Home + Christmas Countdown 2020 | Last minute budget juffen bedankje voor de kerstvakantie!

Christmas Countdown 2020 | Last minute budget juffen bedankje voor de kerstvakantie!

Een extra blog tussendoor, want ik heb last minute een budget juffen bedankje gemaakt voor de kerstvakantie en wilde deze graag met jullie delen. Met notenkrakers uiteraard ?. Eind deze week begint de kerstvakantie en sluiten de kinderen en hun leerkrachten een heel roerig jaar af met elkaar. We weten niet welke maatregelen morgen worden aangekondigd in de extra persconferentie dus we weten niet wat ons te wachten staat, maar we willen de juffen van de jongens wel heel fijne feestdagen wensen en hen bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden. En oké, ik vind het ook veel te leuk om zoiets te maken dus ik vind altijd wel een excuus ?. In ieder geval kocht ik alle spulletjes bij de Action en het is super gemakkelijk te maken.

Budget juffen bedankje voor de Kerst: de benodigdheden en kosten

  • Foliezakjes van de Wibra (had ik nog in huis, maar Action heeft ze ook al hebben die een plakrandje) €1,- voor 15 zakjes
  • Kleine notenkrakers €0,99 per stuk bij Action
  • Kerst waxinelichtjes met een lekkere geur, €0,98 per 24 stuks
  • Kerst inpakpapier (had ik eerder al gekocht bij Action, voor nog geen €0,50 dacht ik)
  • Touw of lint (deze rood/witte had ik eerder al bij Action gekocht, ligt bij het gereedschap etc.)

Het is een grove inschatting, maar per juf (of meester natuurlijk) ben je ongeveer €1,50 kwijt en dat is dan best hoog ingeschat, want ik heb het touw, inpakpapier etc. niet helemaal doorberekend.

Aan de slag!

Dit is het perfecte cadeautje als je weinig tijd hebt en toch iets leuks en origineels wilt geven. Je knipt het cadeaupapier in dezelfde maat als het oliezakje en doet deze er vervolgens in.

Vervolgens stop je de notenkraker erin en daarna twee of meer losse waxinelichtjes. Vervolgens bind je het zakje dicht met touw en klaar ben je! Je kunt de waxinelichtjes nog vervangen door chocolaatjes. Tony’s Chocolonely’s heeft ook leuke, kleine kerstchocolaatjes, maar dan wordt het cadeautje wel duurder.

Het eindresultaat

En voor je het weet heb je een aantal leuke, kerstcadeautjes voor de juffen van jouw kinderen(eren)!

Zo simpel kan het zijn. Laten we er met elkaar ondanks alles een mooie Kerst van maken.

liefs

Kerst 2020Kerst 2020

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties