstpakketten gekocht voor mijn ouders, onze huishoudelijke hulp en deze was voor mij, superlief!

Dinsdag

Ik kan oprecht blij worden als de was hangt voor we weg moeten ’s morgens.

Als we thuiskomen staat er een leuk pakketje voor ons klaar. Omdat het voor veel bewoners de eerste Kerst is in deze wijk, krijgen we dit welkomstpakketje van Goudse ondernemers. Heel erg leuk! Ook krijgen we een kerstboom die we in de voortuin zetten.

Daarna is het tijd voor de persconferentie. We weten het wel, maar het blijft toch verschrikkelijk om te horen dat het niet goed gaat en we maar met drie personen Kerst mogen vieren.

Daarna is het tijd voor iets luchtigers. Pat en ik kijken ieder ons eigen ding op Netflix. Wat een heerlijke film is dit! Geen Kerst, maar een nieuwsjaarsfilm. Aanrader!

Woensdag

Tussen de middag eten de jongens en ik bij onze oude buurvrouw en haar dochtertje een boterham. Super gezellig! Daarna lopen we even de stad in.

Patrick heeft een te gekke, oude gymkast op de kop getikt bij een school in Rotterdam. Deze sjouwen we samen naar binnen en naar zolder. De jongens zijn nu al enthousiast.

Tadaa!!! Dit is toch fantastisch?!

Daarna belt Editie NL om te zeggen dat ze morgen bij ons langs willen komen, ik was ’s middags al benaderd, maar nu is het definitief. Gelukkig is het te regelen op mijn werk.

Donderdag

Deze middag staat in het teken van Editie NL. Jullie hebben al kunnen lezen hoe dit tot stand kwam en verliep.

Patrick komt thuis en is in het oude huis geweest. Daar lag dit pakketje met een lieve kaart van een lezeres. Echt heel erg bijzonder.

Ik heb de uitzending van Editie NL niet zelf kunnen kijken, want ik ging voor mijn nagels naar de nagelstudio. Gelukkig hebben Patrick en mijn collega het gefilmd en kon ik het later sowieso terugkijken.

Vrijdag

De jongens gaan nog naar school, ik werk nog een paar uurtjes en Patrick is al vrij. Wij even later ook en dan is het tijd om in te pakken en weg te wezen, want we zijn een weekend uitgenodigd bij Recreatiepark De Boshoek.

Dit ziet er wel heel gezellig uit toch? Binnenkort laat ik jullie veel meer zien. Ook op Instagram heb ik al wat stories gedeeld die ik heb opgeslagen.

De broertjes slapen voor het eerst samen en Floris voor het eerst in een groot bed. Hij heeft echter geen zin in slapen en wil een feestje bouwen met Milan ?.

Zaterdag

Op het park is een hotel en daar mogen we vandaag en morgen ontbijten. Wat een luxe!

Ons huisje bij daglicht.

Ik krijg deze foto doorgestuurd van Juffrouw Saartje in Gouda. Zij hebben nog wat oude notenkrakers die ze gaan verkopen en hadden me beloofd eerst een foto te sturen voor ze deze in de winkel te zetten. Ik reserveer de rechter en haal deze dinsdag op.

We hebben een fijne middag. We rijden rond door de omgeving en brengen een bezoek aan te gekke vintage winkel waarover ik was getipt op Instagram. Hier kopen we nog een oude bal en een oud gymtouw voor op zolder. Dit zal zo leuk staan en stiekem wil ik ook een hoekje creëren waar we straks mooie foto’s kunnen maken. Daarna rijden we door naar Harderwijk voor wat kerstcadeautjes. Wat een leuke binnenstad! Als het weer kan, gaan we er zeker nog een keer naartoe om uitgebreid te shoppen.

De rest van de middag chillen we in ons huisje.

’s Avonds gaan we steengrillen! We krijgen alles bezorgd in ons huisje en de grill staat zelfs al aan. Het was heerlijk!

Zondag

We mogen weer genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel, we zijn de enigen en nog heel vroeg. We hebben van tevoren alles al ingepakt en checken daarna gelijk uit. Tijd om thuis ook nog het één en ander te gaan doen.

Deze notenkraker kochten we bij de Action en kijk hoe leuk hij staat. Hij is alleen groter dan de tv ?.

En we leggen de gekochte cadeaus onder de kerstboom.

Terwijl Patrick en Milan aan het opruimen zijn in het oude huis, maken Floris en ik een lange wandeling, heerlijk!

De rest van de middag doen we niet zoveel meer en rommelen we lekker in huis.

Het is altijd bijzonder om terug te lezen hoe de week is verlopen. Een week geleden hadden we nog geen idee van het feit dat we de zolder zo leuk zouden maken en Editie NL zagen we al helemaal niet aankomen. Ik ben benieuwd wat deze week weer voor ons in petto heeft. Fijne week en blijf gezond!

liefs

Kerst 2020Kerst 2020

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    14 december 2020 / 06:30

    Zo kan een rustige agenda er ineens anders uit zien inderdaad! En wat héérlijk dat jullie er nog even een weekendje op uit mochten, dat is jullie zo gegund in deze gekke tijd (privé met name maar natuurlijk ook door de pandemie)..
    Wat ziet Floris er ineens groot en wijs uit op z’n knietjes op de stoel met z’n bestek in de weer, heerlijk! En dat welkom in de wijk/stad pakketje is wel bijzonder attent van de ondernemers!! Dan weten nieuwe inwoners hopelijk extra snel in deze tijd de weg te vinden naar de lokale ondernemer ipv de grote giganten..
    Een leuke diary weer Marisca, dankjewel ?